Kusicielki - Kusiciele [1729]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..::Lucy::..

j/w

lub kobiete? (wersja dla mezczyzn) :)
  • -=Katka =-

pomachac mu pupa przed nosem, ewentualnie upuscic chusteczke, dlugopis, spinke, broszke, cokolwiek (niepotrzebne skreslic;)), aby dostrzegl cudowne nogi lub po prostu przechylic sie w jego strone jesli akurat mam dekolt do pepka;))

no przeciez na inteligencje nie poleci, nie??

moze poleci ale wiesz jakies 3%; )

moja znajoma z klasy miala swietny inteligentny sposob: prosila faceta o otwieranie piwa "bo ona nie potrafi" a kazdy byl szczesliwy, ze on jest taki wspanialy, a ona taka glupiutka...

zalosne, nie?
  • hanex

załosne...

może ładnie się usmiechnąć i zacząć inteligentną (w miarę) rozmowe ?:P naturalnie mozna przy tym sie pochylic po dlugopis itp. ale to chyba drugorzedne; P

ej w koncu my nie lecimy na byle kogo; ]] (lecimy na te 3%; ))
  • Braciak

Ciekawe te 3%, czyżby doświadczenia własne czarnego aniołka? :)

Jeśli chodzi o sposób koleżanki - jeśli ma ochotę porozmawiać z facetem, to w zagajeniu rozmowy przez prośbę o otwarcie piwa (np. w puszcze - bo może sobie paznokcie połamać :)) to sposób dobry jak każdy inny. A dodanie do tego małej opcji "na litość/ sierotka" - też nic złego, jeśli obie strony traktują to z uśmiechem... :)

Tu wedlug mnie przydalby sie maly podzial metod kuszenia w zaleznosci od celu, który chcemy osiągnąć... rozmowa, zabawa, miłe spędzenie wieczoru, czy też mamy również nadzieję na wspólne śniadanie, coś jeszcze dalej...

Mnie bardzo przyciąga pewna ironia i charakterystyczny sposób bawienia się rozmową... żałosny jestem, nie?; )

P.S. Ale i tak najbardziej ciągnę do wirtualnej opalenizny... :P
  • -=Katka =-

Hanex, jakie drugorzedne?
    nie wiesz ze faceci wola dziewczyny ladne niz madre, bo latwiej im przychodzi patrzenie niz myslenie? (eh-powtarzam sie strasznie- starosc nie radosc:)))

a jak zwroci juz uwage na Twoj zgrabny tyleczek, ksztaltne piersi i inne atrybuty kobiecosci, to jest Twoj- po co rozmowa.??po co sie tak meczyc??? i wtedy sa same plusy:
    darmowe drinki
    fajna zabawa
    male przyjemnosci
    and more

no co Wy...inteligencji Wam sie zachcialo!!!
  • Provocative

hmmmm no tak .... spodob z browarem stosowalam 5 lat temu hahh;) teraz kusze spojrzeniem i tancem;P to dziala;P wystarczy pokazac kawalek ciala a facetom slina kapie; )
  • Braciak

Pytanie na dzisiejszy wieczór... ilu facetów musiało się ślinić, że popłynęła rzeczka na której kołysze się lekko rowerek...?

Profl :).

A tak coby nie popadać w narcyzm i zbytnie zachwyty cytat zarzucę - "piękno leży w oku patrzącego..."; )

• Anonim

POzwole sobie wrzucic przyslowiowe 5 groszy do tematu. Uwazam, ze cialo owszem, ale bez inteligencji nie! Wiele takich kobiet poznalem i wiem, ze na dluzsza mete znajomosc obumiera - powod? niemoznosc porozumienia sie, brak skutecznosci w komunikacji.
    Nie wyobrazam sobie byc z kobieta tylko ze wzgledu na sprawy lozkowe... Przykro mi...

Mam wyzsze wyksztalcenie i uwazam, ze jestem inteligentnym facetem. Tego samego oczekuje od mojej potencjalnej partnerki; -)
  • Braciak

No wlasnie wrocilismy do podzialu, o którym pisałem...

