Legia Warszawa [32481]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rycio

HIT,SZLAGIER !!! Te mecze od dawna elektryzuja całą Polskę.Derby Polski !!! Wisła w tabeli jest przed Wojskowymi,którzy przegrali mecz z Odrą,ale motywacji na Wisłę napewno nam nie zabraknie!!! Piszcie jakie są Wasze przewidywania i typy wyników!!!
  • Anonim

Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że mamy kogoś Kto zakłada tematy ale wyprzedzenie jest dość spore jeśli chodzi o ilość meczy przed spotkaniem. Temat będzie otworzony w późniejszym terminie.
  • David

Temat przyklejam i otwieram. Zapraszam do dyskusji :)
  • Janosik

Po marnym meczu w Grodzisku możemy się cieszyć, że z Wisłą nie zagrają (odpukać) Wocial i Augustyn. To co oni tam wyprawiali przechodzi wszelkie pojęcie i dobrze że zagrają Choto i Astiz.
    Wiele wskazuje na to, że zagra Ekwueme, choć ja nie jestem przekonany czy poradzi sobie z takim przeciwnikiem jak Wisła. Ale lepiej postawić na Ekwueme niż na Smolińskiego czy też cofnąć Gizę.
    Atak jak zwykle stanowi zagadkę i nie wiadomo jak zaprezentują się Grzelak (po hat-tricku w meczu z Groclinem) i Chinyama, bo na pewno zagrają obaj (byle nie razem!).
    Może będziemy mieli szczęście i nie zagra Kosa, ale mało prawdopodobne.
    Remis 1:1 to moim zdaniem wszystko na co nas obecnie stać.
  • Anonim

może ktoś napisac jaki najblizszy macz gra LEGIA u siebie??
  • • Kejt •

Ruch Chorzów:)
  • David

>Nemo napisał
    >może ktoś napisac jaki najblizszy macz gra LEGIA u
    >siebie??

Tak na przyszłość:
    http://legialive.pl/liga/terminarz_...
  • Łukasz

>Jan Dominik Burkhardt napisał
    >Po marnym meczu w Grodzisku możemy się cieszyć, że z
    >Wisłą nie zagrają (odpukać) Wocial i Augustyn.

Do tego grona doliczył bym Vuko. wielkie szczęście, że akurat teraz będzie pauzował za kartki, to co ten grajek dziś wyprawiał nie nadaje się na czwartoligowe boiska.

Ogólnie myślę, że Urban w ataku jednak postawi na wyposzętego Tejksiura, bo Grzelak mimo 3 bramek nic specjalnego dziś właściwie nie pokazał... Zastanawiałbym się nad wstawieniem Burego(który zagrał dziś bardzo dobry mecz) zamiast Gizy, jednak nie wiem czy w pojedynku z silnymi Sobolewskim i Cantoro nie lepiej postawić na tego drugiego(jeżeli oczywuiście nie zagra jak z Odrą gdzie był najgorszy na placu). Obrona jasna, świetny Rzeźnik(dzisiaj wprowadził sporo spokoju), Choto, Astiz i Kiełbik(Szalgado jeszcze nie odzyskał pewności po kontuzji). Dodać do tego Ekwueme, Edsona i Grosickiego(Radovica, powinni zagrać po połówce, bo nadal żaden z nich nie przekonuje mnie co do swojej wyższości).

W takim ustawieniu, optymalnej formie i zaangażowaniu wszystkich zawodników możemy powalczyć w Krakowie o zwycięstwo(bo tylko taki wynik nas interesuje).

• kozieełło

nie ważne co by kto powiedział mam przekonanie że w niedziele będą baty na Reymonta i to bynajmniej nie my je spuścimy; /
    mój typ 3:1; /
  • Anonim

co by nie było to ja i tak jestem z moją kochaną LEGIA i obstawiam 2:1 dla legii
  • Janosik

>Łukasz napisał

>Zastanawiałbym się nad wstawieniem Burego(który zagrał
    >dziś bardzo dobry mecz) zamiast Gizy

Co do niego zgadzam się w 100%. Póki co lepiej nie ryzykować jednak wstawiania go do składu kosztem Gizy. Ale ciekawe, że jeszcze niedawno był praktycznie na wylocie, a teraz systematycznie pnie się w górę.
    Vuković, zgadza się, teraz nieco gorszy, ale mam nadzieję, że zacznie grać lepiej. Bądź co bądź to kapitan drużyny i pewnie w następnych meczach będzie grał od początku.
    Co do Grosickiego i Radovicia, trochę bardziej podoba mi się gra Polaka, bo Serb przyzwyczaił nas do bardziej widowiskowych występów. Dlatego typuję Grosickiego w pierwszej jedenastce.
    Oczywiście, że chciałbym abyśmy odnieśli zwycięstwo w Krakowie. Ale Wisła jest w gazie i może być bardzo ciężko. Jeżeli Legia rzeczywiście przystąpi do meczu w pełni umotywowana (w motywacji może pomóc ostatnia porażka 1:3, ale to tylko niektórym zawodnikom), nie przejdzie obok meczu (jak z Odrą) to może coś z tego będzie.
  • Anonim

Jak sie postarają to napewno wygrają - choć jak wiadomo Wisła to wszyscy wiedzą jaki to przeciwenik dla warszawian. Najbardziej wskazany byłby remis - bo to zespoły o porównywalnych potencjałach. Podzielam też opinię, że jeśli nikt z obecnie dysponowanego składu warszawskiej drużyny - nie przejdzie obok tego meczu i mam nadzieje że tak sie stanie to zwycięstwo jest w zasięgu Legii. Tylko, teraz trzeba Legii życzyć jednego - POWODZENIA CHŁOPAKI
  • Anonim

1-0 ,2-1, 3-1
    te wynikiki typuje
  • Anonim

>kaper8 napisał
    >1-0 ,2-1, 3-1
    >te wynikiki typuje

dla legi
  • Dzikson

1 : 1 to wszystko na co Nas stać...ale wiara w zwycięstwo będzie w sercu do 90 minuty :))) pozdro pozdro
  • N.W.M

trzeba wreszcie tam wygrać i pokazać nędznym krakusom że Legia wraca tam gdzie jej miejsce, na mistrzowski tron!! LEGIA MISTRZ
  • Kocham Moje Skarby

Powiem tak nie wiem czemu Legia przegrała z Odrą w dodatku u siebie ale jedno jest pewne na mecz z Wisłą ,Legioniści na pewno się zmotywują ale czy wygrają ??? Mój typ to remis jaki nie wiem ale remis ..... Dla grających w STS-y proponuje zagrać właśnie to; -)
  • Tylko ona BARCELONA!!!!!!!!!!!!!

Jeśli będzie 0-0 to będę szczęśliwy!Ale przewiduję,że niestety polegniemy 2-0 lub 3-1!Obym się mylił!
  • Łukasz

>kaper8 napisał
    >>kaper8 napisał
    >>1-0 ,2-1, 3-1
    >>te wynikiki typuje
    >
    >dla legi

lega w tym spotkaniu nie zagra.
  • Anonim

>kaper8 napisał
    >>kaper8 napisał
    >>1-0 ,2-1, 3-1