-
pokoje
DWA POKOJE DO WYNAJĘCIA W LEGIONOWIE OD 01.04.2011 (nie, to nie jest żart na prima aprilis)
Mam do wynajęcia dwa niezależne pokoje w trzypokojowym mieszkaniu w centrum Legionowa.
Mieszkanie jest po całkowitym remoncie (2008r - podwieszany sufit w przedpokoju, panele, terakota, glazura, gładzie na ścianach + kolor ) i w pełni umeblowane tzn:
kuchnia- meble kuchenne, kuchnia gazowa z piekarnikiem, lodówka, mikrofalówka, zmywarka, naczynia itp
pokoje - łóżko, szafa, komoda, biurko z fotelem, ława, pufy, gniazdo do kablówki
łazienka - wanna, pralka, meble łazienkowe, suszarka,
WC - umywalka i sedes
przedpokój – szafa z lustrem na ubrania wierzchnie, szafka na buty
Mieszkanie jest jasne, bardzo ładne, przestronne. Pokoje i reszta pomieszczeń nie wymagają żadnego wkładu własnego
Mieszkanie ma bardzo dobrą lokalizację tzn:
-na I piętrze w czteropiętrowym bloku
-pod blokiem znajduję się przystanek linii podmiejskiej -autobusy nr 801 i 723 ( 300 metrów dalej przystanek z linią nr 801, 723, 731, 736)
-do centrum Warszawy 30 min
-w pobliżu:
*Ratusz Miejski *Widowiskowa hala sportowa „Arena” *Basen *Kompleks sportowy tj. stadion miejski,boiska do siatkówki plażowej, skatepark, korty tenisowe *Poczta *Sklepy: „Społem” Carrefour, Biedronka *Dwie apteki
*Kwiaciarnia,
*Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
*Specjalistyczny Zakład Stomatologiczny
Sama jestem studentką i często nie ma mnie w domu, dlatego szukam dziewczyn przede wszystkim odpowiedzialnych, spokojnych, kulturalnych i nie stwarzających kłopotliwych sytuacji.
Cena :550 zł za pokój (do negocjacji) + do podziału opłaty
Kontakt: e-mail: dwa.pokoje.do.wynajecia@gmail. com
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Legionowo
- Załóż własne grono tematyczne