Łazarski - Prawo ROK V [549]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dobry, kto się orientuje jak jest u szefa na examie? Tez te wszystkie karty i konwencje są potrzebne? I wogole to jest test nie?
  • Drabina Jakubowa

10 pytań. 9 testowych, 1 otwarte. Źle napiszesz otwarte to tak jakbyś test zawalił. Otwarte może być merytoryczne, lub o aktualne wydarzenia na świecie. Amen.
  • piotrek zygmunt

aktualne wydarzenia?? dobrze jakby byly ''aktualne'' a nie aktualne kiedys i troche gdzies tam aktualne teraz :)
  • Anonim

te Zdziara ale raczej niemożliwe ze 1 otwarte jest tyle warte co cały test?
  • Dirty Fairytale

pyt otwarte nie jest tak samo liczone jak caly test, ale jesli hmm prof sie nie spodoba, czy nic nie napiszesz, to tak jakbys nie zdal;/

z reszta znowu jakies fakty, mity, legendy tworzymy:)
    co ma byc to bedzie!:D:D
  • Dorotka

Pytania zamknięte są za 0-1 pkt, a otwarte za 0-6 pkt. Aby zaliczyć należy uzyskać 8 magicznych punktów:)
  • Anonim

Konwencję, status MTS, notatki.. posiadać wolno?
  • B2irdy

Jakby to było możliwe to myślę że nikt chyba by się tym egzaminem nie przejął; )
  • Michał Rosa

Poproszono mnie o wyjaśnienie pewnej kwestii, więc podaję informację :)
    Padło pytanie: Jeśli mam 5 z ćwiczeń to jak dostanę dwójkę to zaliczam a jeśli nawet 3 to jest 5. Pytałem Prof Menkesa. Jeśli posiada się 5 z ćwiczeń to należy ZALICZYĆ egzamin minimum na 3. Wtedy będzie piątka. Nie ma takiej opcji, że dostanie się dwójkę a i tak zaliczy się egzamin.
  • magical mc5g

>Michał Rosa napisał
    >Poproszono mnie o wyjaśnienie pewnej kwestii, więc podaję
    >informację :)
    > Padło pytanie: Jeśli mam 5 z ćwiczeń to jak dostanę
    >dwójkę to zaliczam a jeśli nawet 3 to jest 5. Pytałem
    >Prof Menkesa. Jeśli posiada się 5 z ćwiczeń to należy
    >ZALICZYĆ egzamin minimum na 3. Wtedy będzie piątka. Nie
    >ma takiej opcji, że dostanie się dwójkę a i tak zaliczy
    >się egzamin.

dla mnie osobiście to akcja maksymalnie po bandzie, ale nie ma z kim prowadzić sensownej dyskusji:/
  • Po prostu Prezes;)

Czyli nasuwa się następujący wniosek - nie należy brać na poważnie tego co obiecują wcześniej ćwiczeniowcy/wykładowcy, bo jak widać mogą w ostatniej chwili zmienić zdanie i OSZUKAĆ (nie bójmy się tego słowa) studenta... Oczywiście nie ponoszą oni żadnej odpowiedzialności za swoje słowa... W takich chwilach czuję się nie jak student uczelni prywatnej gdzie płacę m. in. za poważne podejście osób prowadzących zajęcia do studenta, tylko student uczelni państwowej, gdzie studenta się olewa, bo jak nie ten to zawsze trafi się inny.
    Swoją drogą ciekaw jestem ile osób byłoby niemile zaskoczonych na egzaminie bądź wpisie, gdyby Michał nie wyjaśnił tej sprawy do końca... Tak więc dzięki Michał - przynajmniej wiemy na czym stoimy :)
  • Anonim

a jeszcze takie pytanko... wszyscy się egzaminujemy o 10:15 w piątek czy są również inne terminy?
  • annAMAria

tak, ja mam o 11.45.
    A jak się ma z ćwiczeń 4, to pomaga to w czymś?
  • Anonim

ale to bylo do przewidzenia. Jak mogles Bartku wierzyc mgr M.?:) trzeba bylo od razu prof. sie zapytac wtedy nie byloby zamieszania;)
  • Michał Rosa

Pytałem o to co możecie przeczytać powyżej osobiście Prof. Menkesa. Obiło mi się o uszy, że jeszcze w zaszłym roku akademickim było tak jak Mgr Majewski mówił ale profesora zirytowało to, że "piątkowi" nie przyszli nawet na jego egzamin i nie ma już możliwości, że za dwójkę jest trójka.
    Macie rację, że jest to nie w porządku :/ W ogóle bałagan w tym semestrze widzę straszny na Łazarskim :/

Czwórka nic nie daje.
  • Anonim

no jak tak możesz mówić przeciez mgr.Lewandowka Ci powiedziała że wszyscy wszystko wiedzą?:D Jakże tak możesz pisać ze bałagan?:D Starosto napominam Cie!!!:D :D
  • Po prostu Prezes;)

>J. napisała:
    >ale to bylo do przewidzenia. Jak mogles Bartku wierzyc mgr
    >M.?:) trzeba bylo od razu prof. sie zapytac wtedy nie byloby
    >zamieszania;)

Nie żebym wierzył w każde słowo mgr. M, bo to świadczyłoby o nadmiernej naiwności z mojej strony:P a sam prof. wspominał na jednym z pierwszym wykładów, że jest tak jak mówił mgr. M...
  • Dziauka

Co to znaczy z bierzacych informacji? pierwsze slysze ze pytanie otwarte jest na takiej zasadzie :/ przeciez to totalna głupota nie kazdy oglada tvn24 i śledzi tv podczas sesji.
  • Anonim

a dla mnie super do śniadania tvn 24 a wieczorem fakty i wiadomości (chyba ze pije piwa:D) i codzienna rzeczpospolita a co kilka dni i wyborcza... wiec to by mi naprawdę uratowało życie:D :D :D
  • ILOnka :))

Nie no ogólnie super :D Właściwie z tego co widzę na egzaminie może być wszystko :D łacznie z nauką manier Jolanty Kwaśniewskiej na tvnstyle :D Miemy to juz za sobą; (