Legia Warszawa [32481]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • leon

Co sądzicie o nowej Pogoni? jak prognozujecie ich formę i wyniki w rundzie wiosennej? Jestem ciekawy czy ci brazylijczycy rzeczywiscie będą tacy dobrzy jak zapowiadają
  • leon

osobiście sam nie wiem co powiedziec, chociaż czytając artykuły w "Przeglądzie Sportowym" zaczynam odczczówać respekt; )
  • Sidor

Ja mysle, ze moze byc niespodzianka, bo podobno kilku tych brazylijczyków jeste naprawde niezłych. Ale wszystko czas pokarze...
  • Piotrek

mam nadzieje ze bedzie lepsza ale to tylko nadzieje. rzeczywistosc pokaze ale wydaje mi sie ze niestety beda walczyc o utrzymanie
  • Mój świat

jestem bardzo ciekawy co z tego wyniknie zeby nie napisac ze nie moge sie doczekac...EKSPERYMENT
  • maciek

Chciałbym aby nowa Pogoń była druga w lidze (zaraz po Legii), ale boje się że eksperyment Ptaka może być zgubny. Choćby dlatego że mogą wystąpić problemy z aklimatyzacją (Polska to nie Brazylia). Ale mimo tego życze naszym bracią ze Szczecina jak najlepiej. PZDR
  • Mati

taaaaa aklimatyzacja??człowieku jak są dobrzy to i na syberii będą wymiatali....a pozatym lepiej coś tam zmieniać próbować niż nic nie robić!!!a pozatym rzycze im też jak najlepiej!!nawet mistrzaaa; ]
  • Star

1. My wiemy o 3,4 bardzo dobrych zawodnikach. A reszta - kto to ?
    2. Czy oni sie zgrają?
  • Valdi

Jak to prawda ze podpisali kotrakt z Amaralem to przynajmniej bedzie mial im kto ataki rozbjiac
  • Bukieto

moze byc ciekawie... zobaczymy jak im to wyjdzie :D
  • Anonim

bedzie jedna wielka lipa....
  • Anonim

Z całym szacunkiem dla Pogoni ale to co dzieje się w tym klubie to dla mnie jest chore!! Wchodzę na oficjalną stronę patrzę w transfery w przerwie zimowej a tam 15 nowych brazylijczyków!!

Tak wyglądał ich skład we wczorajszym meczu z Sao Paulo (Na 17 zawodników grało właśnie 15 brazylijczyków*, 1 słowak, 1 polak):
    Neneca* (46' Pesković) - Valdir*, Batata II* (40' Grzelak), Matheus*, Fabinho* (62' Lilo*), Daniel*, Cleisson*, Mineiro* (30' Fabio*), Anderson* (58' Andradina*), Junior* (68' William*), Wagner*

Ludzie przecież to niedługo będzie brazylijski klub, tam nawet I i II trener to brazylijczycy.
    Jak w tym klubie ma się rozwijać młodzież jak nie ma nawet miejsca dla starszyzny z Polski?

Jak tak dalej pójdzie to może Pogoń wystartuje w lidze brazylijskiej?!

Niestety Pogoń to już tylko na trybunach!!
  • Anonim

zgadzam się - dla mnie sytuacja w Pogoni jest po prostu chora...ekipa prawie w całości złożona z Brazylijczyków...w sparingu jedynym Polakiem jest Grzelak....to nie jest normale !!!
  • leon

no ja tez troche sie obawiam o Pogoń.

Do "Born to be wild" - ja sie nie moge doczekac; ]
  • Anonim

WESOŁO TAM MUSZA MIEC GRZELAK CZY KAZIMIERCZAK WOGOLE PIŁKARZE NIE Z BRAZYLI...

ALE SMIESZNIE BEDZIE JAK PRZYJADA NA LEGIE I P BOISKU W POLSCE BEDZIE BIEGAC 11 MURZYNOW ...
    NIECH GRAJA JA TAM PIERDOLE KLUB WÓDE PIJE Z KIBICAMI
  • Anonim

Ziaro a doczekac to ja sie nie moge jak sie zaprezentuja 2 nowi brazylijczycy w Legii, bo podobno obaj nie zachwycili w ostatnim sparingu
  • leon

co do Grzelaka i Kazimierczaka to oni będą sie czuli w Pogoni teraz tak jak Guereirro i da Silva w Legii; p;p
  • Anonim

pewnie jak nie byli rasistami to teraz sa na bank !
  • mgr Maku

Nie oceniajmy naszych Brazylijczyków po 1 sparingu,zresztą muszą być lepsi od tych z Pogoni,przynajmniej nie byli kupowani z łapanki czy hurtem
  • Kondzik

Dla mnie tylu Brazylijczyków w Pogoni to wielka paranoja.Zostało tam raptem paru Polaków i do tego Brzylijski trener a trenerzy z Ameryki Płd. podobno do najlepszych nie należą.Nie mniej jednak życze braciom v-ce mistrzostwa :).
  • 1
  • 2