- 1
- 2
-
Hej kochani!
Ponieważ miło jest nam patrzeć jak dużo zdolnych kursantów uczęszcza na kursy salsy, postanowiliśmy wyłonić grupkę najzdolniejszych i umożliwić im dalszy rozwój taneczny .
Tworzymy grupę choreograficzna –Latin Groove Kids!!!
Poświęconą salsie w parach!
Aby szanse były wyrównane będą przeprowadzone eliminacje w postaci castingu ,który odbędzie się w dniu 9.01.2010r o godz.15.30 w WDA na ul. Marszałkowskiej 3/5 !
Jeżeli czujesz, że chcesz robić coś więcej niż tańczyć salsę na imprezach ,to jest to idealne dla Ciebie!
Na spotkaniu 9 stycznia w pierwszej części zostaną omówione cele, do których będziemy zmierzać, a także czego będziemy wymagać od uczestników grupy!
Zajęcia regularne będą odbywały się w każdą sobotę w godz.16.30-19.00!
Casting będzie obejmował trzy zagadnienia :
-improwizacja
-powtórzenie kilku kroczków salsowych,figurki w parze
-obroty
Nie przegap szansy!!!
9 stycznia 15.30 w Warsaw Dance Academy!!!
jeden z pokazów głównej grupy choreograficznej:)
http://www.youtube.com/watch?v=ngO5...
Zapraszamy serdecznie!!!! -
Płacishhh
No to zainteresowani już są powiadomieni, ale może także oficjalne ogłoszenia wyników? :) -
Anonim
Hehe, a po co Ci Płacishhh 'oficjalne wyniki'? I z jakiej paki chcesz na necie rozwieszać czyjeś imiona i nazwiska? Najbardziej zainteresowani zostali przecież odpowiednio powiadomieni:> -
Gosia
wystarczy ksywki/przezwiska/nicki - zorientujemy się; )
Placishh chciał się pochwalić, że jest w grupie, a Ty mu całą zabawę zepsułeś :p
bardzo, ale to bardzo nieładnie z Twojej strony! -
-
Płacishhh
Jak to po co? Bo sie pytam. :P
A nie chce superpoufnych danych, tylko info kto jest tym szczęśliwym wybrańcem naszego jury - w postaci nawet pseudonimowej (byle wiadomo było).
Pragne Ci Tomku przypomnieć, że Ci wybrańcy zgodzili się na przygotowywanie się pod występy czyli życie "celebrytów"... czy może będą występować anonimowo i z torbami na głowach, hę? ; >
Gosiu - jury zrobiło mi niespodzianke i dostałem sms z telefonem do psychologa, żebym otrząsnął się z tej porazki; D -
Anonim
Pół oficjalna ekipa męska: Bolec, Łysy, Blacha, Płacishhh, Koks i Żelu.
Zadowoleni?;)
-
Gosia
-
Gosia
Płacishh masz rację - sława a swoją cenę, a lud pragnie sensacji!
pierwszą już znamy - Ty nie jesteś wśród wybrańcow! -
Anonim
Ksyw dziewczyn to aż boję się przytaczać. Może znajdzie się ktoś odważniejszy ode mnie;]
A co do castingu, to niestety ale pomieszały mi się style i zamiast salsy próbowałem zrobić weselnego wężyka. Ku mojemu zdziwieniu okazało sie jednak, że cała reszta jest w 95% trzeźwa. Trudno się mówi!
-
Płacishhh
jasne jasne... zmieniliście temat i myślicie, że nie lud zauważy...
Domagamy się chleba i igrzysk! tfu... Imion lub ksywek! XD -
.:anna:.
A podaj ten numer do psychologa, płacishhh, bo ja sie jeszcze nie mogę otrząsnąć; ) a bylo tak bliskooo....!; D -
czarodziej82
Płatek: szkoda nerwów:) widać ze chcą bardzo wyniki utajnić więc niech tak zostanie:->
z czasem sie dowiemy :P -
Gosia
-
Płacishhh
Ja na szczęscie się wybiegałem i na sankach pojeździłem więc mi myśli zbrodnicze przeszły; )
Numer podobno jest w moim profilu, ale ja nie mogę się do dzwonić... ciągle zajęte. Widać dobry ten psycholog.
Michał - ja już wiem jaki jest męski skład, ale interesuje mnie które dziewczyny się dostały.
No i ktoś mógłby oficjalnie potwierdzić te "doniesienia"...
Gosiu - ja jestem oazą spokoju... pierdolonym k...a, zajebiście wyluzowanym kwiatem lotosu na gładkeij tafli jeziora; D
Ja nie zmieniam psychologów - to oni chcą zmienić mnie... na jakiegokolwiek innego pacjenta; ] -
czarodziej82
co do męskiego składu to akurat nie problem się dowiedzieć pocztą pantoflową:P ale fakt faktem gorzej z paniami :P. A ekipa jest bardzo hm...ciekawa rzekłbym :P -
.:anna:.
-
Płacishhh
ano; D
Ale oficjalnego info z LG nadal nie ma... wstydzą się czy co? :P -
Anonim
Hejka:)
Panowie:Marcin,Mariusz,Sebasti an,Tomek i Leszek
Panie:Ania F.,Basia,Marta,Karolina,Natali a
Są tez osoby rezerwowe,ale ich narazie nie ujawniamy.
A i słuchajcie my mamy te nagrania z castingu możecie je sobie od nas przegrać,oczywiście nie można ich umieścić na You tubie itp.ale mozecie zobaczyć jak wypadliście.
I generalnie jak macie jakieś pytania,typu nad czym możecie popracować żeby było lepiej to możecie pytać każdego z instruktorów,który był na sali.
-
Płacishhh
i to mi się podobuję - dzięki Natala :)
A po feedback to się też chętnie zgłoszę; D -
Anonim
- 1
- 2