Latin Groove [209]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • LatinGroove

Uwaga!
    16.01 kolejna impreza w Sotano z cyklu "Naszych":)
    Gra Dj Klepa:)
    W licznym gronie zapowiada się kadra instruktorska!!!
    Wpadajcie koniecznie:)
  • Tygrys

Super!
  • Anonim

Ekstra!!
  • ヒメコ

Nareszcie! :]
  • M

będę!
  • Domi

a jak z biletami? bo teraz już płatny wstęp ma być...:(
  • Anonim

A jutro jak? Wszystko normalnie się odbywa? I hope so :)
  • Kefir

No i to się rozumie; ] Będę; ]
  • Anonim

Ano platny...12zl.
  • Anonim

Wstęp płatny,ale ...zachowajcie koniecznie bilety:) od instruktorów dowiecie sie po co:)
  • Płacishhh

już wiem, już wiem... mogę powiedzieć?; D
  • czarodziej82

jak wiesz to sie pochwal:p
  • Płacishhh

Numer jak ze skarpetkami w Tesco - co czwarta gratis.
    Tylko trzeba mieć 3 poprzednie jako dowód...

• ★...ruda

ale co czwarta skarpetka, czy co czwarta para? :D
  • Płacishhh

A widziałaś skarpetki sprzedawane na sztuki?; >
    Bo ja bym chętnie kupił... mam niestety pod szafą potwora skarpetkowego który uwielbia przede wszystkim lewe.. :?

A dokonując głębszej analizy Twojej wypowiedzi naszły mnie wątpliwości czy zrozumiałem - słowo para odnosi się do ludzi czy skarpet?

Bo jak ludzi to już połowa drugiej pary teoretycznie powinna wejść za darmo... correct?
  • Anonim

Płacishhh, to jest tak:

Do sotano co czwarta skarpeta wchodzi gratis. Opieram to o sztywny imperatyw, że wchodzisz tylko w jednej skarpecie (w końcu lewą i tak najprawdopodobniej zeżarł skarpetowy potór). Mając dowód w postaci trzech zużytych skarpet, za czwartym razem wejście jest za darmo. Specjalnie dla Ciebie, aby nie przynosić za każdym razem trzech zużytych skarpet, LG wywalczył specjalne tickety. Będą w nich w wygodny sposób stemplowane zużyte socksy!

P.S. Nie pytaj co się będzie działo jak przyjdziesz w dwóch skarpetach na raz, jepiej od razu poszukaj działu rocket sience;)
  • Płacishhh

nie kumam... to już jakaś chirurgia mózgu jak dla mnie. Wykroczyłeś poza mój obszar pojmowania - tylko rocket science do mnie dotarło bez żadnego "ale"...

To teraz zamiast skarpet ma nosić jakieś tickety? A ciepłe one chociaż? ^_^
  • Anonim

Możesz to sprawdzić już dzisiaj i to empirycznie!
    Owiń stopę gazetą i idź tak do Enklawy. Koniecznie napisz potem czy było ciepło i jak się bawiłeś! A jak bedziesz miał fotki to Ci nawet zwrócę za wjazd do środka;)
  • Płacishhh

Ja tam teoretyk jestem... ewentualnie mogę dowodzić przez indukcję.

Jezeli działa to dla skarpetki n=1 i dla skarpetki n=n+1 to jest to prawda...
    Nie wiem czy to równanie zadziała dla gazety... mam za mało nóg do testowania tego warunku.
  • Domi

Tomek to sobie nieźle wykombinował, bo nawet jakbyś się skusił przeparadować z tą gazetką, by zyskać darmowy wjazd to... zdjęć w Enklawie sobie nie zrobisz, bo (chyba) nadal zamknięta - remont:P
  • 1
  • 2
| |

LATIN GROOVERS cieszą się, że tu jesteś! Witamy serdecznie na gronie warszawskiej szkoły sal...

Fotki

Miejsca grona (1)