Latin Groove [209]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • LatinGroove

Serdecznie zapraszamy na nową imprezę salsową z LatinGroove!
    Odbędzie się ona w Cafe Alteratywa (ul. Marszałkowska 2, wejście od ul. Sucha).

Pierwsza impreza już 26 czerwca 2009!!! Startujemy o godzinie 21:30 przedimprezowym kursem salsy na poziomie open level, a potem bawimy się do białego rana!!!

Jeśli impreza 26 czerwca wypali, to zagości na stałe w grafiku warszawskich imprez, tak więc przybywajcie tłumnie!

Do zobaczenia na parkiecie,
    ekipa LatinGroove!
  • Gosia

no proszę impreza salsowa w "naszej" kawiarni?!? :] baaardzo alternatywne miejsce, ale w gruncie rzeczy sympatyczne. to do zobaczenia!
  • Anulka

słuszną sprawę - nową incjatywę zawsze warto wesprzeć :)

PS: szczególnie przez wzgląd na przepiękną toaletę w kształcie tronu :D
  • Płacishhh

ok, czuję się przekonany tym ostatnim argumentem; )
  • Anonim

Radośnie informuję że zagram JA :D
  • ★...ruda

Radosnie informuje, ze kurs poprowadze JA :D
  • Anonim

A pogloski o toalecie w ksztalcie tronu sprawdze JA :P <lol>
  • Anonim

Dobra, skoro wszyscy się poświęcamy to ja sprawdzę czy mają dobry browar :P
  • Olo

A Ja sprawdzę czy nie rzucacie słów na wiatr:)
  • Gosia

aha, my jeszcze polecamy tosty! moze to jeszcze kogoś przekona :P
  • Anulka

choć ja również będę głównie w sekcji : PIWO :)
  • Anonim

A JA byłem chodź nie planowałem :D browar jest okay; ) parkiet o dziwo, ostatecznie wcale nie był za mały!
  • Płacishhh

fakt - drugie podejście do objętości parkietu okazało się trochę lepsze...
  • Anonim

o ostatnie podejście koło 3 z minutami było niemal cudowne i nie marudzić mi bo w DJ-ce jest proporcjonalnie mniej miejsca niż na 1 osobę na parkietach (obu) i jest ze 2 -3 razy cieplej :p, ale to zapewne wy emanujecie uczuciem do dj'a :p
  • !*^anitken^*!

Pewnie, że emanujemy :))
    Jak dla mnie imprezka bomba :P Dziękuję wszystkim za wszystko :) i z góry uprzedzam Wasze pytania - NIE, cukierki jeszcze nie zostały skonsumowane, ale długo nie poleżą :))))))
    Uwielbiam was, niestety...
  • elefante

no i co robimy z ta impreza - utrzymujemy?? czy szukamy nowego miejsca??
  • wik

nowego z większą salą i większą ilością tlenu :)
  • Płacishhh

dajmy mu jeszcze jedna szanse - niech wiecej salseros zaliczy tam imprezy to bedzie latwiej podjac decyzje; )
  • Aśka

miejsce jest miłe i przytulne, ale na wypicie piwka - niestety nie ma tam warunków do tańczenia dla więcej niż kilku par....
  • Anonim

Na samym poczatku po wejsciu na parkiet pomyslalem - o zgrozo.. Standardowo doprowadzenie koszulki do mokrego stanu zajmuje mi ok.4 kawalki, w ostatni piatek juz po 2 moglem wyzymac;)

Miejsce samo w sobie ma bardzo duzo klimatu, a pozniejsza pora, przy malej ilosci par na obu parkietach - naprawde bylo w porzadku. Ale przy wiekszej ilosci osob nawet sobie tego nie wyobrazam..
  • 1
  • 2
| |

LATIN GROOVERS cieszą się, że tu jesteś! Witamy serdecznie na gronie warszawskiej szkoły sal...

Fotki

Miejsca grona (1)