-
Holly Golightly
Jak wrazenia?? Moim zdaniem bardzo dobra płyta :D Świetna muzycznie, bez spięć i patosu. Taka luzna wakacyjna, bez meczącej filozofii poprostu funk :D -
Anonim
-
Ja również nie miałem jeszcze okazji do przesłuchania, może osioł ma, spytam :P
-
Michał
-
-
Holly Golightly
-
Prys
spodziewalem sie troche wiecej po tym krazku
bardzo dobre brzmienie, z bitow plynie tluszcz, mes spisuje sie bez zastrzezen, pjus w wiekszosci sie sprawdza, ale stasiak nie bardzo mi podchodzi niestety...
tematycznie raczej nic odkrywczego -
Prys
... aha hehehe i taka dygresja; )
nie sadzicie ze producent gorzkiej zoladkowej nie moze narzekac?
jest bez watpienia czesto "reklamowana" w polskim rapie ostatnio :P -
Anonim
no jak dla mnie to plyta bardzo dobra, niektore tematy na plycie wymiataja:) W jakims wywiadzie z Mesem on sam sie wypowiedzial, ze dziwi sie ze nie ma pod jego oknem stada feministek:) polecam plytke! -
Anonim
-
Fiołkson Emoka
a właśnie bo tam dj'e mają nawijać i to nawet kilku, tak słyszałem... -
Anonim
Jeden DJ i 2 producentow. jest taki kawalek gdzie rymuje Noon, Dj Romek i Kociolek i nawet calkiem niezle im to wyszlo :) -
Anonim
taaaa nie sluchalam nie poslucham/jeden shit ktory leci w radiu wystarczy aby zniechecic/ buuuuuuu/ ble i to jest tzw music.... nie dziekuje -
c
to jest tzw. postawa "dojrzała inaczej"... Nie mam pytan...
Słuchałem pare razy, i narazie najbardziej mi sie podoba "Nie Mogą Nas Rozdzielić", intro konkret :), fajny przeniesiony patent na polskie nagranie z wariacjami, ogolnie miałem dystans do płyty, i dzieki temu sie nie zawiodłem w sumie :) Klimat bardzo przyjemny, singiel raczej jeden ze słabszych trackow, a i tak jest niezły. Bity w większosci są konkretne, rap nie jest jakąś petardą ale po prostu dobrze się tego słucha, wielka szkoda tylko że nie ma żadnych wariacji na talkboxie... Ogólnie za taką cenę to warto kupic, nie mam pytan. -
Anonim
-
irys
plyta.....strasznie swietna...............
tlusta , gruba , funkowo-chillowa.............
jaram sie
-
Anonim
dobra płyta, taka bardziej chilloutowa niż jakaś bomba jaką zapowiadano,
zielas - zmieeeń to foto:D hehe -
Anonim
nie sluchalam i nie mam zamiaru. jednego goscia z nich nie strawie nigdy wiec odpada -
Michał
-
irys
-
Anonim