XLI Liceum Ogólnokształcące w Warszawie - Lelewel [1649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuba

No wiec pytanie do abolwentów....czego wam brakuje po tych paru latach bez Lelewela???
  • Flip

Zdecydowanie najbardziej(po tych paru tygodniach) brakuje mi moich ludzi... Codziennych spotkań i rozmów,papierosów w kiblu,pełnego nastuku przed polskim,brakuje mi lekcji wuefu i człapiącego Dobka,brakuje mi śmiechów z Sobieskim i resztą...
  • Kuba

No dobra ale 86 to jeszcze chyba abiturienci Lelewela:>??

Ja chciałbym poczuc jeszcze raz klimat przerwy w kiblu na papierosku,jednak tam sie działo zawsze najwięcej..prócz tego ustawek z ówczesną 2e, zawodów w noge i totalnego luzu i beztroski.
  • M

ojjj tak przerwa -to był klimacik...
    chyba każdy za tym tęskni tak jak za codziennymi spotkaniami za znajomymi,
    a teraz co siedze przed kompem i się nudze....

Mi ostatnio zaczyna brakować adrenalinki przed polskim czy biologią
    -wiem dla obecnych uczniów może to brzmieć dziwnie... :)
  • SiwuchaBezUcha

wagarów, bo na studiach takie określenie nie istnieje, a zwłaszcza lasku bielańskiego, "trzepaku"- miejscówy na fajka, oczywiscie kibelka przy stołówce, szatni, Pasierbowicz, basenu i przede wszystkim najlepszych wycieczek na świecie... Jurata, Białka, Słowacja, Kraków, spływ kajakowy, Muszyna... pozdro600
  • Czarecki wszystko gra

Proste: Najbardziej brakuje luzu. I czasu. Poza tym tak jakoś inaczej się pisze o Lelu, jak się już w nim nie jest. Ech, czuję się jak kombatant:)))))
  • Pani Magister Królowa Eeva

Czego mi brakuje?
    Na pewno nie luzu i wolnego czasu, bo jako studentka opieprzam się jeszcze bardziej niż w liceum;P

Brakuje mi ludzi, Trędowskiej, bunkrów, szatni, basenu, spacerniaka, Helgi i sklepiku... ogólnie chyba atmosfery.. :)
  • z

mi brakuje tego beztroskiego opieprzania się przed wakacjmi - W MAJU I CZERWCU :P

lol

• eMe

przypalow w meskim kiblu...:P bunkrowania sie na lekcjach...nerwow przed fizyka( krokodylka wirzchowskiej takze:P) LUDZI wyglupow etc etc etc...ehh
  • Grono.Net

najbardziej to mi brakuje siłowni :D (żarcik)

eh...tęskni się czasami za klimatem długich przerw, kiedy można się było powygłupiać na basenie, albo poopalać na patio...

zgadzam się z Lady O'Sullivan, że na naszych studiach; D na brak luzu narzekać nie sposób, ale bądz co bądz sesji w lelku nie było :P
  • Anonim

nic mi nie brakuje 4 lata w lelewelu to i tak za duzo . poza tym jak patrze z okna to widze ten bajzel czasem wpadne na boisko wieczorowa pora takze nie brakuje mi zupelnie nic .
  • Agacia

mi brakuje siedzenia na basenie i obgadywania ludzi; ))
    teraz juz wiem ze z niektorymi osobami prawdopodobnie juz sie wiecej nigdy nie zobacze...
  • BALET-MISTRZ

brak dlugich przerw podczas ktorych mozna bylo zrobic tour de basen i dowiedziec sie kto co i jak?:) szluga kitranego w kiblu jak swida wpadla, przypalow w szatni z mucha, chowania sie w miejscach o ktorych nikt nie wie:)
    brakuje glupich ludzi, ktorzy odpierdalali cos na basaenie, brakuje SALI i 6 wfow dziennie. ale to juz bylo... teraz tez nie narzekam:)
  • SiwuchaBezUcha

oooo tak, mi brakuje właśnie tego pana co sie wpisał wyżej, bo zawsze wiedział kto, jak i z kim... na każdej przerwie jakiś skandalik miał w zanadrzu.; ) pozdro Kris
  • Swietka

Mi też brakuje tego klimatu, Trędowskiej, mojej klasy, basenu i przerw, ale też czasu wolnego, bo tam najdłuższe lekcje mieliśmy do 15, a teraz 19-20:// achh no i oczywiście pani I.;)):P
  • Wierch Ambassador

Tego, że wtedy mogłem bezkarnie wierzyć, że jak skończe liceum, to dopiero bedzie. A okazało się - dorosły już bardziej nie bedę, znajomi się porozbiegali po śiwecie - i wszystko się rozlazło. Pierwszy rok po maturze - czułem się trochę jakbym umarł; -) Z nikim nie rozmawiałem, do żadnej grupy nie należałem...
  • eVe

szczerze:.....ja jeszcze nie odczuwam tego klimatu.Jak zobacze wyniki matury, to moze wtedy zacznie mi brakowac ROZNYCH wspomnien.....

Narazie jeszcze jest malutenki stresik co do matury....
  • Anonim

Brakuje mi agaty...
  • Anonim

Mi brakuje godziny wychowawczej - zawsze byly smiszne akcje :)
    I palenia w Yoachimie i sprzatania po lekcjach (co starsi weterani jeszcze pamietaja, ze byl jeden rok w lelewelu, kiedy trzeba bylo polowe woznych zwolnic i dyzurni musieli zostawac po lekcjach i zamiatac sale).
    I w ogole i w ogole wszystkiego mi brakuje!
    Beztroski, nie-dbania o CV itd.
  • Czarecki wszystko gra

Dorotko, a pamiętasz jak trzeba było raz w tygodniu zamieść salę? Chlip, sentyment:)
| |

YOachim, czyli grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XLI L.O. im. J. Lel...

XLI Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)