-
poki co postaram sie zlikwidowac stare smieci tzn:
1.nieaktualne watki dotyczace imprez przede wszystkim
2.rowniez stare fotki dotyczace imprez.
3. watki dotyczace nadchodzacych imprez i wydarzen zostawiam ale prosze nowych nie zakladac bo beda kasowane. od tego jest dzial ogloszenia lub wydarzenia
4. jezeli ktos koniecznie chce sie podzielic na gronie informacja o nadchodzacej imprezie to prosze poszukac watki o klubie, w ktorym sie odbywa- zwykle takie watki sa i ich nie kasuje np:
http://grono.net/forum/topic/447828... oiom
http://grono.net/forum/topic/561288... czekolada
itd itp.
jesli ktos ma jakies "ale" lub pytania, lub prosby, grozby, donosy i wnioski to prosze pisac tu, lub do mnie, lub moje gg.
tyle na teraz
-
Anonim
>Die Heilige Sandra napisała:
>jesli ktos ma jakies "ale" lub pytania, lub prosby, grozby,
>donosy i wnioski to prosze pisac tu, lub do mnie, lub moje
>gg.
Puchar.
Wreszcie.
-
Kirk/Pazur
-
Anonim
-
-
Anonim
-
-
sivek
uwielbiam jak ktos robi taki pozadek, ze pozniej nic nie mozna znalesc.
byc moze dlatego, ze juz tego nie ma.
krolowa pffff smiech smiech
a co tam dobrego u $mokiNa ? -
>sivek napisał
>uwielbiam jak ktos robi taki pozadek, ze pozniej nic nie
>mozna znalesc.
>byc moze dlatego, ze juz tego nie ma.
>
>krolowa pffff smiech smiech
>
>a co tam dobrego u $mokiNa ?
co dobrego?- napisz do niego-moze Ci odpowie- moze dla Ciebie sie obudzi... po 2 i pol miesiaca.....
jesli tak Ci do smiechu to prosze bardzo - zglos sie po moderacje i problem z glowy... -
sivek
>jesli tak Ci do smiechu to prosze bardzo - zglos sie po moderacje i problem z glowy...
sorry ale nie mam czasu :)
mysle jednak, ze lepsza jest konstruktywna dyskusja niz totalna demolka -
-
marla nowakówna
Sandra, przesadzasz. Fotek i ogloszeni ze "starych" imprez nie wrzuca sie dla samego wrzucania... To jeden przyklad bezsensownych porzadkow. -
>marla napisała:
>Sandra, przesadzasz. Fotek i ogloszeni ze "starych" imprez
>nie wrzuca sie dla samego wrzucania... To jeden przyklad
>bezsensownych porzadkow.
nie wydaje mi sie zeby fotki ze starych imprez -plakaty byly potrzebne- ty widzialas ile tego jest? -
Anonim
a mi to calkiem odpowiadało jak informacje o imprezach znajdowały sie na tym forum.
wchodzilam widzilam date i odrazu moglam sie zainteresować jakims "wydarzeniem".
Nie uwazam, iz "zakaz" o oglaszaniu imprez itp jest trafny ale nie ja jestem moderatorem nie mi to oceniac...
Forum i tak nie tetni zyciem, brak takich ogloszen jeszcze bardziej je uśmierci :)
Pozrawiam...
-
marla nowakówna
>Die Heilige Sandra napisała:
>>marla napisała:
>>Sandra, przesadzasz. Fotek i ogloszeni ze "starych" imprez
>>nie wrzuca sie dla samego wrzucania... To jeden przyklad
>>bezsensownych porzadkow.
>
>nie wydaje mi sie zeby fotki ze starych imprez -plakaty
>byly potrzebne- ty widzialas ile tego jest?
Tak.
Ponadto, nie mam czasu na przegladanie watkow dotyczacych klubow. -
sivek
w Łódź Art Center powstała swego czasu wystawa plakatu klubowego.
Tutaj tez jest juz calkiem spora galeryjka.
Wiesz, ze swoim dzialaniem niszczysz sztukę?
jeżeli chcesz cos usunac to najpierw zobacz co napisałaś.
może właśnie od tego warto zacząć? -
panic!
a gdybym chciała zamieścić informację dotyczącą powstania Inkubatora Kulturalnego - Art Inkubator w wolnym tłumaczeniu: Projekt Inkubatora Kulturalnego ma na celu rozbudowę infrastruktury oraz rewitalizację budynków pofabrycznych znajdujących się na terenie byłego kompleksu Karola Scheiblera, tak aby przygotować je do pełnienia zadań szeroko rozumianego Inkubatora działań kulturalnych.
czy np. info o tym, że ruszyła kampania promocyjna projektu Łódź - Europejska Stolica Kultury 2016, i chciałabym zacząć dyskusję na te tematy, to GDZIE powinnam zamieścić takie informacje?! W dziale wydarzenia, ogłoszenia czy może tylko na gronach tematycznych? :]
-
sivek
tutaj jest za duzo trudnych slow... niech ktos usunie tego posta. nie zniose tego dluzej. gdzie jest ten guzik do zglaszania naruszenia ?? ?? ?? -
panic!
-
sluchajcie przepraszam Was bardzo. jesli faktycznie tyle osob uwaza ze przesadzilam to sie powstrzymam.
przy kazdym nowym temacie ktory wyda mi sie do kasacji- najpierw zapytam innych- czy kasowac.
jednak przyznajcie ze stary spam imprezowy to rak tego grona...
ale jesli mam sluzyc gronowiczom tego grona to uszanuje zdanie wiekszosci. pozdrawiam -
Joanna
Nie wydaje mi się, żeby stary spam imprezowy był "rakiem tego grona", rakiem są raczej ogłoszenia w stylu "gdzie kupić wiertarkę" albo "tańczący kelnerzy" czy "sprawdź swoją inteligencję", które co rusz się tu pojawiają, a przede wszystkim działalność internetowa kilku jednostek (których, pewnie wszyscy wiedzą), odpowiedzialnych za rozwijanie dyskusji na dość niskim poziomie ...
I lepiej by było, gdyby stare wątki o imprezach zostały - przynajmniej ludzie z zewnątrz będą mieli wrażenie, że w tym mieście się coś dzieje/działo:). Poza tym, jeśli wszystkie wątki o imprezach wrzuci się do jednego wora, to (chyba, że czegoś nie doczytałam:) one tam zginą ... Nie wiem ...
No i też do rozstrzygnięcia pozostaje ww. kwestia, co rozumiemy pod pojęciem "impreza".
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Łódź
- Załóż własne grono tematyczne