ŁDZ/ Boat Town/ Łódź [5039]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • meg

Witam
    mam pytanko do wszystkich Gronowiczów czy bylibyście zainteresowani zamawianiem sushi z dowozem do domu w naszym mieście. Niestety u nas nie ma dobrych barów a ceny w tych co są nie są dla każdego....dlatego chciałabym spróbować otworzyć taki mały biznesik.Jak będą zainteresowani do proszę o kontakt na priv.
  • Urwis Filip

na priv na priv, ja sie jaram pomysłem! WCHUJ SIE JARAM!
  • Anonim

Chyba Łódź za bardzo przywykła do sajgonek, no ale spróbować można :)
    Jestem za.
  • lady Magma

pomysł dobry , ale zastanawiałaś sie nad konsekwencjami finansowymi dla ciebie?
  • meg

nie ryzykujesz nie masz !!!!
  • pivo1982

właśnie otworzyłem sushi z dowozem w lodzi wiec jeśli są zainteresowani taką formą dostawy zapraszam http://www.gejsza-sushi.pl
  • miki 265

Wiem też od znajomego z branży opakowań do sushi że otwiera się nowy sushi bar na Chojnach tylko że na zasadach sklepu sushi-men robi przy tobie sushi, pakuje, a Ty płacisz i konsumpcja w domku w atmosferze jaką sobie sam stworzysz, może być ciekawe
  • galoczka

Hej Meg.
    I jak tam? już sushi bar działa. Właśnie parę miesięcy temu przeprowadziłam się do Łodzi i właśnie szukam gdzie by tu zamówić sushi, bo nie wiem gdzie dobre! Bo nie znam Łodzi i właśnie Chojny gdzie mieszkam. Pozdrawiam.
  • Anonim

ja też nowa w Łodzi i chętnie zjem sushi!;]
  • Sanguine de'Viant

To se zjedz.Hrhr/

Bento!
  • Kasia Toporek

Gejsza Sushi expresowa dostawa i pychotka jedzonko. Polecam, Toporek.
| |

miasto kontrastów... secesyjnych kamienic i opuszczonych fabryk... polska stolica muzyki techno i n...

Fotki

Miejsca grona (9)