-
Anonim
Więcej chyba nie trzeba pisać.
Wiadomo o.c.b. gramy w Krakowie...
Piszcie komenty nt. meczu.
Jaki wynik obstawiacie? -
krzysiek.
-
Anonim
Coraz bliżej do meczu.Niecałe trzy godziny.
Jestem optymistą.
Po ciężkim meczu będzie 2:0 dla nas.
I znów uratuje nas Vrdoljak:)
Bez niego byłaby lipa.
Ivica! Poprowadź nas do wygranej!
-
Anonim
Troche kiszka , bo gramy bez Rzeźnika , ale pewnie Jędrzejczyk go zastąpi . A wy jak byscie ustawili ? -
-
Anonim
Jędrzejczyk zasługuje na grę w pierwszym składzie.Myślę,że da radę sobie na prawej obronie.
Chociaż bardziej powinien grać w środku,bo to typowy stoper.
Ale jeśli będzie grał na prawej obronie,na pewno musi uważać na będącego ostatnio w gazie Kirma,
ogólnie jeśli chodzi o Wisłę,to powinniśmy uważać na Kirma i Boukhari'ego.
Brożka to ja się nie obawiam,bo tylko okresami miewa dobre mecze,bardziej już bałbym się Małeckiego...a w ogóle to...czego mamy się obawiać?
jedziemy po wygraną,niewazne jak,ważne,aby wygrać,a czy po kiepskiej grze,czy ładnej,to już niech nas nie martwi.
-
piekarz
-
Anonim
-
piekarz
-
Anonim
-
piekarz
słuchaj no szkoda tego 4-0... bo te 4 mecze komplet 12 pkt były naprawde piękne. Ale myślę, że nasi sie zepną na mecz z Arką i udowodnią że liczymy się w walce o tytuł! :) -
Anonim
-
Fufi.ADT
Bardzo nie podobały mi się decyzje sędziego. Z mojego punktu widzenia były stronnicze. Niesłusznie podyktowal karnego dla wisły, nie podyktował karnego dla Legii. No i gdyby Komorowski strzelił tą bramkę myśle że losy meczu potoczyly by się zupełnie inaczej. -
piekarz
to raz, ale i trzeba zwarzyć na to, iż klub ze srakowa nie raczył wyremontować sektoru dla gości to dwa. a kibice to jednak serce naszego klubu to trzy. szczerze mówiąc nie wiem w czym dopatrywać się porażki. -
Anonim
Nawet jedna bramka dodaje skrzydeł , ja to tak klnąłem , ze mnie ojciec z pokoju wywalił :P Strasznie przeżywalem , a ten sędzia , to sobie przeliczył swoje umiejętnści , połowa jego decyzji wyląduje w kontrowersjach ... bankowo. -
piekarz
-
raiss.
byłam na meczu i pomijając fakt, że nasi nie stanęli na wysokości zadania, a sędzia wkurwiał jak żaden - atmosfera była koszmarna.
niekończąca się historia remontu na reymonta 22 na pewno nie pomaga. współczuję chłopakom, tak chamskiego i wulgarnego darcia mordy to dawno nie było. nawet nie miał kto zagłuszać wiślaków.
"legła, legła warszawa" to było mało, "strzelcie kurwom gola" trochę demotywowało przez pół meczu...
21 maja rewanż i łazienkowska pokaże klasę. PRAWDA?
byleby z cracovią nie polegli, bo będzie żenada. :p -
Anonim
-
twoja stara
-
Anonim
dokładnie,a na dodatek Młoda Legia wzięła srogi odwet za seniorów i wygrała...4:0 w Wawie:))
W ME mamy mistrza jesieni!!!
Mało kto się tego spodziewał. -
inż. Adam
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Dąbrówka Warszawska
- Załóż własne grono tematyczne