-
Anonim
wg mnie w tych czasch jest to jak najbardziej wskazane:P moze to ten jedyny......:))))) -
Provocative
mi sie zdarzalo;P
Ale dziwnie sie czulam;)
Wole jak facet robi pierwszy krok:) -
hanex
zdecydowanie moze:) tzn. jeszcze zalezy o jak powazny krok chodzi; D ale ogolnie to chyba juz nie ma roznicy czy to dziewczyna pierwsza zaproponuje spotkanie czy chlopak, albo kto pierwszy pocaluje;) -
Braciak
Ach...dlaczego w takich czasach przyszło mi żyć (sic!). Dążenie do równouprawnienia spowodowało że dziewoje jak wilki rzucają się na widok kawałka dobrego mięska...
Nie dość że na pierwszy krok nie poczekają to jeszcze z pocałunkami się pchają... co za bestyje normalnie... :))
Zamykam oczy i widzę salę koncertową do której wpuszczono stado samic... panowie zostaliśmy sprowadzeni do roli foteli... im bliżej sceny tym lepsi jesteśmy, a jak ktoś jest naprawdę dobry to może robić za kanapę dwójkę (wtedy chociaż będzie miał coś od życia...).
Idźmy z tym dalej zawracając koła historii... może tak jakiś pojedynek kobiet o serce ukochanego mężczyzny? Rapierów nie ma pod ręką, niech więc będzie na antenki samochodowe... :).
Veto krzyczę! -
-
Provocative
Wlasnie o to chodzi... dlaczego coraz rzadziej facet podchodzi do dziewczyny z propozycja wypicia kawy,czy zapoznania sie...??? bo panny sa pier*** (sorry)! po co facet ma sie wysilac skoro i tak wie ze to panna do niego podejdzie... bo prawie wszystkie lataja za facetami,dlatego nie bardzo im sie chce zabiegac o nasze wzgledy!
Ogolnie panienki chca zlapac faceta na du**e!i dlatego od razu przechodza do rzeczy...
ale czasami mozna zagadac.... jakos tak delikatnie;P -
Anonim
wlasnie ostatnio mialem takie akcje, ze to kobiety "zaczepiaja",. Dziwnie sie czuje w tej roli, ale jest wygodna na swoj sposob. NIestety musze to powoli zmieniac :-) -
..::Lucy::..
wg mnie oczywiscie, dlaczego nie? ale wtedy kobieta znajduje sie na troche dziwnej pozycji, jednak jest to od zawsze rola faceta.... -
Team Leader
Tylko jeden raz spotkala mnie sytuacja,ze kobieta mnie zaczepila... Dziwnie sie czulem...
Wszak wole jednak jako pierwszy wykazac inicjatywe w tych sprawach (Takie male meskie szowinistyczne swinstwo). :D
Pomiam fakt,ze, moim zdaniem taka sytuacja daje Paniom komfort psychologiczny... Zawsze moze powiedziec facetowi "Wiesz Pan, idz Pan sobie" czy "Przepraszam, ale czekam na meza" czy "Zeby umyles" no itd... :) -
wg mnie jesli chodzi o pocalunek kobieta moze zrobic pierwszy krok, ale juz nie jesli chodzi o cos powazniejszego... -
Anonim
jak to nie ? moze byc juz tak podniecona ze rzuci sie w ramiona wybranka i zacznie rozbierac zrywajac szaty; -) a on jak kolek odda sie przyjemnosciom; -) -
no wiesz, ale potem moze powiedziec "zaciagnelas mnie do lozka" i wcale nie byc szczesliwy z rozwoju sytuacji... wole dzialac tak jak mam 100% pewnosci; ) -
kasiaaa
ja zrobilam pierwszy krok i mimo ze z nim nie jestem to od pol roku sie spotykamy i zachowujemy sie jak para tyle ze bez chodzenia;p no i to jets nasz taki malutki sekrecik;D inni mysla ze nic nas nie laczy;p a by sie zdziwili;p -
Team Leader
i tak wazne jest prawidlowa interpretacja sygnalow podawanych przez osobnikow odmiennych plci. :) -
Team Leader
i tak wazne jest prawidlowa interpretacja sygnalow podawanych przez osobnikow odmiennych plci. :) -
Anonim
przez to ze panny teraz nie boja sie nic powiedziec facetom, a recz przeciwnie, mezczyzni zrobili sie.... leniwi, po co maja zapraszac dziewczyne, kiedy to ona moze pierwsza mu to powiedziec itp.
ja nie zrobilam jesczedz nigdy pierwszego kroku, ale widze jak robia to inne panny, nieraz to jest zalosne........
a faceci przystojni czekaja tylko az jakas panienka mu zaproponuja cos ekstra...... -
Team Leader
w takim razie niektorzy przystojni faceci zachowuja sie, przepraszam, jak baby...
ja to taki nie jestem; D -
denerwuje mnie, jak facet czeka ze dziewczyna bedzie go podrywac i bawi go to, jak kobiety go rozchwytuja... -
Mili
Można dać jakiśsuptelny sygnał, albo nieco "dopomóc", tak żeby facet sam zrobił 1 krok.
Jestem zdecydowaną tradycjonalistką pod tym względem i uważam, że inicjatywa należy zdecydowanie do faceta... -
Provocative
chybaz e chcesz cos zrobic dla zabawy; P ja dla zabawy zaczepiam nieraz facetow;P wtedy wiadomo ze nie mam wobec nich zadnych zamiarow... wszyscy juz wtedy wiedza ze zwyczajnie urozmaicam sobie nudny dzien;p -
Anonim