-
bokbanana
w jazzdze bunio i baretk weber
a w fabryce skalpel
jak sie cos dzieje to naraz -
breakYa!REC
Ja już mam bilecik na Skalpela. Może ktoś wie ile to potrwa (czy jakis supporcik)? - bo w Jazzdze to pewnie do drugiej rano. -
Piotr Niepsuj
weber z buniem, beda w łodzi jeszcze nie raz na bank, a skalpel może kiedyś
wybieram tych drugich, podobno wizualizacje na tej trasie są miażdżące -
Piotr Niepsuj
>>brejk: tego typu imprezy w jazzdze, nigdy nie trwają do drugiej rano -
-
breakYa!REC
...naprawdę? Nigdy nie udało mi się dotrzeć na "webera" - bo jakoś tak w czwartki to muszę spędzać wieczory inaczej a w niedziele - zapominam, że cokolwiek sie dzieje...
...ale myślałem, że "na-dają do upadłego" :-/ -
bokbanana
przegapiłem w wawicy a sie złozylo ze w pieknym miescie łodzi bede w czwartek wiec chyb awybiore tez skalpela
znajomi mówili ze wizuale sa powalajaco miazdzaco zgniatajace
zeby tylko niebyło jak n askalpelu w forum kiedys tam
:)
a niebyłem w fabryce chyb az 10 lat....zmieniło sie tamjakos -
breakYa!REC
...w forum (znam sprawe z relacji) to grali ok. 4 nad ranem i podobno pierdzielneli miksa "od czapy" (coś w stylu Solid Steel DK&DJ food) - garstaka ludzi była, znajomemu się podobało (ja byłem poza LDZ) a tu szykuje się materiał z longa + bonusy, jak sądzę powinno się spodobać wszystkim, którzy znają i cenią płytę (jak na mój gust "troche-za-mało-nowatorską" w katalogu NT) -
Piotr Niepsuj
-
Anonim
-
$mokiN
-
Piotrek
-
Anonim
-
breakYa!REC
...wydaje mi się, że okreslenie "nu-jazz" może być trochę mylące (ze wzgl. na konotacje z muzyką a'la Compost/Jazzanova) - kłopaki z Wrocka użyliby raczej określenia "jazz" lub "samplowany jazz" (ich techniki "sklejania dźwięków" są oparte na technikach hip-hopowych) - ale jak na "polskie wytwory" płytowe jest to na pewno "niu". ; -P
...napewno warto się wybrać, Ninja Tune nie "kupuje" miernoty.
-
breakYa!REC
...jak ktoś chce "wysondować "oddźwięk" z innych miast - niech wejdzie sobie (można przez mój profil) na grono "ninja tune" - "są zadowoleni, raczej" ; -P
...choć z tym "jazzem" - to trochę nie wiadomo... -
bokbanana
jazz nie jazz co za róznica.....robia niezła sztuke i tyle
jesli ktos oczekuje materiału z płyt moze zostac w domu i sobie posłuchac z cd
w jazzdze tez jest miło.......dzis w nocy
a i jescze jaja w kaliskiej
kabaret starszych panków.....dinozaury punkrocka...mozna tez wskoczyc i jajkami pomiotać
:) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Łódź
- Załóż własne grono tematyczne