-
Micha(L)o007
Ktoś wie kiedy pojawią się bilety w sprzedaży internetowej na ten mecz?? -
Anonim
-
Goślik
-
Grzesiek
Wczoraj od 11.00 otwarto sprzedaż biletów ( z tego co mi wiadomo). Ja już mam bilet;) -
-
krzysiek.
>Grzesiek napisał
>Ja już mam bilet;)
Aha. Piszmy wszyscy, że mamy bilety, piszmy! MAM BILET! :)
Co do meczu to 3:0 :)
-
Grzesiek
To z tym biletem, jedynie był dopisek, główna treść była odnośnie sprzedaży biletów. Gdyby to rzeczywiście była całość mojego komentarza to ok, ale to jest jedynie jego część, która również nie wpływa znacznie na znaczenie całości. -
wDM.emoKahhhh........
-
radeʞʞ.
-
krzysiek.
Ale Wy chyba macie na myśli ewentualne męczarnie w Krakowie, a nie u siebie z Arką ? W takim układzie się zgodzę, bo mecz u siebie powinien (ale wiadomo jak to bywa z Legią) być łatwą przeprawą :) -
Anonim
Nie spodziewałbym się łatwego meczu z Arką.
Oni naprawdę prezentują fajną piłkę,to nie jest przypadkowy zespół.
Będzie ciężko z nimi grać,ale powinniśmy dać radę.
-
Anonim
Moim zdaniem , bedzie coś w stylu z Jagiellonią. Ale na czilu myślę , ze chłopaki dadzą radę . -
"Mateusz"
-
Dziczek
Przefrunąć :) Zawsze jest lipa w takich wypadkach. Albo masz szczęście, albo nie. Tak w ogóle to na 111 jest ok i nie ma potrzeby się ruszać w sumie -
Anonim
>"Mateusz" napisał
>Mam bilet na sektor 111 ale jak się przedostanę na
>Żyletę bez lipy?
bez problemu sie przedostaniesz; ] trzeba wyczaic moment i hop przez plot i po sprawie; ] heh -
Anonim
Jacyś Japończycy będą nam gwizdać dzisiaj.
Dobrze,że oni,a nie jakiś Małek pedałek,czy ten Piasecki... -
Anonim
Dziwni Ci Chińczycy , raczej na nasza korzyść. Ale ta akcja z Radoviciem i Bruma ... komedia porpostu. Mecz słaby , Vrdoljak w dennej formie , ledwo karnego ukąsił , eh masakra , ale mająteraz okienko zimowe na odbudowe zespolu (nie mówie ozmianach) moralnie.
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Dąbrówka Warszawska
- Załóż własne grono tematyczne