-
elefante
od tego tygodnia NOWE REGULARNE IMPREZY Latin Groove!!!
Postanowiliśmy sprawić wszytkim wakacyjny prezent w postaci 2 nowych imprez!! Zapraszamy w środy do klubu Skafander i w piątki do Alternatywa Cafe!!
Obie imprezy są darmowe i bardzo klimatyczne i mamy nadzieje że cieszyć sie będą dużą popularnością!
ŚRODY: klub Skafander!!!
zapraszamy was do nowego salsowego miejsca - klub Skafander mieści się na ulicy Miodowej 1 - dwie minuty od Kolumny Zygmunta.
Poza specjalnymi cenami specjalnie dla nas (8zl za piwo, wódkę i wino) obiecano nam parkiet open air specjalnie na gorące lato!! Premiera imprezy: 09.07.2009 Przybywajcie!!!
- start 21.30 - darmowa lekcja podstaw salsy Wstęp darmowy!
PIĄTKI: Alternatywa Kafe!!!
Kolejna darmowa impreza - tym razem piątkowa!! Alternatywa Kafe to bardzo przytulna klubo-kawiarnia mieszcząca się przy ulicy Marszłakowskiej 2 - dosłownie 3 minuty od Warsaw Dance Academy.
Po udanej premierze 2 tygodnie temu postanowiliśmy wprowadzić piątkowe imprezy do stałego grafiku Latin Groove.
Obiecano nam przygotowanie 2 parkietów i specjalną cenę na wódkę z Burnem - 10zł
Start: 21.30!!!
Wstęp oczywiście FREE!!
-
Anonim
-
Kasia
>elefante napisał
>od tego tygodnia NOWE REGULARNE IMPREZY Latin Groove!!!
>ŚRODY: klub Skafander!!!
Premiera imprezy: 09.07.2009 Przybywajcie!!!
Premiera ma być wyjątkowo w czwartek czy to literówka i powinno być 08.07.2009 ? :) -
★...ruda
-
-
Anonim
No i super:) Jeszcze 3 dni pracy i będę zaliczała każdą możiwą imprezę:) -
Anonim
-
Płacishhh
Ehehehehe -turyści z aparatami napadli tańczących...
Niebywałą zaletą tej imprezy jest to, że nie jest tam gorąco :] -
Aneta Kicman Photography
mi też się bardzo podobało:) Znaleźliście nieduży, ale bardzo fajny parkiet w stolicy i to w super lokalizacji! -
ni ma
-
Anonim
Tylko szkoda, że jednak trochę mało nas było. No i rozwalił mnie ten koleś pod 50-kę, który laski do tańca prosił :D -
Kasia
-
Anonim
Słuchaj, na pewno warto było zobaczyć, potańczyć też się dało, ale myślę, że będzie lepiej jak na dobre się rozkręci. Było opóźnienie, Maciek musiał jechać po kabel, bo coś tam nie kontaktowało, ale ogólne wrażenie miłe. Dobra lokalizacja, taniec na ulicy niemalże - to jest coś.
A starszego pana już się nie czepiam. Wczoraj w Enklawie tańczyłam właśnie z takim starszym siwym, ale to była przyjemność, był miły, uczył, bo ja dopiero zaczynam P1, więc się nie stresowałam, że mi nie wychodziło. Tak więc drogie panie, czasami warto zaryzykować; ) -
Doris
Opóźnienie, opóźnienie, to był manewr taktyczny, podgrzanie atmosfery, tak się spóźniają gwiazdy :-) Warto było czekać w każdym razie, miejscówka świetna, parkiet, flow, wszystko co trzeba, a wizyty panów w mundurach powodowały, że czuliśmy się należycie zaopiekowani :-) -
Płacishhh
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim