-
Mielismy już mszę, wesele, rzeźnię, atak terrorystyczny, fontannę, teraz jeszcze zalęgło się ptactwo wodne...
Jakie jszcze anormalne rzeczy działy się w lelku? -
Anonim
-
Kaś
-
lienek
-
-
* *
kaczki?? to chyba gdzies koło basenu, bo muszą być blisko wody...:P
aż sie może przejde i obejrzę:) -
Anonim
kaczki są autentyczne, sam widziałem dziś na tym "patio" czy jakoś tak. śmieszna sprawa, dziewczyny z jakiejś klasy jak je zobaczyły to zaczęły piszczeć. -
Michal
z kumplem z klasy F (rocznik 84) w noc przed rozpoczeciem weszlismy na patio przez dach i niezauwazeni przez ciecia rozbilismy namiot, przekimalismy w nim ,rano poszlismy do kibla nauczycielskiego w pizamkach umyc zeby (pani Swida powiedziala ze fajne mamy garnitury....) a na sam koniec usmazylismy jajecznice na palniku gazowym, niestety nie zrobilismy furory na jaka liczylismy bo namiot byl zielony i stal w chojakach ale i tak bylo warto,
a poza tym poparzylem sie smazac owa jajecznice... -
Niezłe z tym namiotem, masz może jakieś fotki??
P.S. Atak terorystyczny był z okazji 1 kwietnia 2003 :D Było to dzieło starego samożądu (refałki i te takie) :)
P.S. 2 Będę czuł się spełniony jak napełnimy basen woda :> -
Anonim
kaczuchy łażą po spacerniaku. Jest ich z 10 i doskonale się nadaja na zajęcie nauczycielowi kilku minut lekcji :))
-
Anonim
ja w napoczątku nie wiedzialam o co chodzi, wszyscy się gapili na patio sprzątaczki szczególnie, myślałam że ktoś zdewastował ogródek, albo Patryk tam swoje pranie powiesił:)
w sumie to szkoda mi tych biednych kaczuszek, bo nie mają tam warunków to życia, a nasza szkoła staje się ptasim cemtarzyskiem ( i tu bez rzadnych aluzji... bo w końcu 3 kaczuszki zdechły)
-
Anonim
rozcznik 84 ... rispect za namiot; D ...
Ps. trzeba te kaczki albo po wystrzelac albo wyniec nad kanałek bo one tam zdechna jedynie ... -
* *
eee???jak to zdechly?? w jeden dzien 3 kaczuchy?? przeciez nie zdaze obejrzec tych cud, w takim tempie je usmiercacie.....
i sie zastanawiam, kto denatów usunął z patio? -
Anonim
hmmm.. widziałem dzisiaj jak patryk wpierniczał jakiegoś podejrzanego hamburgera... -
spoko, kaczuchy udokumentowałem na negatywie, jak wywołam to opublikuje, wszedłem do nich na patio więc będą super zbliżenia :)
jutro będzie patryk w szkole więc zastanowimy się nad jakąś akcją ratunkową
p.s. zna ktos telefon do greenpeace?? -
Michal
fotki gdzies wsiakly ale jak kiedys wyplyna to zamieszcze. poza ww zrobilismy jeszcze jedna mniej spektakularna ale rowniez zabawna akcje, mielismy musztre w maskach gazowych w szatni na PO z Usnarskim (pozdrawiam profesora) wbieglismy do gdzie Paliwoda prowadzila zajecia ,omal nie dostala zawalu....
btw jezeli uczycie sie w pionie humanistycznym to w sali chyba P-3 (taka niebieska) na drzwiach do kanciapy polonistek jest duzy napis "palarnia 24h" , jest on mojego autorstwa , szczeniackie wyglupy ale bylo sporo frajdy -
Mrówka
no ja slyszalam juz dosc dawno, ze kaczuchy sa ale nie widzialam... :(
a to napelnienie basenu woda to calkiem niezly pomysl... :D:D -
Anonim
No moze byc fajne ... ale znajac budynek naszej szkoly to szkola mogla byc cie utopic w walsnym basene :D -
* *
w wypadku kaczek to chyba yellow-peace :)
no, ale jak Kaczki zaczynają konsumować porastającą patio zieleń, to dzwonienie do greenpeace'u jest jaknajbardziej wskazane! niszczą mienie szkoły...to mozna nawet niebieskich dziarskich policjantów wezwać!! -
Anonim
-
Anonim