-
Anonim
Tańczyłam na kursie podstawowym z partnerem wyższym o ponad 20 cm i dobrze sobie radziliśmy. Buty miałam sportowe, płaskie. Po drugim spotkaniu przyzwyczaił się do tego, że kroczki ze mną musi robić mniejsze, bo inaczej wpada na mnie; -) Ja do tej różnicy wzrostu przyzwyczaiłam sie dość szybko :-) Nawet standard nam wychodził.
Butów na obcasie podobnie jak kolega nie polecam. Na dobry początek lepiej wybrać coś wygodnego i stabilnego :-)
Pozdrawiam serdecznie i życzę owocnej nauki
Natalia. -
bionic
ok ok dzieki :)))ja przyzwyczailam sie do mojego mezczyzny podwyzszajac sie obcasami albo kapeluszem :) dlatego taniec liliputa z wielkoludem wydaje mi sie zabawny:) ale skorzystam z Waszych rad:) -
>MaRtUś napisała:
>ok, ale szkoda, że nie macie jakiejś grupy B1 w piątek po
>południu :P
jest tyle ciekawy terminów grup B1, że aż ho! ho! :)
Np. Środa 18:00 - iście popołudniowy termin :)
A tak na poważnie to zapraszam do decyzji, bo już niektóre grupy się zapełniają - zazwyczaj są to te z najbardziej dogodnym terminem :)
-
mart.
Osobiście mam czas tylko w piątek po południu, więc inne terminy mnie nie urządzają...
cóż, takie życie :) -
-
>MaRtUś napisała:
>Osobiście mam czas tylko w piątek po południu, więc inne
>terminy mnie nie urządzają...
>cóż, takie życie :)
Rozumiem, na daną chwilę nie przewiduje utworzenia nowej grupy TT, B1 w piątek... ale wszystko wyklaruje się po zakończniu zapisów...
a taki termin jak piątek 17:00 to by pasował. Proszę sprawdzić w osobistym grafiku ? :) -
szczęśliwa mężatka
czy są jeszcze miejsca na TT w grupie początkującej która będzie miała zajęcia w poniedziałki o 18?? -
KursTanca.NET
>szczęśliwa mężatka napisała:
>czy są jeszcze miejsca na TT w grupie początkującej
>która będzie miała zajęcia w poniedziałki o 18??
Na daną chwilę - jeszcze są. Oczywiście sytuacja ta się zmienia w zależności od zgłoszeń. -
piotr krawczyk
Witam !
Czy zapisy jeszcze trwaja ? A jak z zapełniemiem grup TT dla początkujących w środę oraz w niedzielę ?
P -
KursTanca.NET
Tak, zapisy zostały przedłużone do 22 lutego (piątek).
Jeśli chodzi o grupy dla początkujących czyli B1 to:
--> Niedziela 19:00 przeżywa prawdziwe oblężenie :) i nie ma już miejsc
--> Środa 18:30 - jeszcze są wolne miejsca
--> Środa 20:05 - jeszcze są wolne miejsca.
Oczywiście jest to informacja na daną chwilę czyli Niedzielę, 15:11 :) -
piotr krawczyk
-
Olcia
-
KursTanca.NET
>Olcia napisała:
>a czy na grupe turniejowa sa miejsca ??
>
Wszystkich zapraszam na nabór, którego termin jest ogłoszony na wątku "Grupa Turniejwowa" oraz na naszej stronie: http://www.kurstanca.net
Tam wszystko się wyjaśni.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne