Legionowo [3314]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pokoje

DWA POKOJE DO WYNAJĘCIA W LEGIONOWIE OD 01.04.2011 (nie, to nie jest żart na prima aprilis)

Mam do wynajęcia dwa niezależne pokoje w trzypokojowym mieszkaniu w centrum Legionowa.

Mieszkanie jest po całkowitym remoncie (2008r - podwieszany sufit w przedpokoju, panele, terakota, glazura, gładzie na ścianach + kolor ) i w pełni umeblowane tzn:

kuchnia- meble kuchenne, kuchnia gazowa z piekarnikiem, lodówka, mikrofalówka, zmywarka, naczynia itp
    pokoje - łóżko, szafa, komoda, biurko z fotelem, ława, pufy, gniazdo do kablówki
    łazienka - wanna, pralka, meble łazienkowe, suszarka,
    WC - umywalka i sedes
    przedpokój – szafa z lustrem na ubrania wierzchnie, szafka na buty

Mieszkanie jest jasne, bardzo ładne, przestronne. Pokoje i reszta pomieszczeń nie wymagają żadnego wkładu własnego

Mieszkanie ma bardzo dobrą lokalizację tzn:
    -na I piętrze w czteropiętrowym bloku
    -pod blokiem znajduję się przystanek linii podmiejskiej -autobusy nr 801 i 723 ( 300 metrów dalej przystanek z linią nr 801, 723, 731, 736)
    -do centrum Warszawy 30 min
    -w pobliżu:
    *Ratusz Miejski *Widowiskowa hala sportowa „Arena” *Basen *Kompleks sportowy tj. stadion miejski,boiska do siatkówki plażowej, skatepark, korty tenisowe *Poczta *Sklepy: „Społem” Carrefour, Biedronka *Dwie apteki
    *Kwiaciarnia,
    *Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
    *Specjalistyczny Zakład Stomatologiczny

Sama jestem studentką i często nie ma mnie w domu, dlatego szukam dziewczyn przede wszystkim odpowiedzialnych, spokojnych, kulturalnych i nie stwarzających kłopotliwych sytuacji.

Cena :550 zł za pokój (do negocjacji) + do podziału opłaty

Kontakt: e-mail: dwa.pokoje.do.wynajecia@gmail. com
| |

historia/ legionowo dzis -> http://www.legionowo.pl to tak bardziej oficjalnie :) Nowym gronow...

Fotki

Miejsca grona (5)