-
Jak wiemy każdy kupując jakiś produkt bezpośrednio czy też pośrednio(np. przez internet) oczekuje gwarancji najwyższej jakości oraz pełnej zgodności z opisem. Czasami zdarza się, ze brakuje niewiele do pełnej zgodności z opisem(może to być spowodowane np. czynnikami losowymi). Niedobra sytacja to taka, w której jakość produktu oraz jego zgodność z opisem znacznie odbiega od wszelich norm.
Oczywiście wątek nie będzie o jakichkolwiek produktach, tylko dokładnie o szkołach tańca i kursach przez nie proponowach/organizowanych.
Zapraszam do dyskusji. -
przemek1108
musze powiedziec szczerze ze zajecia na ktore wczesniej chodzilem do wolominskiej szkoly tanca Ani Glogowskiej i Marcina Wrzesinskiego byly na prawde bardzo dobrze prowadzone. cena byla bardzo niska w porownaniu do tych z warszawskich szkol i bylem tez bardzo zadowolony ze sposobu nauczania. szkola godna polecenia :) -
= BASIA =
EDS - wielka renoma, ale nic poza tym. tylko wyciagaja kase i wiecej nic ich nie obchodzi. bez sensu, nikomu sie polecam chyba, ze chcie sie komus pochwalic <lol2> -
Natana
a ja i tak sądzę,że wszystko zależy od instruktora :P szczególnie,że niektórzy instruktorzy (np Ania Jujka) uczą w różnych szkołach. :) -
-
>Natana napisała:
>a ja i tak sądzę,że wszystko zależy od instruktora :P
>szczególnie,że niektórzy instruktorzy (np Ania Jujka)
>uczą w różnych szkołach. :)
To też prawda - poziom nauki zależy przede wszystkim od instruktora... wkońcu to instruktor Was uczy, a nie budynek czy jego nazwa :)
Dodatkowo... takie małe deja-vu tego grona... ktoś dobiera instruktorów do tego "budynku z nazwą" - jedni dobierają dobrze, a inni jeszcze lepiej :)
-
oh Karol!
Jeżeli chodzi o Eds to tak naprawde wszystkoz ależy od tego do kogo trafisz, i do jakiej grupy bo instruktorzy nie mogą isc mocno do przodu jezeli grupa nie na daza wiec jak ktos jest za dobry na daną grupę i musi czekac to wcale nnie jest fajnie ale naprawde baardzo duzo zalezy od instruktora ja np. poszłam do p. Piotra Jagielskiego i jestem baaaaardzo zadowolona :) -
= BASIA =
kiedys tzn. wczesniej jak instruktor zauwazyl, ze ktos jest lepszy przenosil wyzej, zeby ludzie mogli sie rozwijac. na obozach byly wsteone "egzaminy" i dopasowywano ludzi poziomem. Teraz nie jest to wazne, ale ile kto zaplaci. na jednym z letnich obozow dziewczyna poszla i powiedziala, ze chce byc w innej grupie i byla, choc odstwala.
niestety kasa sie liczy... -
>= BASIA = napisała:
>kiedys tzn. wczesniej jak instruktor zauwazyl, ze ktos jest
>lepszy przenosil wyzej, zeby ludzie mogli sie rozwijac. na
>obozach byly wsteone "egzaminy" i dopasowywano ludzi
>poziomem. Teraz nie jest to wazne, ale ile kto zaplaci. na
>jednym z letnich obozow dziewczyna poszla i powiedziala, ze
>chce byc w innej grupie i byla, choc odstwala.
>niestety kasa sie liczy...
My zawsze zwracamy uwagę na poziom kursanta i grupy do której uczęszcza... zwłaszcza w tej ostatniej edycji wielokrotnie musieliśmy "interweniować" w te sprawy. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku i miejsca na sali. -
Natana
-
KursTanca.NET
Nie wypada mi chwalić swoich kursów - niech inni się wypowiadają... po komentarzach można by pomyśleć, że wszyscy są zadowoleni z kursów... a na pewno tak nie jest.... wkońcu wszystkim nie da się dogodzić :)
Zapraszam do zapisu :) -
X/Apis
Raz na koloniach nam zorganizowali i sie okazało, że instruktorka zna kroki a rytmu nie czuje.
Wkurzona stwierdziła, że skoro znam kroki i czuję rytm to niech sam ich uczę.
xD -
>Rankor napisał
>Raz na koloniach nam zorganizowali i sie okazało, że
>instruktorka zna kroki a rytmu nie czuje.
>Wkurzona stwierdziła, że skoro znam kroki i czuję rytm to
>niech sam ich uczę.
>xD
To raczej nie była instruktora z prawdziwego zdarzenia ... tylko pewnie pani kolonistka :) Ps. My w wakacje organizujemy wypady taneczne, ale o tym w swoim czasie.
-
X/Apis
Możliwe, natomiast miała parę fajnych filmów z Break Dance i przynajmniej jeden z układów(nie wiem czy dobrze to nazwałem) zapamiętałem.
:)
To może wypadnę z Wami?
:) -
W ramach tańca nowoczesnego uczymy się fajnych układów - zapraszam - ja chodzę do grupy czwartkowej.
Jeśli chodzi o warsztaty taneczne połączone z relaksem to zapewne niedługo pojawi się więcej informacji na ten temat. -
Robaczek
>= BASIA = napisała:
>kiedys tzn. wczesniej jak instruktor zauwazyl, ze ktos jest
>lepszy przenosil wyzej, zeby ludzie mogli sie rozwijac. na
>obozach byly wsteone "egzaminy" i dopasowywano ludzi
>poziomem. Teraz nie jest to wazne, ale ile kto zaplaci. na
>jednym z letnich obozow dziewczyna poszla i powiedziala, ze
>chce byc w innej grupie i byla, choc odstwala.
>niestety kasa sie liczy...
kasa i wygląd, umiejętność sprzedania siebie.
jeden wielki pęd, by dostać się wyżej, za wszelką ceną (zwłaszcza przy nowoczesnym), z wizją V-ek czy Voltu w tle - wizją, która w 7/8 przypadków pozostaje jedynie marzeniem.
ja np. nie raz już sie przekonałam, że świetne zespoły, które chowają fantastycznych tancerzy i trenerów, kryją się w małym miasteczkach czy mniejszych domach kultury i wcale nie muszą pokazywać się na co drugim plakacie w mieście :)
(a na przykład podam siedleckie Caro Dance - Mistrzow Świata i Europy- które zaczynalo od niewielkiej grupy tancerzy w klubie Rafa. a to tylko jeden z wielu.. :) )
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne