lenie wieczorową porą (dziennikarstwo UW) [380]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ktos sie moze wybiera? :) A moze komus darmowy karnet na trzy dni imprezy?; )
  • *ZIMEK*

ja sie pisze raczej tylko jakie dni???
  • Anonim

7 - 9 lipca. Tylko Zimus, zebysmy sie nie zrozumieli zle - ja zapewniam bilet na festiwal, a nocleg... albo darmowe pole namiotowe, albo cos we wlasnym zakresie (jesli zalatwiac, to szybko, bo rok temu na tydzien przed cale Wegorzewo bylo zajebane). Nam organizator funduje hotel.
  • *ZIMEK*

no luz rozumiem:) z tym sie liczylem ale skoro wam funduje to i ja moze sie podepne pod Pro-Rocka:D
  • Anonim

buhahahaha Zimek i festwiwal rockowy! buhahahahahah! ty pajacu jeden w tym swoim kurwa dresiku, do harlemu wal albo do manieczek, a najlepiej do tango i kesz a nie kurwa na festiwal rockowy, bo Cię zgnoją i wycwelą w dupsko bez wazeliny, hłe hłe hłe hłe
  • *Jose Arcadio Buendia*

<LOL>
  • *Jose Arcadio Buendia*

Orion cwaniaczek zalatwil se nocleg i chce wkopac towarzycho. Pewnie w hotelu robotniczym będziecie mieć te pokoje; )
  • Anonim

No właśnie Zimuś nie bardzo. Na Węgorzewo musiałem robić selekcję już wewnątrz redakcji, żeby wyjechali tylko najaktywniejsi, żeby jak najlepiej wykorzystać ten festiwal.

A karnetów mam nieco do rozdania, więc jak ktośby się na bank pisał na wyjazd, to mogę załatwić.
| |

Czyli Magisterskie Wieczorowe Studium Dziennikarstwa Uniwersytetu Warszawskiego. Społeczniakom sta...

Fotki

Miejsca grona (0)