lenie wieczorową porą (dziennikarstwo UW) [380]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ~★Gibe★~

wykladowcy to glownie faceci wiec dziewczynom łatwiej- zaliczaja egzaminy i maja z głowy!;); D
  • Anonim

Bzdury gadasz, Michael. Chłopaki zaliczają, a dziewczyny uzyskują zaliczenie. :P
  • Anonim

A CO TO ZA TEMAT WOGÓLE, CO!!??
  • Anonim

Oj jakiś taki dwuznanczny temacik nam si epojawił :) może będzie mała kontrowersja??
  • lukasch

brutalnie pisząc - dziewczyny dają, a chłopaki zaliczają
  • lukasch

...ściągać
  • lukasch

...ściągać dają;)
  • Anonim

jestem ciekawa co według Ciebie Łukasz daja?? hmm??
  • lukasch

wszak napisałem. i lepiej się nie zagłębiajmy w tę tematykę:)
  • Anonim

A mi dziś się np. udało zaliczyć języczek Pani Lewandowskiej :)
  • Anonim

...Języczek Wypowiedzi Dziennikarskiej (zerówka); )
  • Anonim

gratulacje!! i widzisz - zaliczyłeś (nie zdałeś:)!!
  • ~★Gibe★~

ale Ori napracował się języczkiem zeby zaliczyc;) no nie wiem czy mu jakas dziewczyna dała.. zerżnac.. tfu tfu... sciagnać.. chodzi mi o to ze Ori nic nie sciagal komus tylko ze spiisal od kogos;) albo musial pracowac jezykiem i zaliczyl oralnie czyli odpowiedzial spiewajaco niczym słowiki (z poznania); D

jakby nie było- gratuluje bo pierwszy egzam masz juz z glowy!
  • Anonim

Dzięki Michaś, ja trzymam kciuki za Twojego Żyro. Mam nadzieję, że się z tego jakoś wyliżesz, a Pan Profesor będzie tryskał zachwytem dla Twoich zdolności; ) No, tylko uważaj, żeby Cię nie oblał! :D
  • Anonim

Słuchajcie, to chyba najbardziej "seksistowski" i "szowinistyczny" wątek na tym gronie; ) Tak 3mać!; )
  • ~★Gibe★~

no wklasnie mam nadzieje ze nie wypali we mnie jakiegos pyta(nka) z ktorym za cholere nie dam sobie rady... tylko żeby nie był nadto pobudzony mister profesor!
  • Anonim

on to raczej taki śnięty jest...
  • ~★Gibe★~

a u niego sie zdaje czy zalicza? i wogole duzo osob nie spelnia jego wymagan i preferencji?
  • *ZIMEK*

eee lamusy!!! pamietajcie, prawdziwy git jest twardy i nie zalicza zerowek:] ja i misiek na przyklad nie zaliczylismy Lewandowskiej....poczekamy az sie odpicowanie i wtedy ja zaliczymy:]
  • Anonim

u niego się zdaje..trzeba mieć trochę szczęscia i trochę rozumu i jest ok..chociaż ja akurat miałam więcej szczęścia..dostałam 3=..najlepiej wchodzić na końcu, jak już jest zmęczony.. i najlepiej rzucić hasło przy wejściu "ostatni będą pierwszymi", jego to rozbroiło i mimo, ze próbował nas zrównać z ziemią, to miał lepszy humor i zdałyśmy:)
  • 1
  • 2
| |

Czyli Magisterskie Wieczorowe Studium Dziennikarstwa Uniwersytetu Warszawskiego. Społeczniakom sta...

Fotki

Miejsca grona (0)