-
malinowa.krolewna
-
Jeanny
-
malinowa.krolewna
>Jeanny napisała:
>manufaktura. cena w zależności od formy i rozmiaru.
serio manufaktura?w którym miejscu?jak się ta firma nazywa może wiesz albo jakiś masz konkat do nich?
-
Anonim
-
-
malinowa.krolewna
>Mr. White napisał
>...podobno przy leroy-merlin. pozdrawiam Malwinko :)
ok ok to sie przebiegne tam dziś.będziesz w bagdad dziś? -
Kyyrywawa Mery
w starym geancie teraz to chyba jest real przy alei włokniarzy
i zaraz jak 15 skreci z kopernika w zeromskiego jest taki punkt gdzie robią bardzo dobrze tylko nie pamietam jak sie nazywa :) -
Anonim
>malinowa.krolewna napisała:
>ok ok to sie przebiegne tam dziś.będziesz w bagdad dziś?
ehe...a Ty? -
justyna
-
chcialbys wiedziec tak samo
Ludzie nie wiem czy to ktoś jeszcze czyta itd. ale mam podobne pytanie.
Potrzebuję namiar na dobry sitodruk w Łodzi (ew. okolicach) by wykonać nadruki na koszulkach/bluzach.
Chodzi o DETAL raptem kilka sztuk.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam. -
Urszula Rytczak
ciężko będzie Ci znależć kogoś kto robi sitodruk i zrobi to za niewielkie pieniądze, bo do sitodruku potrzebna jest forma, projekt - a wykonanie tego to już spory wydatek. Lepiej dla tych kilku sztuk poszukaj flock, czyli zwykły nadruk na koszulkę. Pozdrawiam -
Dominika
-
chcialbys wiedziec tak samo
Z projektem nie ma problemu bo akurat mam projekty w wektorach.
Nadruki flockiem i flexem już przerobiłem, ale to jednak nie to samo co sitodruk. W moim przypadku flex po prostu po jakimś czasie się odkleił (znaczy elementy- nie cały nadruk), więc dlatego szukam jakiejś firmy, która może wykonać sitodruk w detalu.
Liczę się także z tym, że nie będzie to mały koszt, ale co się poradzi jak człowiek chce mieć coś swojego, oryginalnego, a zarazem trwałego;)
Jak ktoś zna firmę z sitodrukiem co robi detal to bardzo proszę o namiar.
Pozdrawiam.
P.S.
Jest możliwość, że znajomi też będą chcieli to samo co ja, więc wtedy około 10-15 sztuk bym robił (chociaż to i tak dalej chyba do detalu się zalicza?).
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Łódź
- Załóż własne grono tematyczne