ŁDZ/ Boat Town/ Łódź [5039]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kate Kopecky

>EZ napisała:
    >hehe, a co boisz się, że będą łapać za nogi jak
    >będziesz przeskakiwać ?; )

...tak mam uraz do tych zwierza!!!...sadze, ze mnie nie lubia i generalnie sie ich boje!:-[
  • Kate Kopecky

>panic! napisała:
    >nie, nie ma zwierząt. Teren czysty; ) Szczególnie miło
    >się chodzi o jakiejś 5 nad ranem :D

SUPER!!!Tego mi było trzeba!;-P
  • panic!

to spoko, nie rozczarujesz się :)
  • £AzjA ToohighbeyowitZ

na wypadek w-szelki oznajmiam, że jakby się ktoś chciał fatygować na ogrodową, to zdaje się że niepotrzebnie. klatka prócz woni moczu i skrzypu drewnianych schodów nie oferuje rozrywek.
  • NUD-NO !

dach z widokiem na Moniuszki chętnie polecę lecz nie na forum, a indywidualnie dla zainteresowanych.
  • Kate Kopecky

spoko dzieki teraz do Ldz wracam 20 to pogadamy!...A Pexu to w Gdansku studije na ASP???
  • Femme Fatale

Witam, próbuje reaktywować ten temat, bo spadł na sam dół listy.
    Szukam jakiegoś wejścia na dach w okolicach centrum. Najlepiej wieżowiec, bo większość wysokich fabryk już zwiedziłem. Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś detaliczne informacje- na pewno od czasu ostatniego postu pojawiły się jakieś nowe otwarte włazy.

Pozdrawiam.
  • Prot Haładaj

w profilu na naszej klasie mam kilka zdjęć z redtower. tego wieżowca z logiem banku w którym mam kilka kont.
  • Baron Jakub

uu łaa
    rasowy dachowiec arystokrata
  • panic!

a w elektrowni ec1 byłeś? Na Targowej. Pogadasz z cieciem to Cię wpuści. Polecam :)
    No i jeszcze nieczynny już Uniontex na Tymienieckiego.
  • 23548

odnawiam temat, czy zna ktoś jakieś wejścia na dachy, najlepiej wieżowce lub fabryki
  • Anonim

Ja też jestem ciekaw, może ktoś znalazł kamienicę gdzie da się wejść na dach? Najbardziej interesują mnie dachy kamienic.
  • Raissa

Ja szukam czegoś w centrum - kiedyś na dach manufaktury można było wejść ale zrobili kraty a nie ma do kogo zagadać po klucze; (
  • let the good times roll

nie wiem czy ktoś jeszcze w ogóle korzysta z grona, ale pytanie mam oczywiste, czy jest możliwość wejścia na dach na któryś z wieżowców na manhatanie albo na wcześniej wymienione redtower ? lub coś w podobie ?
| |

miasto kontrastów... secesyjnych kamienic i opuszczonych fabryk... polska stolica muzyki techno i n...

Fotki

Miejsca grona (9)