Legia Warszawa [32481]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Chrzanek/ZJS

Kiedy to było? Z kim grała Legia? Jaki był wynik? Z kim poszliście lub pojechaliście? NA jakiej trybunie siedzieliście?

Ja osobiście pamiętam że był to mecz LEGIA - BESIKTAS w Champions League(daty nie pamiętam), wyniku nie pamiętam, a na mecz zabrał mnie ojciec i siedzieliśmy na krytej przy honorowej.
  • buger

Moj pierwszy był Legia - Udinese.. wyniku nie pamietam, ale wiem ze Czereś strzelił bramke w 31 minucie :D :D :D, siedziałem na Krytej z Ojcem :D
  • Pele

Legia Warszawa:Górnik Zabrze 4:0 w 1997 na Żylecie, jeszcze jak Szamo bronił.
  • Anonim

Jakijś mecz PP w 2002 roku .... dokładnie nie pamietam tylko z kim ... musze sprawdzic; ]
  • Kosa/Rasta ®

(22/09/2002) z Odrą wodzislaw w lidze wynik 0-0 z tatą na krytej byłem :)

(11/05/2003) pierwsza wizyta na Żylecie :D na meczu z Wislą płock :) lalo jak cholera ale ojcu sie chcialo iść wiec spoko :) brameczka Tomka Kielbowicza bezpośrednio z rzutu wolnego ( do tej pory ją pamietam :D ) mecz sie zakonczyl wynikiem 1-0 ale PZPN dał nam walkowera bo u nich za duzo obcokrajowców gralo :P
  • A. K.

Ja byłem na meczu LEGIA - POLONIA 3:0, pamietam że Sawicki strzelił trzecią bramke! Roku dokładnie nie pamietam 98 lub 99 ... pamietne derby z jednym kibicem Polonii ... swinią w szaliku:D i pamietam że pare dni później na Łazienkowskiej garała Reprezentacja Polski z Bułgarią (3:0) ... siedziałem na krytej,chyba B ... było nas chyba z 12 osob i weszlismy na 3 karnety:] aaa i oczywiscie nic w domu nie powiedziałem że jade na mecz bo starzy napewno by mnie wtedy z kolegami nie puscili wiec powiedziałem że ide na boisko pograc w piłke,a szalikiem obwiązałem się w pasie i jakos sie udało:)

Niezapomniane przezycie :)
  • Matt the Persekutor

Chrzanek - Legia -Besiktas to był puchar UEFA w 97 :) też na nim byłem

a pierwszy mecz to chyba Legia - Panathinaikos i bylem na Krytej
  • Anonim

Legia-Besiktas to nie bylo zadne Champions Leauge!!!Tylko P.Uefa a gole strzelal chyba Mieciel i Daniel Amochaczi i bylo 1:1

A moj pierwszy mecz Legia-Blackburn Rovers w Lidze Mistrzow co to Jurek Podbrozny strzelil :).Oczywiscie siedzialem na trybunie krytej a bilety jak na rok 95 dosyc drogie -50 zl :)
  • wojtas

pierwszy mecz ...(na krytej) Legia - Górnik Z nie pamietam roku ale pamietam ze ładna bramke samobujcza strzelil Janiak bodajrze i to w 90 min .... :/ pierwszy mecz i odrazu porazka :P a na zylecie po raz pierwszy bylem w 2001 na finale pucharu ligi :D to byl mecz ahhh te wspomnienia ....
    (L) GcW (L)
  • Anonim

Legia Warszawa:Górnik Zabrze 4:0 w 1997...na krytej bo jeszcze bylem brzdac :P mialem pamietam kanapki od mamy z nutellą :P widze ze tu wyzej kolega tez na tym byl :D pozdrowionka! Ja z tego meczu nic nie pamietam(nie, wtedy jeszcze nie pilem ) :P
  • Rusfeld

Pierwszy mecz na Krytej sezon 2000/01 jakoś w Listopadzie to było, mecz z Petro/ORLEN (nie pamiętam jak oni sie wtedy nazywali).Ojciec pracował w ekipie tv i cały dzień spędziłem na stadionie z plakietka Canal+ dumnie wożąc siępo całej krytej. Wynik jakiś skromny był (1-0 czy 1-1). Potem na 4 lata kontakt z Łazienkowską mi się urwał aż do 16.X.2004(moje 19 urodzinki:D). Wtedy zadebiutowałem na Żylecie i od tamtej pory nie opuściłem żadnego meczu w Wwa.
  • cas

Legia - Panathinaikos '96 rok, kryta :)
    To byl meczyk pelen wrazen z dobrym zakonczeniem :)
  • Mogiel

Hmmm...

Pierwszy z pierwszych to był mecz Legia - Lech jakiś towarzyski, zakończony remisem, rok 96 czy cos takiego. Pierwszy oficjalny - sezon 95/96 rok Legia - GKS Bełchatów 2:0, kryta C Górna.
  • Mogiel

Sorry - ten towarzysz z Lechem był rok albo półtora przed Bełchatowem :P.
  • Anonim

Legia: Wisła 5:1 niedawno byl :]
  • novina

Ehh..to ja tu najmlodszy stazem :) Legia-Lech .. final Pucharu Polski ..2004 .. Zyleta z kumplem.. bylo zajebiscie i od tamtej pory staram sie chodzi jak najczesciej na mecze na Zylete .. raz tylko bylem na krytejna Wisle (ostatnio)
  • Paweł : )

Legia Stomil 3:0 bodaj rok 96...jeszcze wielka Legia z Lm mialem 8 lat:D ale warto bylo pamietam tylko gola Pisza z roznego.....na krytej
  • Anonim

hmm to chyba było w październiku'99. graliśmy z łksem. Mosór strzelił 2 w doliczonym czasie gry i wygraliśmy 2:1. siedzieliśmy z tatą na krytej sektor B chyba:)

ale wcześniej zaliczyłam na Łazienkoweskiej mecz reprezentacji z Hiszpanią w wakacje'99 <Żyleta> i przedmeczowy sparing z Hutnikiem <Kryta>
  • (L)ider & Boguś :-)

Legia - Pogoń 2:1 chyba w sezonie 89-90r ( wtedy nie było jeszcze zgody ze śledziami ).

• Anonim

z Okęciem Warszawa, a mi sie to podobało;)