Latin Groove [209]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • LatinGroove

Hej kochani!
    Ponieważ miło jest nam patrzeć jak dużo zdolnych kursantów uczęszcza na kursy salsy, postanowiliśmy wyłonić grupkę najzdolniejszych i umożliwić im dalszy rozwój taneczny .
    Tworzymy grupę choreograficzna –Latin Groove Kids!!!
    Poświęconą salsie w parach!
    Aby szanse były wyrównane będą przeprowadzone eliminacje w postaci castingu ,który odbędzie się w dniu 9.01.2010r o godz.15.30 w WDA na ul. Marszałkowskiej 3/5 !
    Jeżeli czujesz, że chcesz robić coś więcej niż tańczyć salsę na imprezach ,to jest to idealne dla Ciebie!
    Na spotkaniu 9 stycznia w pierwszej części zostaną omówione cele, do których będziemy zmierzać, a także czego będziemy wymagać od uczestników grupy!
    Zajęcia regularne będą odbywały się w każdą sobotę w godz.16.30-19.00!
    Casting będzie obejmował trzy zagadnienia :
    -improwizacja
    -powtórzenie kilku kroczków salsowych,figurki w parze
    -obroty
    Nie przegap szansy!!!
    9 stycznia 15.30 w Warsaw Dance Academy!!!

jeden z pokazów głównej grupy choreograficznej:)
    http://www.youtube.com/watch?v=ngO5...

Zapraszamy serdecznie!!!!
  • Płacishhh

No to zainteresowani już są powiadomieni, ale może także oficjalne ogłoszenia wyników? :)
  • Anonim

Hehe, a po co Ci Płacishhh 'oficjalne wyniki'? I z jakiej paki chcesz na necie rozwieszać czyjeś imiona i nazwiska? Najbardziej zainteresowani zostali przecież odpowiednio powiadomieni:>
  • Gosia

wystarczy ksywki/przezwiska/nicki - zorientujemy się; )
    Placishh chciał się pochwalić, że jest w grupie, a Ty mu całą zabawę zepsułeś :p
    bardzo, ale to bardzo nieładnie z Twojej strony!
  • Płacishhh

Jak to po co? Bo sie pytam. :P
    A nie chce superpoufnych danych, tylko info kto jest tym szczęśliwym wybrańcem naszego jury - w postaci nawet pseudonimowej (byle wiadomo było).

Pragne Ci Tomku przypomnieć, że Ci wybrańcy zgodzili się na przygotowywanie się pod występy czyli życie "celebrytów"... czy może będą występować anonimowo i z torbami na głowach, hę? ; >

Gosiu - jury zrobiło mi niespodzianke i dostałem sms z telefonem do psychologa, żebym otrząsnął się z tej porazki; D
  • Anonim

Pół oficjalna ekipa męska: Bolec, Łysy, Blacha, Płacishhh, Koks i Żelu.

Zadowoleni?;)

• Gosia

a dziewczyny?? :P chlopcy będę tanczyc sami??? :)
  • Gosia

Płacishh masz rację - sława a swoją cenę, a lud pragnie sensacji!
    pierwszą już znamy - Ty nie jesteś wśród wybrańcow!
  • Anonim

Ksyw dziewczyn to aż boję się przytaczać. Może znajdzie się ktoś odważniejszy ode mnie;]

A co do castingu, to niestety ale pomieszały mi się style i zamiast salsy próbowałem zrobić weselnego wężyka. Ku mojemu zdziwieniu okazało sie jednak, że cała reszta jest w 95% trzeźwa. Trudno się mówi!

• Płacishhh

jasne jasne... zmieniliście temat i myślicie, że nie lud zauważy...
    Domagamy się chleba i igrzysk! tfu... Imion lub ksywek! XD
  • .:anna:.

A podaj ten numer do psychologa, płacishhh, bo ja sie jeszcze nie mogę otrząsnąć; ) a bylo tak bliskooo....!; D
  • czarodziej82

Płatek: szkoda nerwów:) widać ze chcą bardzo wyniki utajnić więc niech tak zostanie:->
    z czasem sie dowiemy :P
  • Gosia

a Ty się denerwujesz, Płacishh?? zmień psychologa natychmiast! :P
  • Płacishhh

Ja na szczęscie się wybiegałem i na sankach pojeździłem więc mi myśli zbrodnicze przeszły; )
    Numer podobno jest w moim profilu, ale ja nie mogę się do dzwonić... ciągle zajęte. Widać dobry ten psycholog.

Michał - ja już wiem jaki jest męski skład, ale interesuje mnie które dziewczyny się dostały.
    No i ktoś mógłby oficjalnie potwierdzić te "doniesienia"...

Gosiu - ja jestem oazą spokoju... pierdolonym k...a, zajebiście wyluzowanym kwiatem lotosu na gładkeij tafli jeziora; D

Ja nie zmieniam psychologów - to oni chcą zmienić mnie... na jakiegokolwiek innego pacjenta; ]
  • czarodziej82

co do męskiego składu to akurat nie problem się dowiedzieć pocztą pantoflową:P ale fakt faktem gorzej z paniami :P. A ekipa jest bardzo hm...ciekawa rzekłbym :P
  • .:anna:.

Hahaha Mateusz nie moge z ciebie :D kwiat lotosu...
  • Płacishhh

ano; D

Ale oficjalnego info z LG nadal nie ma... wstydzą się czy co? :P
  • Anonim

Hejka:)
    Panowie:Marcin,Mariusz,Sebasti an,Tomek i Leszek
    Panie:Ania F.,Basia,Marta,Karolina,Natali a

Są tez osoby rezerwowe,ale ich narazie nie ujawniamy.
    A i słuchajcie my mamy te nagrania z castingu możecie je sobie od nas przegrać,oczywiście nie można ich umieścić na You tubie itp.ale mozecie zobaczyć jak wypadliście.
    I generalnie jak macie jakieś pytania,typu nad czym możecie popracować żeby było lepiej to możecie pytać każdego z instruktorów,który był na sali.
  • Płacishhh

i to mi się podobuję - dzięki Natala :)

A po feedback to się też chętnie zgłoszę; D
  • Anonim

pewnie:) przynajmniej później wiadomo co trzeba pocisnąc bardziej:)

• 1
  • 2
| |

LATIN GROOVERS cieszą się, że tu jesteś! Witamy serdecznie na gronie warszawskiej szkoły sal...

Fotki

Miejsca grona (1)