lata '40, '50, '60, '70 [1470]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Przybłąkałam się do was na próbę, bo w autobusie zawsze siedzę tyłem do kierunku jazdy; )
    Brakuje mi tylko tematu o pin-up girls. Podobają wam się? Ulubione jakich twórców?
    A Marylin Monroe? Co myślicie o krąglejszym ideale kobiety? J
  • ania flaming.różowy

pin-up girls :) hmm, najsławniejszą to była chyba M.M o ile się nie mylę. w każdym namiocie wisiała !!!co za szał...

jak dla mnie była... no ... troszkę za bardzo krąglejsza. nie to żebym była w obozie patyczako-wieszako-żyraf,bo ewidentnie nie jestem :) ale jednak parę kilo mniej i wyglądałaby estetyczniej. na zdjęciach tego oczywiście nie widać,ale w filmach...
    P.S. właśnie oglądam księcia i aktoreczkę :)
  • ania flaming.różowy

a z kobiet '50 , '60 , '70 i tak wg. mnie absolutnie NAj była Audrey Hepburn !
  • Anonim

O dla mnie też. I miała wspaniały głos. tekts "how do I look?" i wspominany przeze mnie wcześniej utwór "moonriver" mają swój urok.
  • Roger Robar (PiłsuDZki)

grace slick z jefferson airplane, lata 60. piekna fryzurka na malpke, niesamowity glos w somebody to love, charakterystyka doskonala, dla mnie jedna z najwazniejszych kobiet tamtych lat.
  • Roger Robar (PiłsuDZki)

ale grace to nie pin up girl:) zauwazylam temat kobiety i nie wiedzialam ze tu chodzi tylko o pin -upki.:) jednak grace kobieta nadal jest:)\
  • #Mr.mgr Kris#

Ann Margaret z "Cincinnati Kid" :]
  • Chani Kynes

Audrey jest moja idolka. jakbym byla facetem to bym sie w niej zakochala; D
  • Anonim

Audrey bardzo elegancka i urokliwa, ale Liz Taylerm to była dopiero kobietka:D
  • ag.

a bridgitte bardot (nie mam pojecia jak to sie pisze..:/) ?

a ja lubie te wszystkie panie w amerykanskich reklamamch tosterow i kuchenek, z przelomu lat 50 i 60:) to chyba esensja pin-upizmu :D
  • Chani Kynes

taaaa :D:D:D to sa dopiero cudenka (przepraszam za przedmiotowe okreslenie). one sa po prostu boskie; )
  • Anonim

briggite bardot to tez była ciekawa babka, w koncu na jej czesc powstały staniki :P
  • ania flaming.różowy

B. Page :) ale wstyd, że zapomniałam
  • Anonim

kazdemu moze sie zdarzyc;]
  • ania flaming.różowy

i tak wstyd & hańba . tym bardziej że na początku była nawet rozmowa o pin-up girls...
  • Anonim

oj tam przecież nikt sie nie obraził za tą pomyłke:)
  • karolina

Audrey. śliczna:)
  • Ether narcosis

• Ether narcosis

no właśnie ! Jeszcze dorzuciłabym Donne Reed.
  • Ether narcosis

no właśnie ! Jeszcze dorzuciłabym Donne Reed.
  • 1
  • 2
| |

Audrey, James Dean czy może Rolling Stonsi? Zapraszam serdecznie fascynatów tych lat...

Fotki

Miejsca grona (0)