Łazarski SQUAD [302]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Szesliwa jak nigdy:)

Czy ktoś wie czy można zwolnić sie z egzaminu u Gawineckiego, jeśli tak to od jakiej oceny. bo ja na pewno nie zalicze u niego...
  • pawełek

Nie ma szans na zwolnienie, nawet jak masz 5 z cwiczen :) jedynie co moge Ci poradzic to ubrac sie odpowiednio na wpis ocen do indeksu,, to jest sprawdzona inf w 100%!!!nawet jak masz 2 pkt to da sie u niego zalatwic 3 w indeksie
    pozdro.

ps. mialem exama z matematyki w zeszlym sem. na examie da sie sciagac dzwonic do znajomych po pomoc wiec sie nie przejmuj :)
  • SADI

popieram trzeba się dobrze - sexy ubrać. a ze ściąganiem nie będzie problemu. Najlepiej waź kogoś na egzamin:) polecam

oki:P wlasnie ja dzis uslyszalam od kolezanki ze na wpis do niego wchodza po jednej osobie...bee,bede sie bala....bu.:)
  • Pablo Hassan

Jerzyk to jeden z najlepszych psoruff w Łazarskim. Zero stresu, miałem juz dwa egzaminy u niego, a trzeci już w czerwcu. Można iść w ciemno. 3m sie!!!

dzieki... mam nadzieje ze zalicze:)
  • S(L)upi

Jak już wspomniano sexowny ubiór to już połowa sukcesu. NA wpisach były niezłe jazdy niektórzy napisali dobrze i nie zaliczyli a inni nie napisali prawie nic i dostali tróje. Ja osobiście czekałem 10 godzin na wpis... i dostałem dwóje bez możliwości żadnej dyskusji :( pozdro

bo to dla tego ze nie byles w spodniczce:)nie martv sie, zaliczysz:)pozdro
  • MROCZEQ GPR

dacie rade napewno ja juz u niego zdawalem nawet na wpisach mozna zakombinowac:)
  • **sarnax**

... taaak.. a mroczek wie co mowi... dzien przed egzaminem w styczniu piwko sobie pil... uczyl sie caaaaaaaly semest do egzaminu.. no i co wazne zdal :D:D:D
  • MROCZEQ GPR

dzien przed jak wchodzilem na examin niewiedzialem co sie dzieje tylko na geografi trzezwy bylem i oblalem a reszta jakos poszla na oporze :))))))))
  • Aguś

u Gawineckiego na egzaminie jest taki pieprznik, że głowa mała!
    da się ściągać, tylko trzeba mieć od kogo; )
    mnie zapytał się dlaczego przyszłam na egzamin w spodniach,a nie w spódnicy... bezpośredni a co!:P
    a na wpis spódniczka , dekolt i da się załatwić sprawe...
    aha,nie wiem jak tym razem poradzi sobie ze sprawdzaniem prac,ale ja w sesji zimowej czekałam na wpis 6 godzin!!i nie przesadzam... wpis dostałam o 21,a miałam mieć o 15!potem Gawin musiał się przenieść na korytarz,bo ochrona wywaliła go z sali.....koszmar!!
  • Kamillo

Taaa, pamiętam to - 0:30 a ja wychodziłem dopiero z uczelni:) Oj działo się ale przynajmniej jest co wspomoinać teraz.
  • Anonim

Nie straszcie... Ja u Gawineckiego mam exam w tej sesji... Hmm... ale jak można się wspierać wzajemnie...; )
  • Anonim

ehh cos marnie to widze... :-(
    mam jeszcze pytanie- jak on robi, skoro tyle czekaliscie na te wpisy- tak jak slynny Kolupa- odprazu po egzamsie sprawdza, czy tak jak mamy w planie sesji, tylko robi to na bierzaco w dniu wpisu ocen?
  • S(L)upi

Spox dobrze będzie:) z tego co wiem to sprawdza to kilka osób, na wpisy było wszystko sprawdzone ale i tak na wpisach omawiał prace(niektórym) A jak on to robi że tyle czasu zeszło- cóż ma chłopak talent haha
  • Anonim

Jak to ochrona wywalila go z sali? to gdzie odbywał sie wpis? przeciez lazarski ma piekna budowle!
  • Grono.Net

mam takie jedno pytanie do osob ktore mialy zaliczenie z Baz Danych z Kowalskim... czy u was tez tak marnie osob zaliczylo jak na WSEI 5/40??
    Tomek z WSEI
| |

Grono to stworzyłem z myślą o wszystkich, którzy byli, są i będą studentami Wyższej Szkoły ...

Wyższa Szkoła Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)