-
A.C.A.B
SIEMA!!!
Jest ktos z Legionowa kto jest fanatykiem Legii?
Jedzie ktos moze na mecz Swit vs Zaglebie? -
mystique è
-
rambel
-
~*maRtucHa
------------------------------ ------------------------------ ---------------------****----- ------------------------------ ------------------****-------- ------------------------------ ---------------****----------- ------------------------------ ------------****-------------- ------------------------------ ---------****----------------- ------------------------------ ------****-------------------- ------------------------------ ---****----------------------- ------------------------------ ****-------------------------- ---------------------------*** *----------------------------- ------------------------****-- ------------------------------ ---------------------********* **---------------------------- --------------***********----- ------------------------------ ------------------------------ ----------------
tylko (L)eGiuniA =D (troszku nie wyszla bo bez kuleczka <lol2> -
-
~*maRtucHa
-
~*maRtucHa
-
Krzysiek
-
dieta - na wynos
-
I am a tourist, fool!!
-
Anonim
-
~*maRtucHa
hehe .... to juSh nie mialo byc nic .... jak mi wyjdzie to tu wkleje .... (lol moje zdolnosci artystyczne )
a gwiazda bron boze to nie miala byc ....
<lol2> -
Anonim
-
in the sky:)
ja tez kibicuje.
w polsce mnie chwile nie bylo,wiec nie musialem patrzec na ten burdel.jak sie jest daleko to sie tak nie wkurwia.w srode mecz.chcialbym wreszcie pojsc na mecz ale jak bedzie protest to nic z tego.
na legii nie bylem od czerwca wiec cisnienie jest:> -
Krzysiek
Mam propozycję
Planujemy z kumplem jakis kontrprotest. Czy znaleźli by się w Legionowie chętni do uczestnictwa? Konkrety na priv -
KovvaL
ja to postanowilem zaprotestowac z kumplami i na nastepny mecz Legii nie wchodzimy do pubu tylko przed lokalem stoimy hehehe
a co do wczorajszego meczu to bida z NĘDZĄ; P
i wspanialy Roslon, jedynie Jańczyk cos tam gral wczoraj -
Anonim
Gratulacje 4-0 z Zamościem:D !!! Ja nie jestem aż tak zapalonym kibicem (L)egii ale dla mnie to najlepszy klub w ekstraklasie:D ( aa i wqrzają mnie Ci, którzy obnoszą sie z tym, żę kochają nasz Warszawski kub tylko po to żeby sie innym przypodobać a nigdy nawet na meczu nie byli!!!!!!!!!! POZERSTWO) Pozdro dla wszytskich kibiców tych pozerów też:P -
KovvaL
oby ta passa zwyciestw byla jak najdluzsza
po dzisiejszym (wczorajszym; p ) wygranym 3:2 meczu z Zabrzem mamy lidera :DD
-
Krzysiek
-
KovvaL
-
KovvaL
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Legionowo
- Załóż własne grono tematyczne
historia/ legionowo dzis -> http://www.legionowo.pl to tak bardziej oficjalnie :) Nowym gronow...
Miejsca grona (5)
-
ZAMEK CASTEL Leśna, Legionowo
-
MADEL- NAJTAŃSZE KSERO W MIEŚCIE Jagiellońska, Legionowo
-
Piekarnia cafe Jasnogórska, Legionowo
-
da grasso Jagiellońska, Legionowo
-
Fitness Club Zdrofit Siwińskiego, Legionowo
- Dodaj miejsce