- 1
- 2
-
SKLEP TANECZNY
Sklep Taneczny DANCE DANCE DANCE http://www.skleptaneczny.pl zaprasza po profesjonalne obuwie taneczne w dobrych cenach i w dużym asortymencie. 22 7460261 -
Ann!
-
Natana
jesli mnie pamięć nie myli to tak ok. 200zł przynajmniej ja jakoś tak zapłaciłam, ale to chyba już ze szczoteczką i nakładkami, a same butki... moje akurat kosztowały 180zł, tak mi się wydaje przynajmniej. :) -
Ann!
-
-
Ann!
-
Anonim
Ja kupuje sobie buty za 170 zł.czyli mniej wiecej w takiej cenie jak napisała Nata*** a ze szczoteczką wyjda jakiej 190-200
-
>@nulk@ napisała:
>w jakiej cenie są buty do tanca latynoamerykanskiego ???
Kupiłaś te buty :) ? -
Ann!
-
-
Natana
ja jak kupowałam, to chciałam koniecznie czarne i niestety były na dość sporym (wówczas dla mnie) obcasie, ale już tak przywykłam,że na niższym byłoby mi chyba ciężko. :P -
Anonim
najlepiej sie zgrac z paroma osobami bo jak sie kupuje powyzej 5 par to sa spore znizki -
X/Apis
Nie wiem, nigdy takich nie kupowałem, zwykle wystarczały mi adidasy lub trampki albo buty sportowo-galowe. -
Natana
No tak, ale jednak butki taneczne są lepsze, tak sądzę. Lepiej się obraca, są stabilniejsze... ale to jeśli chodzi o damskie. A facetom to może i faktycznie wszystko jedno w czym tańczą. :P -
>Natana napisała:
>No tak, ale jednak butki taneczne są lepsze, tak sądzę.
>Lepiej się obraca, są stabilniejsze... ale to jeśli
>chodzi o damskie. A facetom to może i faktycznie wszystko
>jedno w czym tańczą. :P
My - Panowie mamy stablość pionu i obracanie we krwi - nie potrzebujemy do tego butów tanecznych :P -
Natana
>.::MaZi::. a écrit
>My - Panowie mamy stablość pionu i obracanie we krwi - nie
>potrzebujemy do tego butów tanecznych :P
no to chyba dobrze... xD -
k...
-
Anonim
Też się zastanawiam :)
I jakie buty najlepsze... w sensie z butów dostępnych w mojej szafie :) -
Anonim
-
Natana
więc... ubrać się normalnie, wygodnie znaczy, a buciki... wygodne i które za bardzo się nie ślizgają. a jeśli któraś pani chce założyć obcasy - koniecznie jak najstabilniejsze.
to tyle z mojej strony,ale może niech Mazi zweryfikuje.; ) -
Anonim
Lepsze baletki do tańca irlandzkiego czy sportowe trampko-podobne?
A może ktoś z was planuje kupić takie buty do treningów np. firmy Sansha? Podobno jak się grupowo sprowadza z USA to wychodzi ok. 100zł za parę...
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne