Legia Warszawa [32481]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/...

Czy tylko ja uważam, że to skrajna paranoja?! Jestem kibicem głównie Legii, ale jestem przede wszystkim z Warszawy, więc jak Polonia gra z kimś spoza stolicy to też trzymam za nią kciuki. Teraz widzę, że już nie można - trzeba się zadeklarować - wybieram Łazienkowską, ale żal jest...
  • Z

Skąd Ty się urwałeś....
  • Anonim

Fromage wybierz konwiktorska, nie bedziemy miec zalu. albo jestes kibicem Legii albo Polonii tak? ja uwazam ze bardzo dobrze ze tak sie stalo.
  • Jachoo(L)

Popieram Dawida. jest to dobrze zrobione ponieważ eliminuje dwulicowość wśród kibiców. albo Legia albo Polonia; ] Legia albo śmierć.!; )
  • Anonim

eee jest też inna strona medalu. Nie możesz kupić biletów na mecz innej drużyny to oznacza, że nie będzie akcji typu "idziemy na główną na K6" czy wpuszczanie ekip, które mają zakazy stadionowe przez inne ekipy. Chodzi by wyeliminować takie akcje i po prostu w całej ekstraklasie nie wejdziesz na inny stadion poza sektorem gości. Chociaż z jednej strony wydaje mi się, że to jest naruszenie praw człowieka.
  • Anonim

tez prawda, ale oni i tak chyba nigdy nie wprowadzili kogos na swoje trybuny. a takie "albo albo" jest tylko w Warszawie.
  • Ciunek

Fromage idź kibicować Gnojownikowi Kurzeszyn. Coraz bardziej się cieszę, że wychowałem się na starej Żylecie, na starych zasadach, przed protestem, w latach 2005-06. Co się dzieje teraz :|
  • Ciunek

>Dawid Szcześ(L)iwice napisał
    >tez prawda, ale oni i tak chyba nigdy nie wprowadzili kogos
    >na swoje trybuny. a takie "albo albo" jest tylko w
    >Warszawie.

wpuścili.