ŁDZ/ Boat Town/ Łódź [5039]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

piszcie jakie są wasze typy, najlepiej z uzasadnieniem:)
    moim zdaniem:
    1. Logo - dobry start, dobry klimat
    2. Luka - zapowiada sie interesujaco
    3. zastanawiam sie czy wpisać Stereo, w sumie duzo ciekawej muzyki sie tam pojawia:)
  • breakYa!REC

...LOGO?!!! - kolejny "kafelkowy raj"?

(aaaa - to dla mnie zagadka)

...co do luki to się zgadzam, moze zapełnic "lukę" w dziedzinie "ludzkich lokali")

...w Stereo nie byłem (za to wczoraj po raz pierwszy w Dekompresji byłem, Złodzieje Kwiatów dancehall milusi puszczali i wywarłe zostało na mnie miłe wrażenie :-)
  • breakYa!REC

...wydaje mi się, ze ostatnio więcej zależy od tego co się "danego dnia" w danym lokalu dzieje niż to co na "codzień" lokal sobą "niby reprezentuje" (bo przeważnie kicha i bez konceptu wszędzie, każdy na siłę i po najnizszych kosztach "kasy szuka" :-?
  • Anonim

Stereo Krogs

Tutaj jest trochę zdjęć, które zrobiłem na koncertach w stereo...
    http://www.toya.net.pl/~kajetan/hot...
  • bo_tak_wlasnie

LOGO... dobry start <co?>

klub wystartowal ale bez menagera i koncepcji na to co ma tam byc grane i jak :|

moje typy->

bagdad
    music bar
    i niee moge sie zdecydowac co dalej :P ale chyba ta mala skromna kafejka kolo china town
  • Anonim

W LOGO też byłem - 0.3 browara za takie pieniadze?! Podobno są nastwaieni tylko na serwowanie drinków, OK ale niech klub da coś w zamian. Czułem się jak w tanim sklepie meglowym.
  • Anonim

meblowym...
  • breakYa!REC

...Bagdad dla mnie jest już tylko spoko, ogródek jest "spoko+"

...mimo wszystko staneło tam coś i najazd na komere zamiast na krzesanie jest :-/

(fajni są ludzie tam pracujący - to + :-)))
  • Setsuka

1.Logo-za estetyke i poziom.... ( i warszawskie ceny; ] )
    2.Bagdad-za klimat ,ludzi, dobre imprezki
    to dwa moje typy-wiecej nie kwalifikuje sie do mojego rankingu.. moze nie pozniej cos wzruce bo jescze spie..
  • Crazy

Bagdad Cafe
    music bar
    a wiecej to nei warto wymieniac no moze jeszcze BLU
  • Anonim

bagdad, no fakt czasem sie pojawi tam cos interesujacego. mysle ze logo potrzebuje troche czasu, moze to byc naprawde dobry punkt na mapie klubowej łodzi (moze ale nie musi, czas pokaze). a ceny faktycznie warszaw(ff)skie.
  • Anonim

zdecydowanie bagdad.
    licze ze luka tez sie rozwinie.
  • shopka

no blu jest spoko choc ostatnio i tam sie zle dzieje :-/ w ostatni piatek zamkneli okolo 2 jedna sale bylo tak malo ludzi heh wogole jest jakos inaczej.... chyba musze sobie znalezc inny lokal...
  • breakYa!REC

->(S)A: LOGO "źle jedzie" - myśle, że czas nie będzie tak łaskawy (nastepni właściciele nie będą musieli "generalki" robić; -P
  • Anonim

Logo to takie miejsce gdzie ludzie w szachy grają :D:D super knajpa :D
  • Anonim

a Pientro?
  • kleeb

noo, niestety - klubów w mieście niby dużo, ale dobrych to na palcach jednej ręki

jak dla mnie:
    1. luka
    2. bagdad
    3. jazzga

kleeb
  • kleeb

Pientro niby też ok, co jakiś czas dobra impreza się trafi, ale po forum to nigdy już nie będzie to to samo
    podobnie z Punktem/Lokomotywą ...
  • Anonim

aaaaaaa no tak, jazzga faktycznie. bym był zapomniał;)
  • Anonim

W Jazzdze już mi się nie podoba :/
    Na początku było fajnie ale w każdym klubie najfajniej jest na początku.
| |

miasto kontrastów... secesyjnych kamienic i opuszczonych fabryk... polska stolica muzyki techno i n...

Fotki

Miejsca grona (9)