- 1
- 2
-
Uwaga!
16.01 kolejna impreza w Sotano z cyklu "Naszych":)
Gra Dj Klepa:)
W licznym gronie zapowiada się kadra instruktorska!!!
Wpadajcie koniecznie:) -
Tygrys
-
Anonim
-
ヒメコ
-
-
M
-
Domi
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
Wstęp płatny,ale ...zachowajcie koniecznie bilety:) od instruktorów dowiecie sie po co:) -
Płacishhh
-
czarodziej82
-
Płacishhh
Numer jak ze skarpetkami w Tesco - co czwarta gratis.
Tylko trzeba mieć 3 poprzednie jako dowód...
-
★...ruda
-
Płacishhh
A widziałaś skarpetki sprzedawane na sztuki?; >
Bo ja bym chętnie kupił... mam niestety pod szafą potwora skarpetkowego który uwielbia przede wszystkim lewe.. :?
A dokonując głębszej analizy Twojej wypowiedzi naszły mnie wątpliwości czy zrozumiałem - słowo para odnosi się do ludzi czy skarpet?
Bo jak ludzi to już połowa drugiej pary teoretycznie powinna wejść za darmo... correct? -
Anonim
Płacishhh, to jest tak:
Do sotano co czwarta skarpeta wchodzi gratis. Opieram to o sztywny imperatyw, że wchodzisz tylko w jednej skarpecie (w końcu lewą i tak najprawdopodobniej zeżarł skarpetowy potór). Mając dowód w postaci trzech zużytych skarpet, za czwartym razem wejście jest za darmo. Specjalnie dla Ciebie, aby nie przynosić za każdym razem trzech zużytych skarpet, LG wywalczył specjalne tickety. Będą w nich w wygodny sposób stemplowane zużyte socksy!
P.S. Nie pytaj co się będzie działo jak przyjdziesz w dwóch skarpetach na raz, jepiej od razu poszukaj działu rocket sience;) -
Płacishhh
nie kumam... to już jakaś chirurgia mózgu jak dla mnie. Wykroczyłeś poza mój obszar pojmowania - tylko rocket science do mnie dotarło bez żadnego "ale"...
To teraz zamiast skarpet ma nosić jakieś tickety? A ciepłe one chociaż? ^_^ -
Anonim
Możesz to sprawdzić już dzisiaj i to empirycznie!
Owiń stopę gazetą i idź tak do Enklawy. Koniecznie napisz potem czy było ciepło i jak się bawiłeś! A jak bedziesz miał fotki to Ci nawet zwrócę za wjazd do środka;)
-
Płacishhh
Ja tam teoretyk jestem... ewentualnie mogę dowodzić przez indukcję.
Jezeli działa to dla skarpetki n=1 i dla skarpetki n=n+1 to jest to prawda...
Nie wiem czy to równanie zadziała dla gazety... mam za mało nóg do testowania tego warunku.
-
Domi
Tomek to sobie nieźle wykombinował, bo nawet jakbyś się skusił przeparadować z tą gazetką, by zyskać darmowy wjazd to... zdjęć w Enklawie sobie nie zrobisz, bo (chyba) nadal zamknięta - remont:P
- 1
- 2