Legionowo [3314]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A.C.A.B

SIEMA!!!
    Jest ktos z Legionowa kto jest fanatykiem Legii?
    Jedzie ktos moze na mecz Swit vs Zaglebie?
  • mystique è

One (L)ove :D
    peace
  • rambel

Jazda, jazda BIAŁA GWIAZDA!!! (O_^)
  • ~*maRtucHa

------------------------------ ------------------------------ ---------------------****----- ------------------------------ ------------------****-------- ------------------------------ ---------------****----------- ------------------------------ ------------****-------------- ------------------------------ ---------****----------------- ------------------------------ ------****-------------------- ------------------------------ ---****----------------------- ------------------------------ ****-------------------------- ---------------------------*** *----------------------------- ------------------------****-- ------------------------------ ---------------------********* **---------------------------- --------------***********----- ------------------------------ ------------------------------ ----------------

tylko (L)eGiuniA =D (troszku nie wyszla bo bez kuleczka <lol2>
  • ~*maRtucHa

w dupe no .....=/
  • ~*maRtucHa

w dupe no .....=/
  • Krzysiek

Zawsze wierny kibic Najlepszych
  • dieta - na wynos

co to?? gwiazda z tego miała wyjsc??:p
  • I am a tourist, fool!!

co to w morde mialo byc??
  • Anonim

hehe no wlasnie? co to bylo?
  • ~*maRtucHa

hehe .... to juSh nie mialo byc nic .... jak mi wyjdzie to tu wkleje .... (lol moje zdolnosci artystyczne )

a gwiazda bron boze to nie miala byc ....
    <lol2>
  • Anonim

Zagłębie vs (L) = 0:1 dla Legii oczywiście:)

Pozdro
  • in the sky:)

ja tez kibicuje.
    w polsce mnie chwile nie bylo,wiec nie musialem patrzec na ten burdel.jak sie jest daleko to sie tak nie wkurwia.w srode mecz.chcialbym wreszcie pojsc na mecz ale jak bedzie protest to nic z tego.
    na legii nie bylem od czerwca wiec cisnienie jest:>
  • Krzysiek

Mam propozycję
    Planujemy z kumplem jakis kontrprotest. Czy znaleźli by się w Legionowie chętni do uczestnictwa? Konkrety na priv
  • KovvaL

ja to postanowilem zaprotestowac z kumplami i na nastepny mecz Legii nie wchodzimy do pubu tylko przed lokalem stoimy hehehe
    a co do wczorajszego meczu to bida z NĘDZĄ; P
    i wspanialy Roslon, jedynie Jańczyk cos tam gral wczoraj
  • Anonim

Gratulacje 4-0 z Zamościem:D !!! Ja nie jestem aż tak zapalonym kibicem (L)egii ale dla mnie to najlepszy klub w ekstraklasie:D ( aa i wqrzają mnie Ci, którzy obnoszą sie z tym, żę kochają nasz Warszawski kub tylko po to żeby sie innym przypodobać a nigdy nawet na meczu nie byli!!!!!!!!!! POZERSTWO) Pozdro dla wszytskich kibiców tych pozerów też:P
  • KovvaL

oby ta passa zwyciestw byla jak najdluzsza
    po dzisiejszym (wczorajszym; p ) wygranym 3:2 meczu z Zabrzem mamy lidera :DD
  • Krzysiek

do przerwy 3:0

19' Burkhardt
    20' Włodarczyk
    29' Przybyszewski (sam.)
  • KovvaL

juz 4:0

51' Chmiest
  • KovvaL

hehe

5:0

65' Smoliński
| |

historia/ legionowo dzis -> http://www.legionowo.pl to tak bardziej oficjalnie :) Nowym gronow...

Fotki

Miejsca grona (5)