- 1
- 2
-
Anonim
Przybłąkałam się do was na próbę, bo w autobusie zawsze siedzę tyłem do kierunku jazdy; )
Brakuje mi tylko tematu o pin-up girls. Podobają wam się? Ulubione jakich twórców?
A Marylin Monroe? Co myślicie o krąglejszym ideale kobiety? J
-
ania flaming.różowy
pin-up girls :) hmm, najsławniejszą to była chyba M.M o ile się nie mylę. w każdym namiocie wisiała !!!co za szał...
jak dla mnie była... no ... troszkę za bardzo krąglejsza. nie to żebym była w obozie patyczako-wieszako-żyraf,bo ewidentnie nie jestem :) ale jednak parę kilo mniej i wyglądałaby estetyczniej. na zdjęciach tego oczywiście nie widać,ale w filmach...
P.S. właśnie oglądam księcia i aktoreczkę :) -
ania flaming.różowy
a z kobiet '50 , '60 , '70 i tak wg. mnie absolutnie NAj była Audrey Hepburn ! -
Anonim
O dla mnie też. I miała wspaniały głos. tekts "how do I look?" i wspominany przeze mnie wcześniej utwór "moonriver" mają swój urok. -
-
Roger Robar (PiłsuDZki)
grace slick z jefferson airplane, lata 60. piekna fryzurka na malpke, niesamowity glos w somebody to love, charakterystyka doskonala, dla mnie jedna z najwazniejszych kobiet tamtych lat. -
Roger Robar (PiłsuDZki)
ale grace to nie pin up girl:) zauwazylam temat kobiety i nie wiedzialam ze tu chodzi tylko o pin -upki.:) jednak grace kobieta nadal jest:)\ -
#Mr.mgr Kris#
-
Chani Kynes
Audrey jest moja idolka. jakbym byla facetem to bym sie w niej zakochala; D -
Anonim
Audrey bardzo elegancka i urokliwa, ale Liz Taylerm to była dopiero kobietka:D -
ag.
a bridgitte bardot (nie mam pojecia jak to sie pisze..:/) ?
a ja lubie te wszystkie panie w amerykanskich reklamamch tosterow i kuchenek, z przelomu lat 50 i 60:) to chyba esensja pin-upizmu :D -
Chani Kynes
taaaa :D:D:D to sa dopiero cudenka (przepraszam za przedmiotowe okreslenie). one sa po prostu boskie; ) -
Anonim
briggite bardot to tez była ciekawa babka, w koncu na jej czesc powstały staniki :P -
ania flaming.różowy
-
Anonim
-
ania flaming.różowy
i tak wstyd & hańba . tym bardziej że na początku była nawet rozmowa o pin-up girls... -
Anonim
-
karolina
-
Ether narcosis
-
Ether narcosis
-
Ether narcosis
- 1
- 2