- 1
- 2
-
Przemek :>
Witam wszystkich , mam pytanie wie ktoś może od kiedy zacznie się sprzedaż biletów na mecz Legia Warszawa - Polonia Warszawa ( 27.02.2011 ) . -
Anonim
-
-
Dominqez
-
-
twoja stara
>FijaŁek.(L) napisał
>Witam wszystkich , mam pytanie wie ktoś może od kiedy
>zacznie się sprzedaż biletów na mecz Legia Warszawa -
>Polonia Warszawa ( 27.02.2011 ) .
2tyg wcześniej bilety są w necie, tydzień przed meczem w kasach i na wyspach. -
ok dzięki , szybciutko wyczekam i zamówię na necie najlepiej będzie .; P też nie mogę się doczekac =) -
Anonim
Ciekawie się będzie zapowiadać mecz jeśli Okuka,lub Urban przejmą Polonię:)
Mam jednak nadzieję,że się tak nie stanie,chociaż po Wojciechowskim spodziewać można się wszystkiego...
-
cichy
Powiem tak...to będzie mecz ponad mecz:)) Tylko musimy doping na całym stadionie utrzymywać ..Polonia to drużyna nr 1 bynajmniej dla mnie ,którą trzeba cisnąć za równo na boisku jak i okrzykami.. -
Ta polonia. Szkoda ze to farbowany Groclin.
Po 2 bynajmniej =/= przynajmniej. -
Anonim
12.02 g.17:00 Legia - Rosa Sport Radom
19.02 g.13:00 Legia & Olimpia Elbląg
26.02 g.17:00 Legia - Jagiellonka Warszawa
05.03 g.17:00 Legia - Biatrans Białystok
06.03 g.17:00 Legia – Groclin Warszawa
W oczekiwaniu na "derby" nie powinniśmy się już raczej nudzić. Dodatkowo jest jeszcze 20.02 Demonstracja poparcia dla Serbskiego Kosowa! -
Anonim
13.02 g.16:00 Legia - Rosa Sport Radom!!!
19.02 g.13:00 Legia & Olimpia Elbląg
26.02 g.17:00 Legia - Jagiellonka Warszawa
05.03 g.17:00 Legia - Biatrans Białystok
06.03 g.17:00 Legia – Groclin Warszawa
W oczekiwaniu na "derby" nie powinniśmy się już raczej nudzić. Dodatkowo jest jeszcze 20.02 Demonstracja poparcia dla Serbskiego Kosowa! -
Anonim
a jednak kosz w sobote :) sory bo zrobillem z tego temat o koszu a nie o Groclinie heh -
(L)KUBIŚ(L)
Mecz jest 06 marca nie 5 jak ktoś tam napisał:) Co do biletów w PKU powinni się pojawić 28.02 w necie nie trochę później>.A więc na na razie walka w Krakowie;) -
twoja stara
-
Zioło
LEgia Warszawa znowu w Roli Egzekucjyjnego Kata:) 3-0 taki bedzie Wynik:) -
(L)KUBIŚ(L)
Od Admina Strony Legii jestem z nim na bieżąco a w sobotę jadę na Ł3 więc się spytam i dam znać! -
(L)KUBIŚ(L)
-
twoja stara
-
majkel
co za żenada z tymi biletami, 3 godziny logowania i ostatnie pieniądze z konta pobrane a potem przychodzi mail ze zamówienie jest anulowane i wcale biletu nie kupiłem. nie ma biletu nie ma pieniędzy a system LEŻY I KWICZY. z tego co moge wyczytać na forum są setki takich przypadków. ŻENADA ITI !!! -
JaReCzEk
Najbardziej martwi mnie to, że "mój bilet" za który zapłaciłem i za którego kasy mi nie zwrócą , trafi w ręce jakiegoś piknikowca "Andrzeja" ,dla którego to będzie jedyny mecz na północy, bo nie będzie mógł usiąść na "swoim miejscu"i zjeść w spokoju swojego ukochanego Hot-dog-a podczas meczu , który nie będzie śpiewał ,bo nie zna przyśpiewek , dla którego założenie białej koszulki jest niebywałym problemem.
Moim zdaniem bilety powinny być sprzedawane jak kiedyś ,tylko w kasach ! To ominęło by wszelkie problemy z pieniędzmi ,a i pokazało komu zależy na bilecie ,bo zapewne trzeba by było stać po niego więcej czasu niż wczoraj spędziłem na logowaniu na tą przeklętą stronę(ale czekanie w tej kolejce myślę ,że wyglądało by ciekawie ). Wiem ,że kupowanie przez neta "ułatwi" kupno osobą z poza Warszawy i zaoszczędzić czas, ale czy na pewno ?
JAK WIDAĆ NIE !
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Dąbrówka Warszawska
- Załóż własne grono tematyczne