-
W pogoni za szczęściem...
Witajcie,
niedawno przeprowadziłam się do Chotomowa i poszukuje dobrego ginekologa, niekoniecznie do prowadzenia ciąży, ale takiego co zna się na kobiecych dolegliwościach i zleca potrzebne badania.
Będę wdzięczna za wasze rady i opinie :)
Pozdrawiam,
-
Anonim
Dr Katarzyna Stor
ul. Suwalna 14 Legionowo
(zdecydowanie polecam)!
Niestety coraz bardziej zaskakują mnie ceny wizyt w Legionowie. Oscylują pomiędzy 80-85 zł. Kiedyś za wizytę płaciło się 50 zł i wydawało się dużo :)
Z autopsji znam jeszcze ginekologów: Podsiadłowskiego (Zegrzyńska 6 na Piaskach) i Peca (w przychodni Mediq). -
Żona
Dr Stor przyjmuje też w Mediqu, tam tez można na NFZ tylko zapisy są pod koniec miesiąca na następny miesiąc. O Pecu słyszałam straszne opinie, sama nie polecam taż Dr Wacławik z Mediqa (strasznie niemiła i niedelikatna). Mnie polecono (kilka wiarygodnych źródeł) Dr Pająka (ginekolog-położnik) na Husarskiej i idę w przyszłym tyg pierwszy raz. Mogę napisać potem jaki on jest. -
Anonim
>Żona napisała:
>Dr Stor przyjmuje też w Mediqu, tam tez można na NFZ tylko
>zapisy są pod koniec miesiąca na następny miesiąc. O
>Pecu słyszałam straszne opinie, sama nie polecam taż Dr
>Wacławik z Mediqa (strasznie niemiła i niedelikatna). Mnie
>polecono (kilka wiarygodnych źródeł) Dr Pająka
>(ginekolog-położnik) na Husarskiej i idę w przyszłym tyg
>pierwszy raz. Mogę napisać potem jaki on jest.
Fakt, Dr Pająk ma najlepszą opinię u mojej przyjaciółki, która chodzi do niego mniej więcej od roku. Ale przyznam, że sama nie mogę go oceniać, nie byłam nigdy u niego na wizycie lekarskiej. -
-
(już nie panna) Yoanna
Pająk prowadził moją ciążę. ma specyficzne poczucie humoru, ale ja go lubię.
z Mediqa bardzo polecam dr. Łepkowską.
o dr Stor mam nie najlepsze zdanie (ze słyszenia, nie byłam u niej).
a o Podsiadłowskim opinie są różne (znam bardzo pozytywne i negatywne również).
-
Anonim
Dr.Gąszczyk - Łukasik. Przychodnia na Sowińskiego.Przemiła kobitka :) -
Wilk Stepowy
każdy tylko nie piórkowski. chłopak na czas przyjmuje i nie przejmuje się pacjentkami. -
Aga z.
Ja również szukam ginekologa w Legionowie. Niedawno się przeprowadziłam, jestem w ciąży i nie wiem do którego specjalisty się udać, szukam lekarza na NFZ. Dr pająk ma dośc dobre opinie, ale nie wiem gdzie przyjmuje?. A czy macie może opinię o Dorota Prządka-Rabaniuk? Napiszcie mi proszę jak wygląda sytuacja, że np. chodzę do dr w Legionowie, to gdzie później rodzę? Chcielibyśmy poród razem z mężem. -
--->KaRcIa<---
Zdecydowanie polecam Dr Pajaka, przyjmuje w Przychodni na Husarskiej, co prawda wizyty sa zawsze z opoznieniem, ale przyjmie nawet o 22; p -
Dagmara Gleń
czy polecacie dr gąszczyk-łukasik do prowadzenia ciąży? zastanawiam się nad wizytą u niej w Dagis na tarchominie -
Basiek
>Aga z. napisała:
>macie może opinię o Dorota Prządka-Rabaniuk?
jest rewelacyjna!
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Legionowo
- Załóż własne grono tematyczne