-
meg
Witam
mam pytanko do wszystkich Gronowiczów czy bylibyście zainteresowani zamawianiem sushi z dowozem do domu w naszym mieście. Niestety u nas nie ma dobrych barów a ceny w tych co są nie są dla każdego....dlatego chciałabym spróbować otworzyć taki mały biznesik.Jak będą zainteresowani do proszę o kontakt na priv. -
Urwis Filip
-
Anonim
Chyba Łódź za bardzo przywykła do sajgonek, no ale spróbować można :)
Jestem za. -
lady Magma
pomysł dobry , ale zastanawiałaś sie nad konsekwencjami finansowymi dla ciebie? -
-
meg
-
pivo1982
właśnie otworzyłem sushi z dowozem w lodzi wiec jeśli są zainteresowani taką formą dostawy zapraszam http://www.gejsza-sushi.pl -
miki 265
Wiem też od znajomego z branży opakowań do sushi że otwiera się nowy sushi bar na Chojnach tylko że na zasadach sklepu sushi-men robi przy tobie sushi, pakuje, a Ty płacisz i konsumpcja w domku w atmosferze jaką sobie sam stworzysz, może być ciekawe -
galoczka
Hej Meg.
I jak tam? już sushi bar działa. Właśnie parę miesięcy temu przeprowadziłam się do Łodzi i właśnie szukam gdzie by tu zamówić sushi, bo nie wiem gdzie dobre! Bo nie znam Łodzi i właśnie Chojny gdzie mieszkam. Pozdrawiam. -
Anonim
-
Sanguine de'Viant
-
Kasia Toporek
Gejsza Sushi expresowa dostawa i pychotka jedzonko. Polecam, Toporek.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Łódź
- Załóż własne grono tematyczne