-
Kitty.
-
ELIZA
-
♥ gυsιυηια●! ♥
zapytam sie najpierw grzecznie co do mnie ma i pózniej zaczyna sie wojna :P hehe -
♥♥♥...kArO...♥♥♥
-
-
karo
-
vasil zajcev
>emo. napisała:
>uśmiecham się lekceważąco lub robię dziwne miny.
pierwsza czesc ok..druga -.-
>eliza napisała:
>udaję że nie słysze, albo przejde obok i zrobię głupią
>mine :D:D
niech zyje gorąca nastka xD omg -.-
>emo. napisała:
>uśmiecham się lekceważąco lub robię dziwne miny.
fajnie sie zaczynało..po lub..wszystkjo popsuło :( -
Anonim
-
Anonim
-
ღ Vioℓuś ღ
ostatnio powiedziałam "dziekuje za komplement" :P i sie bardzo ładnie uśmiechnełam:) wtedy ją zatkało:) -
Grażka
/ \
||
jak wyzej "Dziekuje za komplement" :P
badz stwierdzam, iz to wszystko jest z zazdrosci. W przypadku mojej siostry, gdy sie o cos czepia - "To, że Ty nie mialas tak dobrze jak ja, kiedy bylas w moim wieku, nie daje Ci prawa by sie mnie czepiac :) nie do mnie pretesje" po czym posylam usmiech i zamykam sie w pokoju.
ALe zdarza sie, ze i pyskuje... zalezy od dnia :P -
Anonim
pierdo***ie, za przeproszeniem.
btw. niektóre przyjmuje z pokorą^^ wątpię, że wszystkie negatywne są z tzw. zazdrości :] -
Grażka
-
Anonim
mam to w dupie.... mwoia ze jeste emo xD, gdybym byla emo, jestem total scene kidd i tyle. ^^ plus mnie znaja, ja sie smieje z plastikow i dresow wiec maja to samo prawo zeby sie semnie smiac... -
vasil zajcev
>SPONGEbob napisała:
>mam to w dupie.... mwoia ze jeste emo xD, gdybym byla emo,
>jestem total scene kidd i tyle. ^^ plus mnie znaja, ja sie
>smieje z plastikow i dresow wiec maja to samo prawo zeby
>sie semnie smiac...
nie zgodze sie.. half emo - half blachara :P
Zawsze coś :D -
Anonim
heh a ja mówię tak"Za mną, o mnie, możesz myśleć to co chcesz, przecież wiesz nie obchodzi mnie to wcale, Twoje zdanie o mnie wale! " a tak to się smieję z tych prostaków i konfidentów.....
-
Anonim
Teraz leje na to co mówią inni tylko do nich mówie dlaczego nie powiesz mi tego w twarz!W gimnazjum było cięzko......ale teraz jest inaczej -
Emilka
ja mam motto : " Nie ważne co o mnie mówią, wązne, że o mnie mówią " xD
-
Adasiek
-
Anonim
-
Anonim