-
Kate Kopecky
>EZ napisała:
>hehe, a co boisz się, że będą łapać za nogi jak
>będziesz przeskakiwać ?; )
...tak mam uraz do tych zwierza!!!...sadze, ze mnie nie lubia i generalnie sie ich boje!:-[ -
Kate Kopecky
>panic! napisała:
>nie, nie ma zwierząt. Teren czysty; ) Szczególnie miło
>się chodzi o jakiejś 5 nad ranem :D
SUPER!!!Tego mi było trzeba!;-P -
panic!
-
£AzjA ToohighbeyowitZ
na wypadek w-szelki oznajmiam, że jakby się ktoś chciał fatygować na ogrodową, to zdaje się że niepotrzebnie. klatka prócz woni moczu i skrzypu drewnianych schodów nie oferuje rozrywek. -
-
NUD-NO !
dach z widokiem na Moniuszki chętnie polecę lecz nie na forum, a indywidualnie dla zainteresowanych. -
Kate Kopecky
spoko dzieki teraz do Ldz wracam 20 to pogadamy!...A Pexu to w Gdansku studije na ASP??? -
Femme Fatale
Witam, próbuje reaktywować ten temat, bo spadł na sam dół listy.
Szukam jakiegoś wejścia na dach w okolicach centrum. Najlepiej wieżowiec, bo większość wysokich fabryk już zwiedziłem. Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś detaliczne informacje- na pewno od czasu ostatniego postu pojawiły się jakieś nowe otwarte włazy.
Pozdrawiam. -
Prot Haładaj
w profilu na naszej klasie mam kilka zdjęć z redtower. tego wieżowca z logiem banku w którym mam kilka kont. -
-
panic!
a w elektrowni ec1 byłeś? Na Targowej. Pogadasz z cieciem to Cię wpuści. Polecam :)
No i jeszcze nieczynny już Uniontex na Tymienieckiego. -
23548
odnawiam temat, czy zna ktoś jakieś wejścia na dachy, najlepiej wieżowce lub fabryki -
Anonim
Ja też jestem ciekaw, może ktoś znalazł kamienicę gdzie da się wejść na dach? Najbardziej interesują mnie dachy kamienic. -
Raissa
Ja szukam czegoś w centrum - kiedyś na dach manufaktury można było wejść ale zrobili kraty a nie ma do kogo zagadać po klucze; ( -
let the good times roll
nie wiem czy ktoś jeszcze w ogóle korzysta z grona, ale pytanie mam oczywiste, czy jest możliwość wejścia na dach na któryś z wieżowców na manhatanie albo na wcześniej wymienione redtower ? lub coś w podobie ?
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Łódź
- Załóż własne grono tematyczne