-
Ana
Witam,
proponuję zadawać pytania dotczące tej grupy w oddzielnym wątku.
I ja właśnie mam jedno. Po zajęciach mieliśmy podejść do kogoś i ustalić co robimy z poniedziałkiem 10. listopada. Zapomniałam o tym wtedy, ale bardzo interesuje mnie jaki jest wynik ustaleń. Może ktoś z Was wie coś na ten temat? -
*Mary-Ann*
chyba żadnych "grupowych" ustalen nie było... ale przeciez jutro się widzimy, mozemy ustalić. -
Anonim
podbijam temat- ale myślę ze pogadamy jutro - wolałbym poniedziałęk beż zajęć bo to jeden z niewielu wolnych weekendów jak dla mnie -
pani mgr Kasia; )
-
-
Ana
A ja dziś się dowiedziałam więc mogę powiedzieć :)
Był swing (jako pierwszy, i jego nazwy właśnie nie pamiętałam), była samba i walc angielski.
-
pani mgr Kasia; )
-
*Mary-Ann*
czesc :)
niestety nie moglismy byc dzis na zajeciach :/ i nie uda nam sie ich odrobic... czy mozcie powiedziec co nas ominelo? -
Anonim
Witam :)
Poza powtórkami były:
-Salsa - Prowadzenie i obrót w prawo partner- partnerka - partner
- Wstęp do Tanga
plus jakieś obroty typu rozszerzenie tego co było do Rock... i Samby
ale myślę że bezproblemowo nadrobicie
Pozdrawiam -
*Mary-Ann*
-
*Mary-Ann*
witajcie,
tym razem udało nam się zajęcia opdrobić, ale mamy pytanie- czy 22.12 (tuz przed swietami) mamy zajecia?
pzdr -
devoreaux
Ja wprawdzie chodze na 20:00 w poniedzialek i u mnie te 22.12 normalnie sa. U was pewnie tak samo. -
Po terminie, ale potwierdzam - zajecia 22.12 normalnie się odbywały.
Jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości to proszę śmiało pisać na maila czy też dzwonić.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne