-
Hubert
http://www.legialive.pl/news/34902_...
Co powiecie teraz?
Jak bedą dużo dawac zakazy to powiem wam ze nie bedzie imprezki masowej na stadionie i nie wiem po co budują stadion?; / Ani dopingu, zakaz wnoszenia flag Legii itd. Zarząd Legii zupełnie głupieli. Zakaz i karnety drogie. W przyszłości na stadionie bedzie tylko rodzina i bez wiernych kibiców, ktorzy chcą swietnie się bawic, dopingowac a teraz nic. Jak wszystko się zmieni na zło a zamiast dobro to po dziękujmy Zarządu Legii i ITI. -
Shot
Coś za coś... ile Legia musiała zapłacić za zakłócanie spokoju przez kibiców legii?
ile osób było już rannych po meczach? ile razy trzeba było odnawiać krzesełka bo były wyrwane?
Jeżeli łamiesz prawo to masz zakaz stadionowy.. jeżeli nie łamiesz prawa to się tym nie martw..
tak powinno być..
Nikt nie zakaże dopingu jaki był przed laty, i myślę że flag też nie zakażą, bo na każdym stadionie można je wnosić. -
Anonim
>Shot napisał
>Coś za coś... ile Legia musiała zapłacić za
>zakłócanie spokoju przez kibiców legii?
>ile osób było już rannych po meczach? ile razy trzeba
>było odnawiać krzesełka bo były wyrwane?
No napisz ile w ostatnich kilku latach Legia zapłaciła kar? Kiedy ostatni raz na Łazienkowskiej był dym, ile osób było rannych?
>Jeżeli łamiesz prawo to masz zakaz stadionowy.. jeżeli
>nie łamiesz prawa to się tym nie martw..
>tak powinno być..
Powinno być tak, że jeśli nie łamiesz to się tym nie martwisz, ale nie jest. Chcesz przykłady? Zakazy za 'iti spierdalaj', bądź widelec
>Nikt nie zakaże dopingu jaki był przed laty, i myślę że
>flag też nie zakażą, bo na każdym stadionie można je
>wnosić.
Nie na każdym, pamiętasz może taki mecz jak Legia-Broendby? Jak nie to Ci podpowiem Broendby wniosło wszystko co chciało: flagi,bęben, nie wiem czy megafon mieli, My nie mogliśmy wnieść NICZEGO
Więc jeśli o czymś nie masz pojęcia to nie pisz
-
Shot
http://www.sport.pl/pilka/1,65060,4...
http://dziennik.pl/sport/pilkanozna...
choćby nawet to.. czy to jest normalne? -
-
Anonim
>Shot napisał
> http://www.sport.pl/pilka/1,65060,4...
>
> http://dziennik.pl/sport/pilkanozna...
>
>choćby nawet to.. czy to jest normalne?
A Ty wierzysz we wszystko co napiszą media? -
Shady
Najwidoczniej jest ślepy i nie wie co się dzieje na Legii i to jak traktują prawdziwych kibiców tylko po to żeby sprowadzić bogatych na trybuny i zarabiać na nich tylko hajs a w ogóle to nie długo chyba będzie wierzył we wszystko co napisze GW. -
Ze Wam sie chce jeszcze.
Przeciez to kolejny wielce oswiecony wszystko wiedzacy mateoryt, ktory wie wszystko.
To juz bylo setki razy tlumaczone jesli delikwentowi nie chce sie zaglebic w temat i go poznac to szkoda energii na pisanie w kolko tego samego.
Wyjasnicie Wilno i Kopenhage do zaraz bedzie Belchatow Starowka, opisze sie to to bedzie "jeszcze jeden" i tak w kolko do usranej smierci. -
Anonim
nie ma sensu gadac z takim ludzmi jak Shot bo on tylko wie tyle co przeczytal w GW lub uslyszal w TVNie wiec on wie swoje i nie da sie takim ludziom wytlumaczyc ze to nie prawda -
Brajo
Do dwóch lat więzienia można dostać nawet za... zasłonięcie twarzy szalikiem. Wyszperałem gdzieś to kiedyś, a nawet jakiś serwis o tym pisał.
Czy to jest normalne?
-
Anonim
Nic nie jest normalne. Szczególnie w przypadku tych absurdów jakie dzieją się na Legii i które ( co zabawniejsze) są traktowane przez opinie publiczną jako 100% prawdę. Spowodowane jest to potrzebą ludzi, którzy chcą mieć jakieś poczucie bezpieczeństwa czy coś. Chcą być zapewniani, że wszelkie odstępstwa od dziko nałożonej kultury i chorych wykreowanych światów, przez media są egzekwowane i karane. Spójrzmy prawdzie w oczy. Ludzie się karmią np. takim Widelcem i nie chcą wiedzieć jak naprawdę było. Trochę to smutne... -
Anonim
-
Brajo
Racja.
W Polsce jest taki chory stereotyp "kibola".. Nieraz jak powiem, że jestem kibicem, chodzę na mecze to niektórzy już patrzą na mnie jak na jakiegoś gwałciciela..
Podobał mi się jeden tekst sprzed miecha czy coś. Artykuł miał tytuł "Kibic to też ludzie". Coś w tą mańkę. Opisali historie kibica Legii, który chodzi od kilkunastu lat na stadion i jest doktorem w szpitalu plus jakimś wykładowcą na uczelni. Ewidentnie tekst prosto od KP, ale przynajmniej postarali się przekazać ten jeden raz coś dobrego.
btw na przykładzie Legii, kibiców i ITI doszedłem do wniosku, że w Polsce nie ma wolnych mediów.. Protest to pokazał. -
cichy
Podsumowując ,można stwierdzić ze na stadionie mamy dobrą zabawę i wszystko dzieje się przyzwoicie.Drobnym wyjątkiem byli kibice Lecha, którzy chcieli przewrócić płotki dzielące sektor rodzinny od sektora gości ...Lecz od tamtej pory nie było nic złego ..wszystko jest dobrze i tego się trzymajmy.. (L)
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Dąbrówka Warszawska
- Załóż własne grono tematyczne