- 1
- 2
-
Mikolaj
-
Paweł
-
jestem na biezoco, jak bedzie cokolwiek to dam znac (zna sie tego i owego) hehe.
peace -
kondziu
hmm...jesli oni graja takie koncerty jak zagrali na beatnutsach to nie mialbym ochoty na ich koncert uderzyc...plyta spoko, ale w stodole strasznie chujowy wystep mieli -
-
Mikolaj
-
kondzior, zapewniam Ci ze stac ich na wiecej, wtedy nazeakli (jak wiekszosc) na naglosnienie, dla mnie zagrali lepiej od beatnuts, ale to moje zdanie i zaraz zostane pewnie pojechany;)
peace -
Mikolaj
a ja nie bylem w stodole bo bylem w gorach ale jako ze album rzadzi jak zaden inny, to chce na zywo.... -
| BzykeR |
-
-
| BzykeR |
-
Grono.Net
na jwp w paragrafie byla lipa
mlode koty lepiej na koncercie wypadly
nie ma to tamto -
| BzykeR |
-
ZenEH..
-
poli-namo
-
Mikolaj
-
poli-namo
-
Mikolaj
-
kondziu
FUBUdakiss, no nie wiem czy grali lepiej niz beatnuts...wogule nie rozruszali publiki,caly czas darli mordy "zrobcie halas" i halas byla ale przez 1/4 nastepnego kawalka...moge przyznac tylko ze ich wejscie bylo zajebiste...co do naglosnienia to kurwa, dlaczego wszystkie koncerty odbywaja sie w stodole, ja pierdole przy mocniejszym basssie ich glosniki poprostu umieraja:/ pozdro -
Mikolaj
-
*:...Martulka...:*
- 1
- 2