-
Mój świat
w tym calym wariactwie jet jakas mysl...ja osobiscie nie jestem zachwycony tym co sie dzieje w Pogoni ale zobaczycie jak dadza plame to juz zadnemu nie wpadnie taki pomysl do glowy ...z drugiej strony jaka aklimatyzacja chyba tylko do klimatu ale to tez nie duza roznica bo cale przygotowania w Brazyli a pozniej przyjada na sezon beda temperatury na plusie pogoda lepsza do grania niz w bra dwaj trenerzy i cala ekipa zi0mkowie do czego maja sie aklimatyzowac moze jeszcze Ptak sciagnie fanaticos z Brazyli hee??jeszcze jedna kwestia do Katalonczyka JAcusia niestety nie zobaczymy 11 murzynow bo 3 z nich jest bialych hehe -
Anonim
Ziarko co nie zmienia faktu ze rasistami to Kazimierczak i Grzelak to musza byc na bank teraz ! -
Armand.
mam takie pytanie, bo nie rozumiem pewnej kwestii...
będą se grałi w naszej lidze te Braziliany, ok.
ale z tego co wiem to w europejskich pucharach może grać w każdej drużynie chyba max 6 zawodników spoza UE (jak się mylę to mnie poprawcie)
i co wtedy panie Ptak?
polskich dziadków im pan znajdziesz?
nie wiem jaki sens ma budowanie takiej drużyny. -
Piotrek
Najpierw Pogón musi zając mijsce premiowane udziałem w eropejskich pucharach w lidze,czgo całym sercem im zycze.Jednak wątpie ze taka koncepcja budowania druzyny się spelni.Pozdawiam -
-
ejtaM™
A ja mysle ze ta Braziliana niestety im nie wyjdzie...Chociaz szczerze im tego zycze zeby zajeli jak najlepsze miejsce:) -
Armand.
no tak, tu Ci przyznam rację.
ale powiedzmy, że zajęli.
i co wtedy?
nie interesują mnie komentarze typu "napewno nie zajmą, za duża strata" tylko czysta teoretyka. -
ok edge, play the blues!
Ja mam nadzieję, że Pogoń spadnie. Bo ten klub z brazylijczykami to już coś innego... -
Anonim
ty jkolego tp chyba powinenes sie leczyc i to ostro.Pogoń to Pogoń.a nie brasileiro.kurwa -
Anonim
pilkarzyki-pajackyki.. kto ma zgode z pilakrzykami ten ma fajnie.. ja nic nie slyszlaem zeby publicznosc wymieniali.. -
Piku(L)
ciekawe tylko kim będę grać w Europie, skoro limit zawodników spoza EU to 5... ale mogę się mylić, jak ktoś wie to niech zapoda... pożyjemy, zobaczymy... ale to lekka przesada z tymi Brazylijczykami, ucierpią na tym młodzi i zdolni piłkarze, którzy nie będą mieli szansy grać w Pogoni :/ -
IgoR
-
leon
hehe we wczorajszym "Przeglądzie Sportowym" napisali ze jeszce sprowadzili 11-krotnego reprezentata Brazylii ale o ile dobrze pamietam to z 1996 roku;] 34-letniego;] i zapowiadają jeszce ze 3 transfery z czego 1 wystrzałowy;] -
dudek.
teraz zbliza sie wiosna bedzie cieplo to ptak pomyslal ze kupi sobie brazylijczykow to beda zapierdalac... a jak przyjda nastepne rozy to wyjebie wsazystkich i kupi 20 ruskow albo jakichs skandynawow :P -
Jacek
to może do Legii ściągnąć Argentyńczyków ?? jaja jak berety z tą Pogonią, ale cóż jako kibic Pogoni bede kibicował temu klubowi nadal bez znaczenia na pochodzenie graczy...... -
KAROL .....
Pamietacie jak razem z Edim przychodzil inny napastnik byly reprezentant moldziezowki Brazyliskiej ADRIANO Ptak mowil ze to taka gwiazda bedzie ze nasz klige podbije i co po miesiacu rozwiazano z nim kontrakt.obawiam sie ze z tym Amaralem moze byc podobnie. -
Im so Cool Baby :D
Panowie moje zdanie jest takie Pogoni i Ptakowi ta Brazyliana to bokiem wyjdzie a w pucharach grac nie beda mogli poniewaz 5 zawodnikow z poza UE moze wystepowac w jednej chwili na boisku . Wiec samo sie rozumie ze bedzie 5 brazylijczykow a reszta to Ptak Senior Ptak junior i reszta mlodzikow lub szybko zalatwionych jakis grajkow z biedronki zenada pomysl bez sensu tak jak wiekszosc rzeczy w naszym kraju tu musi byc co chwila jakis paradoks poniewaz bylo by nudno . Ptak powiedzial ze brazylijczycy sa tansi niz Polacy no tacy z 5 lig napewno bo dobry brazylijczyk to kosztuje tyle co cala nasza liga wiec vbedziemy mieli wna wiosne pokaz cieniasow z podworkowych lig :D obym sie mylil ale wlasnie takie mam przeczucie pozdro :D -
Zwierek
hahahaha 11 czarnuchów w Pogoni na boisku ale sie ich kibice ucieszą.
Zastanawiam sie czy dopingowanie takiej drużyny to będzie jeszcze dopingowanie Pogoni Szczecin. A po za tym może jakieś prszyśpiewki po portugalsku wymyślą?? -
Mendi
hahaha Pogon z Wisłą zremisowalo 1:1 ale wisla dziady!!! z pogonią <lol2> -
OZIM.
http://www.stadiondlaszczecina.pl
http://www.stadiondlaszczecina.pl
http://www.stadiondlaszczecina.pl -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Dąbrówka Warszawska
- Załóż własne grono tematyczne