- 1
- 2
-
leon
Co sądzicie o nowej Pogoni? jak prognozujecie ich formę i wyniki w rundzie wiosennej? Jestem ciekawy czy ci brazylijczycy rzeczywiscie będą tacy dobrzy jak zapowiadają -
leon
osobiście sam nie wiem co powiedziec, chociaż czytając artykuły w "Przeglądzie Sportowym" zaczynam odczczówać respekt; ) -
Sidor
Ja mysle, ze moze byc niespodzianka, bo podobno kilku tych brazylijczyków jeste naprawde niezłych. Ale wszystko czas pokarze... -
Piotrek
mam nadzieje ze bedzie lepsza ale to tylko nadzieje. rzeczywistosc pokaze ale wydaje mi sie ze niestety beda walczyc o utrzymanie -
-
Mój świat
jestem bardzo ciekawy co z tego wyniknie zeby nie napisac ze nie moge sie doczekac...EKSPERYMENT -
maciek
Chciałbym aby nowa Pogoń była druga w lidze (zaraz po Legii), ale boje się że eksperyment Ptaka może być zgubny. Choćby dlatego że mogą wystąpić problemy z aklimatyzacją (Polska to nie Brazylia). Ale mimo tego życze naszym bracią ze Szczecina jak najlepiej. PZDR -
Mati
taaaaa aklimatyzacja??człowieku jak są dobrzy to i na syberii będą wymiatali....a pozatym lepiej coś tam zmieniać próbować niż nic nie robić!!!a pozatym rzycze im też jak najlepiej!!nawet mistrzaaa; ] -
Star
1. My wiemy o 3,4 bardzo dobrych zawodnikach. A reszta - kto to ?
2. Czy oni sie zgrają? -
Valdi
Jak to prawda ze podpisali kotrakt z Amaralem to przynajmniej bedzie mial im kto ataki rozbjiac -
Bukieto
-
Anonim
-
Anonim
Z całym szacunkiem dla Pogoni ale to co dzieje się w tym klubie to dla mnie jest chore!! Wchodzę na oficjalną stronę patrzę w transfery w przerwie zimowej a tam 15 nowych brazylijczyków!!
Tak wyglądał ich skład we wczorajszym meczu z Sao Paulo (Na 17 zawodników grało właśnie 15 brazylijczyków*, 1 słowak, 1 polak):
Neneca* (46' Pesković) - Valdir*, Batata II* (40' Grzelak), Matheus*, Fabinho* (62' Lilo*), Daniel*, Cleisson*, Mineiro* (30' Fabio*), Anderson* (58' Andradina*), Junior* (68' William*), Wagner*
Ludzie przecież to niedługo będzie brazylijski klub, tam nawet I i II trener to brazylijczycy.
Jak w tym klubie ma się rozwijać młodzież jak nie ma nawet miejsca dla starszyzny z Polski?
Jak tak dalej pójdzie to może Pogoń wystartuje w lidze brazylijskiej?!
Niestety Pogoń to już tylko na trybunach!! -
Anonim
zgadzam się - dla mnie sytuacja w Pogoni jest po prostu chora...ekipa prawie w całości złożona z Brazylijczyków...w sparingu jedynym Polakiem jest Grzelak....to nie jest normale !!! -
leon
no ja tez troche sie obawiam o Pogoń.
Do "Born to be wild" - ja sie nie moge doczekac; ] -
Anonim
WESOŁO TAM MUSZA MIEC GRZELAK CZY KAZIMIERCZAK WOGOLE PIŁKARZE NIE Z BRAZYLI...
ALE SMIESZNIE BEDZIE JAK PRZYJADA NA LEGIE I P BOISKU W POLSCE BEDZIE BIEGAC 11 MURZYNOW ...
NIECH GRAJA JA TAM PIERDOLE KLUB WÓDE PIJE Z KIBICAMI -
Anonim
Ziaro a doczekac to ja sie nie moge jak sie zaprezentuja 2 nowi brazylijczycy w Legii, bo podobno obaj nie zachwycili w ostatnim sparingu -
leon
co do Grzelaka i Kazimierczaka to oni będą sie czuli w Pogoni teraz tak jak Guereirro i da Silva w Legii; p;p -
Anonim
-
mgr Maku
Nie oceniajmy naszych Brazylijczyków po 1 sparingu,zresztą muszą być lepsi od tych z Pogoni,przynajmniej nie byli kupowani z łapanki czy hurtem -
Kondzik
Dla mnie tylu Brazylijczyków w Pogoni to wielka paranoja.Zostało tam raptem paru Polaków i do tego Brzylijski trener a trenerzy z Ameryki Płd. podobno do najlepszych nie należą.Nie mniej jednak życze braciom v-ce mistrzostwa :).
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Dąbrówka Warszawska
- Załóż własne grono tematyczne