XLI Liceum Ogólnokształcące w Warszawie - Lelewel [1649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M

Mielismy już mszę, wesele, rzeźnię, atak terrorystyczny, fontannę, teraz jeszcze zalęgło się ptactwo wodne...

Jakie jszcze anormalne rzeczy działy się w lelku?
  • Anonim

atak terrorystyczny ? :D Hmm no to ciekawe
  • Kaś

Te kaczuchy są sliczne....
  • lienek

murawszczak co za kaczuchy?
  • * *

kaczki?? to chyba gdzies koło basenu, bo muszą być blisko wody...:P
    aż sie może przejde i obejrzę:)
  • Anonim

kaczki są autentyczne, sam widziałem dziś na tym "patio" czy jakoś tak. śmieszna sprawa, dziewczyny z jakiejś klasy jak je zobaczyły to zaczęły piszczeć.
  • Michal

z kumplem z klasy F (rocznik 84) w noc przed rozpoczeciem weszlismy na patio przez dach i niezauwazeni przez ciecia rozbilismy namiot, przekimalismy w nim ,rano poszlismy do kibla nauczycielskiego w pizamkach umyc zeby (pani Swida powiedziala ze fajne mamy garnitury....) a na sam koniec usmazylismy jajecznice na palniku gazowym, niestety nie zrobilismy furory na jaka liczylismy bo namiot byl zielony i stal w chojakach ale i tak bylo warto,
    a poza tym poparzylem sie smazac owa jajecznice...
  • M

Niezłe z tym namiotem, masz może jakieś fotki??

P.S. Atak terorystyczny był z okazji 1 kwietnia 2003 :D Było to dzieło starego samożądu (refałki i te takie) :)

P.S. 2 Będę czuł się spełniony jak napełnimy basen woda :>
  • Anonim

kaczuchy łażą po spacerniaku. Jest ich z 10 i doskonale się nadaja na zajęcie nauczycielowi kilku minut lekcji :))
  • Anonim

ja w napoczątku nie wiedzialam o co chodzi, wszyscy się gapili na patio sprzątaczki szczególnie, myślałam że ktoś zdewastował ogródek, albo Patryk tam swoje pranie powiesił:)
    w sumie to szkoda mi tych biednych kaczuszek, bo nie mają tam warunków to życia, a nasza szkoła staje się ptasim cemtarzyskiem ( i tu bez rzadnych aluzji... bo w końcu 3 kaczuszki zdechły)
  • Anonim

rozcznik 84 ... rispect za namiot; D ...

Ps. trzeba te kaczki albo po wystrzelac albo wyniec nad kanałek bo one tam zdechna jedynie ...
  • * *

eee???jak to zdechly?? w jeden dzien 3 kaczuchy?? przeciez nie zdaze obejrzec tych cud, w takim tempie je usmiercacie.....
    i sie zastanawiam, kto denatów usunął z patio?
  • Anonim

hmmm.. widziałem dzisiaj jak patryk wpierniczał jakiegoś podejrzanego hamburgera...
  • M

spoko, kaczuchy udokumentowałem na negatywie, jak wywołam to opublikuje, wszedłem do nich na patio więc będą super zbliżenia :)

jutro będzie patryk w szkole więc zastanowimy się nad jakąś akcją ratunkową

p.s. zna ktos telefon do greenpeace??
  • Michal

fotki gdzies wsiakly ale jak kiedys wyplyna to zamieszcze. poza ww zrobilismy jeszcze jedna mniej spektakularna ale rowniez zabawna akcje, mielismy musztre w maskach gazowych w szatni na PO z Usnarskim (pozdrawiam profesora) wbieglismy do gdzie Paliwoda prowadzila zajecia ,omal nie dostala zawalu....
    btw jezeli uczycie sie w pionie humanistycznym to w sali chyba P-3 (taka niebieska) na drzwiach do kanciapy polonistek jest duzy napis "palarnia 24h" , jest on mojego autorstwa , szczeniackie wyglupy ale bylo sporo frajdy
  • Mrówka

no ja slyszalam juz dosc dawno, ze kaczuchy sa ale nie widzialam... :(
    a to napelnienie basenu woda to calkiem niezly pomysl... :D:D
  • Anonim

No moze byc fajne ... ale znajac budynek naszej szkoly to szkola mogla byc cie utopic w walsnym basene :D
  • * *

w wypadku kaczek to chyba yellow-peace :)
    no, ale jak Kaczki zaczynają konsumować porastającą patio zieleń, to dzwonienie do greenpeace'u jest jaknajbardziej wskazane! niszczą mienie szkoły...to mozna nawet niebieskich dziarskich policjantów wezwać!!
  • Anonim

dziś tylko straż miejska się kręciła po szkole
  • Anonim

ale chyba nie do kaczek...
| |

YOachim, czyli grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XLI L.O. im. J. Lel...

XLI Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)