-
zazuza87
Które piosenki najbardziej Wam zapadły w pamięci, jakie budzą najwieksze emocje? -
zazuza87
jak dla mnie to hmmm Młode Orły, Zawsze tam gdzie ty, Stacja Warszawa, Na co komu dziś, Znowu pada deszcz ... Hmm jeszcze kilka by się mogło tu znalezc -
noix
kucze tytuu na 100%nie jestem pewna ale chyba Jak igła... bardzo fajna -
zazuza87
-
-
Anonim
Ciezko tak okreslic... Kazdy kawalek w sumie ma w sobie cos wyjatkowego... Kazdy z czyms mi sie kojarzy... A co do nowego albumu i wychwalanej Stacji... kawalek fajny tylko taki troszke mi sie wydaje komercyjny... Niby muzyka LP i teksty tez ale taki jakis bardziej komercyjny... Ale moze tylko mi sie zdaje... Ale i tak dla mnie bomba :) -
noix
mi tez sie tak niestety wydaje ze troche sie zmienil ich styl... brak u mnie pociagu do tych nowych kawalków... ale stare są debesciackie :-)) -
zazuza87
co prawda to prawda w nowych juz nie czuc tego co w starych kawalkach, ale i w tych nowych jest "coś" ... Jednak, uwazam,że te nowe kawalki są duzo latwiejsze, że tak powiem niz te starsze, a to jest ich najwieksza ujma. Najbardziej nie moge przebolec
sexi-pleksi ... -
Anonim
S-P to taki prawie dyskotekowy (s)hit :)
Latwa muzyka wpadajaca w ucho i tekst tez prosty. Ale tak schodzac juz z nich to wcale nie jest to takie tragiczne... ale bywaly lepsze kawalki :) -
zazuza87
z tym dyskotekowym (s)hitem się zgadzam :] Leosze bywały i może jeszcze lepsze będą ... -
Anonim
Czasami sie zastanawiam czy jednak chce tych "lepszych"... Jak ich zapamietac jako tych ktorzy wiedzieli kiedy ze sceny zejsc wsrod braw i okrzykow publiki, czy ci ktorzy zeszli bo juz ich nikt nie chcial sluchac... -
zazuza87
najlepiej jako tych, którzy zeszli ze sceny wsrod tandety lsniąc jak diament :) Pamietac ich jako tych, ktorzy tworzyli wspaniala muzyke, ktora duzo ludziom dawala, jako tych, ktorym moze pomyslow nagle braklo, albo swiat kupic chcial ? Nie wtedy slabi by sie okazali ... -
Anonim
-
zazuza87
sorki, czasami nie potrafie jaśniej ... Za dużo by się chciało powiedzieć. -
Anonim
-
zazuza87
zapewne, w gruncie rzeczy nie jest to takie skomplikowane i zawiłe na jakie wygląda :) -
Anonim
Wszystkie mi sie podobaja, min. Zawsze tam gdzie Ty, Kilimandzaro, Wciaz bardziej obcy, Tacy sami, Do Moniki L i wiele innych...
Uwielbiam ta kapele! -
♥
Najlepsze teksty i muzę ma Jan Bo na albumach "Wojna w Mieście" i "Moja Wolność" =)
U mnie szaleństwo z LP zaczęło się od "Na Co Komu Dziś", więc tę piosenkę mogłabym określić, jako moją ulubioną... :]
Generalnie cała "NaNa" to moje ukochana płytka ^^
Ale np. "Rozmowa z..." z płytki "Koncertowa" tyż wymiata :>
Z najnowszej płyty podoba mi się tak naprawdę tylko "Walker" i "Mój Dom Wariatów". -
Pozdro
Pozdro dla Fanow jednego z najlepszych polskich zespołow rockowych....
Najlepsze piosenki podług mnie to:
napewno te znane w stylu"Mniej niz zero" czy "na co komu dzis" albo "kryzysowa narzeczona" bo to wszyscy znaja i mozna impreze rozkrecic... Ja najbardziej lubie "mala wojne" i takie starsze mnie znane...
Poza tym album po angielsku tez jest Cool :p -
♥
...tylko Panas ma trochę pojechany akcent, no i jakby te teksty na polski przetłumaczyć ---> masakra <lol> :P -
honkaaa
ooooo jest ich sporo począwszy od tych starszych aż po nowe.Wszystkie są zajebiste i wszystkie mi sie podobają jednak najbardziej wpadła mi w ucho Stacja Warszawa,Na co komu dziś,Kryzysowa narzeczona i Wciąż bardziej obcy.Ogólnie wszystkie są cooltowe i nie wyobrażam sobie dalszej przyszłości bez tych nut :D