Kapela Ze Wsi Warszawa [186]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marcel

Wczoraj na antenie nowej stacji TVP Kultura :P o 21 można było obejrzeć koncert naszej kochanej Kapeli :) Był to koncert inauguracyjny tejże stacji. Zespół zagrał najlepsze kawałki z płyt Wiosna Ludu i Wykorzenienie. Dla mnie, było fantastycznie! Ktoś jeszcze to oglądał? Jakie są Wasze wrażenia?

"Sowa na dachu siada i słucha co kto gada,
    podsłuchała raz dwoje, młodziusieńkich oboje!"
    :D
  • MADONNA

ja natomiast wysluchalem owego koncertu na antenie radiowej dwojki:) byl wspanialy, od pewnego czasu mam ludomanie wiec koncert ow tchnal we mnie wene!!! jupi:)
    "nie gadaj kasiu z jasiem, bo ci zaszkodzi czasem, co ci sowa do tego, do gadania naszego"
  • na be

a byliscie na koncercie 23.4 w Osrodku Dzialan Tworczych? grali "Fishie"? bo na Panskiej sie nie doczekalam :)
  • MADONNA

Sowa na dachu huka, Kasia kołyski szuka, Ach Sowa moja Sowa Spełniły sie twe słowa....
  • Anonim

uwielbiam Sowę
  • MADONNA

az dzisiaj powrocilem do kapeli no i sowy oczywiscie tez sluchalem, gdy ich slucham to wzbiera we mnie ochota aby odnalezc swoje tahiti(bronowice:) i zaszyc sie tam i wspolzyc z natura i tworzyc...
  • Vampircia

Heh... widziałam i dlatego trafiłam na to forum :) Zachwycona jestem poprostu.
| |

o zespole co jeździ sobie w trasy koncertowe po Pakistanie, a w kraju ojczystym praktycznie nieznan...

Fotki

Miejsca grona (0)