Legionowo [3314]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • W pogoni za szczęściem...

Witajcie,
    niedawno przeprowadziłam się do Chotomowa i poszukuje dobrego ginekologa, niekoniecznie do prowadzenia ciąży, ale takiego co zna się na kobiecych dolegliwościach i zleca potrzebne badania.

Będę wdzięczna za wasze rady i opinie :)

Pozdrawiam,
  • Anonim

Dr Katarzyna Stor

ul. Suwalna 14 Legionowo

(zdecydowanie polecam)!

Niestety coraz bardziej zaskakują mnie ceny wizyt w Legionowie. Oscylują pomiędzy 80-85 zł. Kiedyś za wizytę płaciło się 50 zł i wydawało się dużo :)

Z autopsji znam jeszcze ginekologów: Podsiadłowskiego (Zegrzyńska 6 na Piaskach) i Peca (w przychodni Mediq).
  • Żona

Dr Stor przyjmuje też w Mediqu, tam tez można na NFZ tylko zapisy są pod koniec miesiąca na następny miesiąc. O Pecu słyszałam straszne opinie, sama nie polecam taż Dr Wacławik z Mediqa (strasznie niemiła i niedelikatna). Mnie polecono (kilka wiarygodnych źródeł) Dr Pająka (ginekolog-położnik) na Husarskiej i idę w przyszłym tyg pierwszy raz. Mogę napisać potem jaki on jest.
  • Anonim

>Żona napisała:
    >Dr Stor przyjmuje też w Mediqu, tam tez można na NFZ tylko
    >zapisy są pod koniec miesiąca na następny miesiąc. O
    >Pecu słyszałam straszne opinie, sama nie polecam taż Dr
    >Wacławik z Mediqa (strasznie niemiła i niedelikatna). Mnie
    >polecono (kilka wiarygodnych źródeł) Dr Pająka
    >(ginekolog-położnik) na Husarskiej i idę w przyszłym tyg
    >pierwszy raz. Mogę napisać potem jaki on jest.

Fakt, Dr Pająk ma najlepszą opinię u mojej przyjaciółki, która chodzi do niego mniej więcej od roku. Ale przyznam, że sama nie mogę go oceniać, nie byłam nigdy u niego na wizycie lekarskiej.
  • (już nie panna) Yoanna

Pająk prowadził moją ciążę. ma specyficzne poczucie humoru, ale ja go lubię.
    z Mediqa bardzo polecam dr. Łepkowską.

o dr Stor mam nie najlepsze zdanie (ze słyszenia, nie byłam u niej).
    a o Podsiadłowskim opinie są różne (znam bardzo pozytywne i negatywne również).

• Anonim

Dr.Gąszczyk - Łukasik. Przychodnia na Sowińskiego.Przemiła kobitka :)
  • Wilk Stepowy

każdy tylko nie piórkowski. chłopak na czas przyjmuje i nie przejmuje się pacjentkami.
  • Aga z.

Ja również szukam ginekologa w Legionowie. Niedawno się przeprowadziłam, jestem w ciąży i nie wiem do którego specjalisty się udać, szukam lekarza na NFZ. Dr pająk ma dośc dobre opinie, ale nie wiem gdzie przyjmuje?. A czy macie może opinię o Dorota Prządka-Rabaniuk? Napiszcie mi proszę jak wygląda sytuacja, że np. chodzę do dr w Legionowie, to gdzie później rodzę? Chcielibyśmy poród razem z mężem.
  • --->KaRcIa<---

Zdecydowanie polecam Dr Pajaka, przyjmuje w Przychodni na Husarskiej, co prawda wizyty sa zawsze z opoznieniem, ale przyjmie nawet o 22; p
  • Dagmara Gleń

czy polecacie dr gąszczyk-łukasik do prowadzenia ciąży? zastanawiam się nad wizytą u niej w Dagis na tarchominie
  • Basiek

>Aga z. napisała:

>macie może opinię o Dorota Prządka-Rabaniuk?

jest rewelacyjna!
| |

historia/ legionowo dzis -> http://www.legionowo.pl to tak bardziej oficjalnie :) Nowym gronow...

Fotki

Miejsca grona (5)