-
kjelon
A który klubik w Łebie wam się najbardziej podoba;)???Mefisto, Mozart, Mateus, Agados czy może drewniana(od zeszłego roku, wcześniej był namiot) buda przy plaży A???
Jak dla mnie Mefisto i Agados. W Mozarcie za duży tłok zawsze;) -
Kinia K.
hmmmm...no ja nie wiem...jakos mnie do tych klubów nie ciagnie...nie ta muza, w zeszłe wakacje z manieczkami wylecieli, ale wiadomo kwestia gustu :)...
zdecydowanie wole nocne siedzenie na plazy i powroty o 7 nad ranem :P -
kjelon
Tak byłem na tych Manieczkach wtedy(to było w tym klubie Miami..cośtam). Nie jest to mój klimat, ale można się przy tym pobawić po pifku, a właściwie to po paru:)
A noce na plaży też mają swój klimat.... -
..:Ula:..
Nocne wylegiwanie sie na plaży + pifko (z zielonym sokiem) + Agados jak ma się jeszcze siłę po męczącym dniu :D
a na obiadki do Green Pizza (o ile pamiętam) się chodziło -
-
Anonim
drewniana buda na plazy (kiedys darmowa) i Agados (szacunek).............. -
DOROTKA:)
hej:)witam wielbicieli Łeba City:) jak dla mnie to Mefisto i Mateus:) no i ogolnie super klimat, zawsze niezapomniane wakacje:):)pozdrawiam Was -
Anonim
O witaj moj paszteciku:) to ja paszete #2 hej dorka:) nonono Leba hmmmmm to jest to!!!!! a Klub hmmmm najczesciej bywalam w Mefisto i Mateusie!!! ale najlepszy klimat to po protu na ulicy!!!!! -
Łukasz
heja :) Łeba hmmm 3 lata pod rząd,,,:) siuper !!!!!! zajefajnie i wogóle...jesli chodzi o klubik zdecydowanie Mefisto...zwiedziłem tam chyba wszystko...nawet komisariat :) ,polecam obiadki u "dziadka w gwiazdki" i piwko u "Tadzia".....
hmm niezapomniene chwile z Martusią :)))
-
hmm...
hmmm duzo wspomniej tych dobrych i tych złych to tam był ze mną to wie o co biega hehe Luqas nie spij bo buty ci zginą hehe :) -
..:::Pumkas:::..
mowcie co chcecie ale impreza Piana Party w Miami Nice nie ma sobie rownej... :):) -
Natalie :)
miami to najgorszy klub w lebie!!!!!!!
a manieczki to najgorsza muza swiata...
chyba wszyscy jej fani jada tylko an pigulach?!?!
ja lubie czuc muze 'na trzezwo'; ]
polecam klub przy plazy A....... -
dorota.
a ja wlasnie zaluje,ale nie bylam na manieczkach wtedy.. nawet nie pamietam teraz co tramtego wieczora robilam:)
a noce na plazy? hmm... rzeczywiscie,na pewno maja w sobie cos zajebistego;) -
burobobas
ja z moimi przyjaciolmi bawilam sie m mozzarcie, przy "czarnych oczach" heheh jakbym uslyszala tego typu "hity" w jakims klubie to bym raczej tam wiecej nie poszla, ale w Łebie wszystko dozwolone.. nawet Darek Division (czy jakos tak) w porcie, w "big starze" (taka chata drewniana w ktorej podaja pyszne pieczone ziemniaki z sosem czosnkowym mmmmmmmmm...:D)
a przed impreza rozpijanie alkoholu w lasku za sklepem monopolowym lub na plazy... bomba;D
2 lata temu fajny byl jeszcze namiot Broka, ale w tym roku nie dalo sie tam wysiedziec niestety. Szkoda, bo to fajne miejsce bylo, leszczynski przyjezdzal, mozna bylo sie z niego niezle ponabijac;D
Nie wiem, czy w tym roku uda mi sie pojechac do Łeby ale taaak bardzo bym chciala...
pozdrawiam fanow łeby;P -
kjelon
Taaaa...pamiętam jak przyjechał Leszczyński swoim jeepem i wszyscy z plaży, się zlecieli żeby go zobaczyć, śmisznie było:)Eh...ta Łeba.... -
burobobas
ja widzialam jak przystawial sie do niego jakis transwestyta;) acha i on (w sensie leszczynski) wbił sie do toitoia(czy cos takiego-nie pamietam juz ach te %o...) w ktorym byla moja kolezanka hahaha -
Monika
Mefisto i Brok na plaży są najlepsze! Co się tam działo w ostatnie wakacje :D:D:D -
Anonim
Witam miłośników Łeby!! Co do klubów to nie leży mi tylko Miami Nice (kiepska muzyczka i ogólnie nie zaciekawie) a reszta jest OK!!
PS. Do Łebunii jezdze od 15 lat rok w rok!!
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!! -
..:::Pumkas:::..
-
Anonim
-
Grono.Net
BROK górą !!!!!!!! Ten klub wymiatał ... stare dobre czasy bo niestety odkąd postawiono tam tą drewnianą budę to wszystko straciło swój urok ... a imprezki na plaży były poprostu the best :D ehh
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Łeba
- Załóż własne grono tematyczne