KursTanca.NET [320]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .::MaZi::.

Pod koniec tego tygodnia powinny ruszyć zapisy na nową edycję kursów. Serdecznie zapraszamy,
    http://www.kurstanca.net
  • bionic

ponieważ bardzo mnie interesuje proponowany przez Państwa kurs tańca, chciałabym zapytać czy dotychczasowy grafik zajęć w nowym semestrze ulegnie zmianie? bo muszę dziś wybrać dzień na inne zajęcia i nie chcę potem z językiem na brodzie lecieć do Was ani się spóźniać :))

Ogólnie dotychczasowy grafik zajęć nie zmieni się, ale rzeczą oczywistą jest, że ulegnie zmiana poziomów grup w stosunku do poprzedniego "semestru". Pojawią się również nowe terminy, które dotychczasowo nie widniały w grafiku oraz nowy propozycja taneczna.
    Wszystkie informacje na naszej stronie oraz na tym gronie pojawią się najpóźniej do poniedziałku, 21 stycznia 2008.

Na pewno nie chcemy, aby Pani spóźniała się na nasze zajęcia :)
  • bionic

ahaa czyli jednak nic mi to nie mówi :(
    no ale poczekam do poniedziałku
    a od kiedy zaczną się zajęcia?

>bionic napisała:
    >ahaa czyli jednak nic mi to nie mówi :(
    >no ale poczekam do poniedziałku
    >a od kiedy zaczną się zajęcia?

Rozumiem, że może kolidować z innymi zajeciami, ale nie mogę teraz podać Pani terminów po to aby się później z nich wycofywać. Zajęcia zaczynają się na samym początku marca.
  • Anonim

ojej to długo trzeba czekać aż 1,5 m -ca:(
  • bionic

>basik;) napisała:
    >ojej to długo trzeba czekać aż 1,5 m -ca:(
    >

nooo strasznie duzo czasu do zajec a zapisy juz teraz :(

>bionic napisała:
    >>basik;) napisała:
    >>ojej to długo trzeba czekać aż 1,5 m -ca:(
    >>
    >
    >nooo strasznie duzo czasu do zajec a zapisy juz teraz :(

Wcale nie tak strasznie dużo czasu. Trzeba zwrócić uwagę na jeden fakt - kurs jest dostosowany pod studentów. Nie bez powodu zajęcia aktualnego kursu kończą się pod koniec stycznia/ na początku lutego. W lutym jest sesja( 2 tyg.), przerwa tzw. ferie zimowe studentów(1 tyg), a potem wiele studentów porządkuje swoje sprawy na kolejny semestr czyli organizuje czas. Zatem moim zdaniem nie ma sensu zaczynać wcześniej, po to aby robić 2-3 tygodniową przerwę między zajęciami. Myślę, że podzielacie mój to myślenia przy powyższych założeniach. Pozdrawiam.
  • bionic

ehhh kiedy te studia byly....:) no ale moj partner faktycznie ma na PW sesje zaraz,wiec wszystko ok,ale chodzi o to ze plan zajec bedzie mial w lutym po sesji a taniec trzeba wybrac juz prawie zaraz :/ ale dobrze ze bedzie sporo tych brazowych grup:)
  • Kasia

Przekonały mnie posty ktore tu przeczytałam... rowniez opinie itp.:) z checia zapisze sie na kurs:) pozdrawiam wszystkich, ktorzy tez zamierzaja to zrobic...
  • bionic

no kiedy wreszcie te zapisy? :) bo nie chcę przegapi jakbędę w pracy :))

Informujemy, że zapisy na nową edycję kursów tańca rozpoczną się w najbliższy wtorek 22.1.2008r.

więcej informacji na stronie: http://www.kurstanca.net
  • bionic

wreszcie :))
    a czemu tylko studencji z MEiLu są kosztowo uprzywilejowani? :)
  • habibi

czy jeśli wysyłali Państwo pytania na skrzynke dotyczące chęci dalszej kontynuacji kursu w dotychczasowy terminie zajęc na poziomie wyższym - trzeba sie dodatkowo zapisywać?

>habibi napisała:
    >czy jeśli wysyłali Państwo pytania na skrzynke dotyczące
    >chęci dalszej kontynuacji kursu w dotychczasowy terminie
    >zajęc na poziomie wyższym - trzeba sie dodatkowo
    >zapisywać?

Tak, ostatni mail był tylko sondą/ankietą. Jeśli Państwa dane się nie zmieniły to wystarczy podać rodzaj tańca, poziom oraz wybraną grupę.

>bionic napisała:
    >wreszcie :))
    >a czemu tylko studencji z MEiLu są kosztowo
    >uprzywilejowani? :)

Studenci MEiL są uprzywilejowani, ponieważ są studentami MEiL'u :)

Zapisy do VI edycji kursów już zostały uruchomione!

Zapraszamy: http://www.kurstanca.net

Kto pierwszy, ten lepszy :)

Ktoś już się zapisał ?
  • Anonim

Wysłałam wczoraj maila-a :-) Doszedł? :>
  • bionic

ja juz sie zapisalam:)
    mam nadzieje ze serwery nie padly z przeciazenia:(
    a co to MEiL lepszy niz IL?; PPP
  • bionic

a kto sie jeszcze zapisal na B1, sroda o 20:05? :)
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)