-
WARSZTATY ZE STYLINGU w SALSIE
Specjalnie dla was długo wyczekiwane warsztaty ze stylingu – osobno dla Pań i Panów – czyli jak robić żeby w salsie wyglądać atrakcyjnie dla płci przeciwnej. W programie mnóstwo sztuczek, nowych ruchów, ćwiczeń, patentów i footworków. Zajęcia poprowadzą nasi specjaliści od Latin Groove’owego stylingu – codziennie inna osoba zdradzi wam swoje sztuczki:
a. Zajęcia dla pań poprowadzą: Basia Zielińska, Ania Gała, Natalia Swęd, Agnieszka Pawińska
b. Zajęcia dla panów poprowadzą: Łukasz Słaniewski „SŁOŃ”, Paweł Tupaj „Tupak”, Tomek Klepacki „Qlepa”, Marcin Piotrowski „Lemur”
Man Styling:
- od poniedziałku do czwartku 27-30 VII 17.45- 18.45
- koszt 100zł
- dopłata dla posiadaczy kart MS lub FP 30 zł
- zaliczka 30 zł
Ladies Styling:
- od poniedziałku do czwartku 27-30 VII 17.00- 18.00
- koszt 100zł
- dopłata dla posiadaczy kart MS lub FP 30 zł
- zaliczka 30 zł
Wiecej informacji oraz zapisy: zapisy@latingroove.pl
info@latingroove.pl
http://www.latingroove.pl
-
nes
-
Klaudia
-
Monika
-
-
Doris
Dolaczam sie do prosby Moniki, prosimy... Moze tak przed Sarnowkiem jeszcze by dalo rade... -
Anonim
oj fajna sprawa:) co prawda patrzyłam na to z drugiej strony ale fajnie patrzeć jak wszyscy zaczynaja sylingować:) -
Ania Gała
Kochanie, syling jest the best masz racje :P
Mnie bolą nóżki... sorry dziewczęta, jeśli wy również ledwo chodzicie :( -
wik
hehe, owszem na drugi dzień zakwasy dały się we znaki - ale przynajmniej czuje, że coś robiłam :p
Aniu kiedy będą kolejne zajęcia ze stylingu? :) -
Doris
-
Anonim
może powtórzycie jeszcze warsztaty dla facetów w sierpniu? Ja z chęcią bym się pisał i wiem, że jeszcze kilku chętnych by się znalazło :) -
wik
-
Dobra wiadomość dla Pań!
Jeszcze w sierpniu będziecie miały okazję, żeby zdobyć umiejętności, dzięki którym powalicie partnerów na kolana, ponieważ znów ruszy LADIES STYLING!!!
Termin: 17-21.VIII
Godzina: 17.00 - 18.00
Cena: 125zł
Zaliczka: (jednocześnie opłata dla posiadaczy karty multisport) 40zł
Wiecej informacji oraz zapisy: zapisy@latingroove.pl
info@latingroove.pl
http://www.latingroove.pl
Zapraszamy serdecznie! :) -
wik