-
Anonim
Dajcie jakies namiary na knajpki w Lego, w ktorych mozna zamowic jedzenie z dostawa do domu.
I co polecacie.
Telepizze i Dominium mam. -
mystique è
da grasso
774 29 94
d'dobry, poproszę pizzę '7'
najlepsze w "mieście" :D -
jax
proste
774 29 94
duza pizza nr 7 :>:>:>
proste m(n)istyczny trzeba bedzie skrecic jakies zarlo niedlugo , niech tylko sie skonczy ta jebana w dupe szmata sesja -
Martos
-
-
jax
-
mgr inż. arch. Killa
-
jax
prima !!!!!
zajebista...
no road wlasnie...
jak jjuz bedziesz wpadala z tym bro , redbulem ,cola sie przytulac; p to pizze tez wez :> -
Anonim
-
вasвasвas
-
Martos
-
H.M.
7930116 Golden Dragon-Złoty Smok
Doskonała chińszczyna na telefon, ponizej 11 złotych zaje... jedzenie
Polecam bo sam sie tam stołuje często :-D -
jax
hehe
ja tez w zlotym sie zajadam , tylko ze nie biore na zamowienie bo poniewaz za malo sosu jest w dostawie... ja to tylko z ziomsami na miejscu :> -
H.M.
nie no "na gołebie" wiadomo ze sie z ziomalami chodzi bo samemu nudno, ale skoro bylo haslo ze na telefon no to podałem to jako opcje
W dostawie +3zł ale to i tak tanio zwazywszy ze kurczakowe dania 8-10zł kosztują -
jax
no tak...ale jak mowie za malo sosu :>
u mnie to zarcie plywa w tym sosie :> -
H.M.
No dobra no i doigrałes sie... Ide na chińszczyzne... i wszystko przez ciebie bo zaczeles o sosach i jedzeniu nawijac... -
jax
<hahaha>
moze i ja cos z mistycznym e! dzis skrece na chinskie , jak bede mial filke wolna od nauky :]
bo tez zem sie napalil...
jakby co polecam golonke po chinsku :] -
Kisiol
-
jax
ale ci mowie ze nadal za malo...
kiedys zobaczysz ile jem sosu do hinskiego to zrozumiesz , ze mi nigdy tyle nie dowioza... no elo
bez autoreklamy kisi.... :D:D:DD -
mystique è
as-salam'aleykum jax,
ja to bym pizzę zrobił w da grasso najchetniej...ale jutro :> -
jax
ziomus jutro bede zbyt zestresowany zeby myslec nawet o pizzy a co dopiero na nia wybyc...
ale chyba traz sie zbiore i wpadne tam do ciebie bo nie moge sie chwliow zkoncentrowac na nauce...
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Legionowo
- Załóż własne grono tematyczne