1. Zaryw krótkoterminowy, o którym piszą nasze panie (wieczor, numerek, nocka, moze nawet kilka)... lub nawet sama kwestia samej zabawy okolicznymi mięczyznami...

2. Zaryw długoterminowy, o którym pisze Regalio (potencjalna reszta zycia)... kiedy licza sie troche inne sprawy.

I niech ktos jeszcze napisze tutaj, ze my mezczyzni nie jestesmy glupimi romantykami :)).
  • hanex

aż mnie zaskoczyliscie :)
  • Anonim

Dlaczego?

Uwazam, ze duza czesc populacji meskiej mysli tak jak my tutaj zgromadzeni (Braciak i ja)...

Pomyslcie... Sprawy lozkowe sa wazne, ale nie najwazniejsze.
    NIestety wiekszosc mlodych mezczyzn jeszcze tego nie rozumie i na podstawie ich zachowan formulujecie zdania, ze faceci tylko na lozko leca i nic wiecej.
    Obłęd :-)

Rozejrzyjcie sie tylko ilu wspanialych facetow czeka :-)
  • hanex

i jestes ich przedstawicielem; D
  • Anonim

byc moze...
    obawiam sie ze niedlugo przestane nalezec do grona wolnych poszukiowaczy inteligentnych lasek; -)

• Braciak

Ehhh Regal... zdaje sie ze zboczylismy z tematu i zesmy sie zagalopowali... Prrrr!

Spojrz na temat - "Czym NAJŁATWIEJ skusić faceta?"...

Nasze panie maja racje piszac... w koncu tak jak my piszemy, powazniej i na dluzsza mete, to bedzie dla Nich na pewno - TRUDNIEJSZE... :))).
  • Anonim

Ok, dziekuje Drogi Braciaku za dyskretna uwage :-)

Moim zdaniem temat nie zostal odpowienio uscislony, albowiem nie wiadomo na co skusic faceta? Na wodke? Chleb? Wynoszenie smieci? sprzatanie? Sex? :-)

• Braciak

Wódkę zagryzasz chlebem, potem jest seks, po zabawie trzeba posprzątać i wynieść śmieci. I to by było na tyle...
  • -=Katka =-

no dobrze- pozwole sobie na powazne rozwazania....
    otoz, zdecydowanie uwazam, ze najseksowniejsza czescia mezczyzny jest jego mozg...wiec u mnie umiejetnosc rozmowy, sluchania jest na pierwszym miejscu...

nie wyobrazam sobie bycia z kims, z kim nie mam o czym rozmawiac, z kim bede chodzic tylko do lozka (to sie wyklucza bo sypiam z kims z kim jestem)...oczywiscie wszystko opisane wyzej bylo ironia, i wiem, ze ktos to dostrzegl (buziaki wielbicielu opalenizny;)))

bardzo latwo zwrocic uwage faceta, ale pytanie..po co? bo stosujac cudowne sposoby rodem z.... raczej nie znajdziemy kogos na dluzej... i dobrze:) facet ktory leci tylko na wyglad, nie jest tego wart....
  • Provocative

oooo Katka dokladnie o to chodzi!
    A my piszemy poprostu na co leca,a nie czy nam sie to podoba... ze jak kobieta sie troche odsloni to im kapie slina moze tak nie jest>?tylko ze wtedy ani jedno ani druge nie traktuje tego powaznie on mysli"ale bym ja...." a ona "pfff patrz ale nie dotykaj.." zreszta sa rozni mezczyzni i rozne kobiety!
    A co do inteligencji to koniecznie koniecznie!!!
    Raz mialam tak malo kumatego faceta... nie potrafil rozmawiac a ja bardzo potrzebuje rozmowy jak z kims jestem..... Jakis czas temu spotkalam sie z facetem przez 2 godz nie odezwal sie ani slowem.... a potem pisal ze byl tak zafascynowany ze sie zawstydzil..:/ no prosze panstwa bzdura!skreslilam go z miejsca,niekontaktowy czlowiek \,bez potencjalu nie dla mnie!
| |

Bo we mnie jest seks, Gorący jak samum. Bo we mnie jest seks, Któż oprzeć się ma mu? On...

Fotki

Miejsca grona (0)