-
Szesliwa jak nigdy:)
Czy ktoś wie czy można zwolnić sie z egzaminu u Gawineckiego, jeśli tak to od jakiej oceny. bo ja na pewno nie zalicze u niego... -
pawełek
Nie ma szans na zwolnienie, nawet jak masz 5 z cwiczen :) jedynie co moge Ci poradzic to ubrac sie odpowiednio na wpis ocen do indeksu,, to jest sprawdzona inf w 100%!!!nawet jak masz 2 pkt to da sie u niego zalatwic 3 w indeksie
pozdro.
ps. mialem exama z matematyki w zeszlym sem. na examie da sie sciagac dzwonic do znajomych po pomoc wiec sie nie przejmuj :) -
SADI
popieram trzeba się dobrze - sexy ubrać. a ze ściąganiem nie będzie problemu. Najlepiej waź kogoś na egzamin:) polecam -
oki:P wlasnie ja dzis uslyszalam od kolezanki ze na wpis do niego wchodza po jednej osobie...bee,bede sie bala....bu.:) -
-
Pablo Hassan
Jerzyk to jeden z najlepszych psoruff w Łazarskim. Zero stresu, miałem juz dwa egzaminy u niego, a trzeci już w czerwcu. Można iść w ciemno. 3m sie!!! -
-
S(L)upi
Jak już wspomniano sexowny ubiór to już połowa sukcesu. NA wpisach były niezłe jazdy niektórzy napisali dobrze i nie zaliczyli a inni nie napisali prawie nic i dostali tróje. Ja osobiście czekałem 10 godzin na wpis... i dostałem dwóje bez możliwości żadnej dyskusji :( pozdro -
bo to dla tego ze nie byles w spodniczce:)nie martv sie, zaliczysz:)pozdro -
MROCZEQ GPR
dacie rade napewno ja juz u niego zdawalem nawet na wpisach mozna zakombinowac:) -
**sarnax**
... taaak.. a mroczek wie co mowi... dzien przed egzaminem w styczniu piwko sobie pil... uczyl sie caaaaaaaly semest do egzaminu.. no i co wazne zdal :D:D:D -
MROCZEQ GPR
dzien przed jak wchodzilem na examin niewiedzialem co sie dzieje tylko na geografi trzezwy bylem i oblalem a reszta jakos poszla na oporze :)))))))) -
Aguś
u Gawineckiego na egzaminie jest taki pieprznik, że głowa mała!
da się ściągać, tylko trzeba mieć od kogo; )
mnie zapytał się dlaczego przyszłam na egzamin w spodniach,a nie w spódnicy... bezpośredni a co!:P
a na wpis spódniczka , dekolt i da się załatwić sprawe...
aha,nie wiem jak tym razem poradzi sobie ze sprawdzaniem prac,ale ja w sesji zimowej czekałam na wpis 6 godzin!!i nie przesadzam... wpis dostałam o 21,a miałam mieć o 15!potem Gawin musiał się przenieść na korytarz,bo ochrona wywaliła go z sali.....koszmar!! -
Kamillo
Taaa, pamiętam to - 0:30 a ja wychodziłem dopiero z uczelni:) Oj działo się ale przynajmniej jest co wspomoinać teraz. -
Anonim
Nie straszcie... Ja u Gawineckiego mam exam w tej sesji... Hmm... ale jak można się wspierać wzajemnie...; ) -
Anonim
ehh cos marnie to widze... :-(
mam jeszcze pytanie- jak on robi, skoro tyle czekaliscie na te wpisy- tak jak slynny Kolupa- odprazu po egzamsie sprawdza, czy tak jak mamy w planie sesji, tylko robi to na bierzaco w dniu wpisu ocen? -
S(L)upi
Spox dobrze będzie:) z tego co wiem to sprawdza to kilka osób, na wpisy było wszystko sprawdzone ale i tak na wpisach omawiał prace(niektórym) A jak on to robi że tyle czasu zeszło- cóż ma chłopak talent haha -
Anonim
Jak to ochrona wywalila go z sali? to gdzie odbywał sie wpis? przeciez lazarski ma piekna budowle! -
Grono.Net
mam takie jedno pytanie do osob ktore mialy zaliczenie z Baz Danych z Kowalskim... czy u was tez tak marnie osob zaliczylo jak na WSEI 5/40??
Tomek z WSEI