-
peace sex & tea
A w "Wysokich Obcasach" o muzyce. A ktoz tam? mass kotki, andy, paresłów (szacunek,ale nie trawie), los trabantos, miłka malzahn i duldung. Az milo przeczytac,ze tak ladnie rozwija sie w Polsce scena kobieca. Pozytywnie. Mnie za to wstyd,ze w tyle jestem ze znajomoscia dokonan wyzej wymienonych. Trza nadganiac...
A jak u Was? Znane Wam te kobitki? Lubiane? -
#tuRboMadonnA#
znane i lubiane.malo tego:z duma musze przyznac,ze same kolezaneczki.czasami, w chwilach starczej refleksji mysle sobie,ze jestem taka szczesliwa majac za znajome takie dzielne dziewczyny, ktorym COS SIE CHCE ROBIC W ZYCIU.i to robic dobrze i madrze.respect for all the riot grrrlzz! -
#tuRboMadonnA#
znane i lubiane.malo tego:z duma musze przyznac,ze same kolezaneczki.czasami, w chwilach starczej refleksji mysle sobie,ze jestem taka szczesliwa majac za znajome takie dzielne dziewczyny, ktorym COS SIE CHCE ROBIC W ZYCIU.i to robic dobrze i madrze.respect for all the riot grrrlzz! -
bi, bi, bitch
-
-
go.
Miłka Miłka~!
Wczoraj zaśpiewała w cedeq ładnie przed
DONNa REGINouu łałi łał* -
bi, bi, bitch
-
Hokus Pokus.
No wlasnie tez to czytalam w wysokich.
ale ostatnio w machinie cos bylo o dziewczecych kapelach.
troche mnie zdziwily niektóre fragmenty artykułu dotyczace indie.
i costam bylo jeszcze takiego glupiego ale nie pamietam o co chodzilo :P -
Oliv
-
Anonim
oczywiscie the fight.
poszukaj ich na majspejsie.
kawalek feminist song rzadzi. -
Anonim
-
Oliv
hm, moim skromnym zdaniem, polska scena feministyczna wypada trochę blado i trąci plagiatem. pewnie to wina ich fascynacji flagowymi dziewczynami riot grrl.
ale może to tylko takie wrażenie, bo nie zglebialam sie szczegolnie. nie podchodzi mi i tyle. -
Anonim
czerstwe te zespoly centralnie zenujace, szczegolnie masskotki wtorne ze sie mozna obsrac