Legionowo [3314]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • RUFIO

TYLKO W CASTEL !!!

OD PONIEDZIAŁKU DO ŚRODY ZA PIWO 0,5L PŁACISZ TYLE ILE WYRZUCISZ OCZEK NA KOŚCI !!!

ZAPRASZAMY DO LOKALU !
  • RUFIO

ZAPRASZAMY DO CASTEL Legionowo Leśna 15 TEL. 22-784-61-06 NA MECZ : WISŁA KRAKÓW & LECH POZNAŃ GODZ. 16.00 W czasie trwania meczu DOWOLNA PIZZA w cenie 15zł !!!
  • RUFIO

JUZ ZA CHWILECZKE JUZ ZA MOMENCIK CHINSZCZYZNA W CASTEL ZACZNIE SIE KRECIC :)

DANIA KUCHNI CHINSKIEJ START 11.00 PIATEK - 21 MAJ 2010 ZAMÓWIENIA 22-784-61-06
  • RUFIO

Złapaliśmy chińczyka stoi na kuchni, nie fika ! Teraz chińskie pyszne jedzenie, jest w naprawdę niskiej cenie !!! ZAPRASZAMY ! :) ZAMEK CASTEL 22-784-61-06
  • Paulina.♥

pizza pyszna polecam; )
  • JeżU

wszystkie niewygodne posty zostaly usuniete, brawo ale masz znajomosci !!

dowozenie do 1 w nocy dziala tylko 2 dni w tygodniu o czym nie ma nigdzie informacji

pizza lepsza od dagrasso ale gorsza od telepizzy
  • RUFIO

Te posty zostaly usuniete gdzie byly wypisywane totalne bzdury - jak bys nie zauwazyl , moje tez. Co do dowozenia, tez nie jest tak jak mowisz. Po pierwsze - przyjmujemy zamowienia do 1 w nocy a zamowienie mozesz dostac nawet ok 1.30 w nocy :) Po drugie nie wiem gdzie ty pracujesz - pewnie w telepizzy, ale ten smieszny mim co to sie wypowiadal ma wlasna firme cateringowa i pewnie w Castel sa lepsze ceny i jakosc hehe. Ogolnie jak ktos pisze takie bzdury to przewaznie konkurencja - pewnie Ty tez hehe , ale ja sie dowiem :P
  • RUFIO

Aaaaaa to juz wszystko jasne Ty Jeżu pracujesz u tego mim-a w tej firemce catering service - no tak mozna sie bylo spodziewac - czyli znow trzeba bedzie usunac te smieszne posty konkurencji - ehh co za dno !!! Sami nie umiecie nic wymyslic - zadnej promocji - ceny macie wywalone w kosmos i tracicie klientow bo w CASTEL jest taniej - to i sie tutaj na mnie wyżywacie hehe - cienkie bolki jestescie.
  • mim

Rufiu "hehe". Po pierwsze nie jesteś dla mnie żadną konkurencją, ponieważ moja firma zajmuje się pośrednictwem pracy, barmanów oraz kelnerów i w odróżnieniu od Twojej firmy u mnie pracują profesjonaliści a nie "hehe" amatorzy kiepskiego marketingu.
    Inna sprawa jest taka że ja Cie nie obrażam, tylko komentuje Twoje kiepskie działania marketingowe, więc wyzywanie mnie i kolegi Jeża od Cienkich bolków to trochę dziecinne.
    Faktycznie gdybyśmy z Jeżem prowadzili swoj interes i napisali byśmy że dowozimy jedzenie do 3 w nocy to byśmy tak robili.
    Innym faktem jest, że od dni w którym usunięto moje posty z grona dostaje dziwne głuche telefony z zastrzeżonego numeru, nie wiem czy to Ty, na wszelki wypadek zgłosiłem to tam gdzie trzeba i prowadzone jest dochodzenie, przekazałem odpowiednie bilingi i jeśli ten ktoś kto do mnie wydzwaniał ma abonament lub doładowywał prepaida chodź raz z konta bankowego będzie pozwany za prześladowanie. W końcu tak popularni są teraz stalkerzy "hehe" Niestety nie mam ochoty bawić się z kimś takim jak Ty, wiec proszę uważaj na słowa, a ja na wszelki wypadek gdyby okazalo się że to Ty dzwonisz archiwizuje wszystkie Twoje obrazliwe posty w moją stronę. "hehe"

ps: Rufiu i cały Castelu, ja serio dobrze wam życzę. W końcu trzeba wsperać rynek lokalny. A jeśli będziesz potrzebował dobrych ludzi do pracy, to dzwoń :) tylko że tym razem sie odzywaj bo jeśli tylko ja będe prowadził monologi to sie nie dogadamy.

Dziekuje
  • Anonim

Osobiście nie byłam jeszcze w Castel,ale wybieram się bo znajomi chwalą. Jednak bardzo nie podoba mi się krytyka obsługi. Gdyby wszędzie mieli pracowac super doswiadczeni ludzie to takie osoby jak ja bez doswiadczenia nie miałyby już w ogóle żadnej szansy na znalezienie pracy. To wszystko w temacie :)
  • JeżU

>RUFIO napisał
    >wymyslic - zadnej promocji - ceny macie wywalone w kosmos i
    >tracicie klientow bo w CASTEL jest taniej - to i sie tutaj
    >na mnie wyżywacie hehe - cienkie bolki jestescie.

haha dobre, to co nas laczy to ze nie raz pijac vodke chcielismy zjesc pizze, to wchodzimy na strone castela (super flash spowalniajacy strone), dowoza do 1 w nocy, to dzwonimy, to sobie zjedlismy KANAPKI! i dopoki nie zmienisz tych klamstw bo to nie jest marketing, to bedziesz mial pojechane w tym temacie, zmien to z checia wpadniemy na pizze.

• RUFIO

Ale ja was nie zapraszam :) Jak wam nie odpowiada to jest sporo lokali konkurencji - ja tam nie widze problemu , po za tym jakos tylko wy dwaj macie z tym problem - a dla was jakos mi sie nie chce nic zmieniac. Ja zmienie , Wy przyjdziecie lub zamowicie pizze a potem bede mial problemy bo bedziecie gadac ze szynka na pizzy byla położona niesymetrycznie hehe . Idzcie Wy sobie do innych lokali i nie zawracajcie mi glowy pierdołami. Smacznego.
  • Aro

Jak dla mnie żarcie bardzo dobre.Byłem z żonką zamówiliśmy pierś w sosie koperkowym i mintaja w sosie słodko kwaśnym.Ja osobiście polecam!
  • ZAMEK CASTEL

Zapraszamy do ogródka, na rynek miejski w Legionowie, na kielbaskę lub karkówkę z grilla...
  • ZAMEK CASTEL

A jesli Wam mało, to dowieziemy każdą pizze z naszego menu :)
  • ღஜ♥ Paulinka ♥ஜღ

A dania itp też dowozicie?:)
  • MAdzia

czy na 14.II. coś organizujecie ?
    Jakieś promocje ? specjalne menu ?:)
    Pozdr
| |

historia/ legionowo dzis -> http://www.legionowo.pl to tak bardziej oficjalnie :) Nowym gronow...

Fotki

Miejsca grona (5)