KursTanca.NET [320]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SKLEP TANECZNY

Sklep Taneczny DANCE DANCE DANCE http://www.skleptaneczny.pl zaprasza po profesjonalne obuwie taneczne w dobrych cenach i w dużym asortymencie. 22 7460261
  • Ann!

w jakiej cenie są buty do tanca latynoamerykanskiego ???
  • Natana

jesli mnie pamięć nie myli to tak ok. 200zł przynajmniej ja jakoś tak zapłaciłam, ale to chyba już ze szczoteczką i nakładkami, a same butki... moje akurat kosztowały 180zł, tak mi się wydaje przynajmniej. :)
  • Ann!

aga dzięki za odp.;D
  • Ann!

aha dzieki za odp.;D
  • Anonim

Ja kupuje sobie buty za 170 zł.czyli mniej wiecej w takiej cenie jak napisała Nata*** a ze szczoteczką wyjda jakiej 190-200
  • .::MaZi::.

>@nulk@ napisała:
    >w jakiej cenie są buty do tanca latynoamerykanskiego ???

Kupiłaś te buty :) ?
  • Ann!

juz kupilam, dopiero na takim malym obcasie ale są śliczne:)

A jak cenowo... tak jak dziewczyny pisały w tym wątku ?
  • Natana

ja jak kupowałam, to chciałam koniecznie czarne i niestety były na dość sporym (wówczas dla mnie) obcasie, ale już tak przywykłam,że na niższym byłoby mi chyba ciężko. :P
  • Anonim

najlepiej sie zgrac z paroma osobami bo jak sie kupuje powyzej 5 par to sa spore znizki
  • X/Apis

Nie wiem, nigdy takich nie kupowałem, zwykle wystarczały mi adidasy lub trampki albo buty sportowo-galowe.
  • Natana

No tak, ale jednak butki taneczne są lepsze, tak sądzę. Lepiej się obraca, są stabilniejsze... ale to jeśli chodzi o damskie. A facetom to może i faktycznie wszystko jedno w czym tańczą. :P

>Natana napisała:
    >No tak, ale jednak butki taneczne są lepsze, tak sądzę.
    >Lepiej się obraca, są stabilniejsze... ale to jeśli
    >chodzi o damskie. A facetom to może i faktycznie wszystko
    >jedno w czym tańczą. :P

My - Panowie mamy stablość pionu i obracanie we krwi - nie potrzebujemy do tego butów tanecznych :P
  • Natana

>.::MaZi::. a écrit
    >My - Panowie mamy stablość pionu i obracanie we krwi - nie
    >potrzebujemy do tego butów tanecznych :P

no to chyba dobrze... xD
  • k...

pytanie pokrewne do tematu
    jak najlepiej się ubrać na zajęcia z TT?
  • Anonim

Też się zastanawiam :)
    I jakie buty najlepsze... w sensie z butów dostępnych w mojej szafie :)
  • Anonim

przyłączam sie do pytania...
  • Natana

więc... ubrać się normalnie, wygodnie znaczy, a buciki... wygodne i które za bardzo się nie ślizgają. a jeśli któraś pani chce założyć obcasy - koniecznie jak najstabilniejsze.

to tyle z mojej strony,ale może niech Mazi zweryfikuje.; )
  • Anonim

Lepsze baletki do tańca irlandzkiego czy sportowe trampko-podobne?

A może ktoś z was planuje kupić takie buty do treningów np. firmy Sansha? Podobno jak się grupowo sprowadza z USA to wychodzi ok. 100zł za parę...
  • 1
  • 2
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)