-
Anonim
..gdy jedzie ziemia się trzęsie, trzesie się cały mój świat....
Chyba nie słyszałam lepszej polskiej płyty niż ta..i nigdy nie przestane żałować, że nie bylam na żadnym koncercie...ciągle mam malutka nadzieję, że to jednak nie koniec wszystkiego... -
cinek
no... tez mi sie wydaje, ze "tramwaj" to najlepszy polski album...
(choc mam olbrzymi sentyment do czerwonej plyty mancu)
i ogromnie Ci wspolczuje, ze niewidzialas lenny valentino live. moze jeszcze kiedys sie wydarzy... -
Anonim
..mam nadzieję, że jeszcze się wydarzy, choć wszyscy panowoie zajęci bardzo..a jeśli się wydarzy to pewnie bez Ścianki :(
BTW-super zdjęcie...na plyte Delons czekam bardzo -
Patricia Wolf
ja też czekam na Delonsów.
I LV nie odżałuję. Chociaż chyba mam za małą głowę żeby sobie wyobrazić jak mogłaby wyglądać druga płyta...
Póki co umieram przy pierwszej za każdym razem tak samo, jak wtedy kiedy usłyszałam ją pierwszy raz... -
-
Anonim
Ja też nie potrafię wyobrazic sobie drugiej płyty, ale koncertu nie odżałuję....gdyby tak choc krótka trasa... -
EUFORIA
LV...boskie...mój antydepresyjny srodek podtrzymujący mnie przy życiu...niestety kiedy panowie grali lajvy ja wolałam słuchac pierdół typu limp bizkit...aż wstyd sie przyznac...może ich ściągniemy do pieknego miasta Łodzi...nic trudnego...mała petycja do Mietalla, Rojka, Lachowicz.... -
Anonim
..żeby ściągnąć LV do Łodzi mogę podpisywać sie trzy razy dziennie obiema rękami gdzie tylko trzeba....niestety mysle że to teraz nie możliwe..może za jakis czas...choć chyba zwariowalabym ze szczęścia gdyby jednak tu się pojawili.. -
Little Rock and Roll Queen
ech koncert w Lodzi był magiczny...załuje tylko ze w dniu koncertu w wawie w 3...musialam miejsce na liscie oddac kumpeli bo okazalo sie ze jednak nie moge jechac...
eEch co to byly za czasy...potwem w ramach buntu chyba 2 tygodnie slowem sie nie odezwalam do mamy:) Wojna byla! -
nie
-
EUFORIA
-
Little Rock and Roll Queen
-
Anonim
-
Anonim
Jedno miejsce, jeden czas i te same osoby.. podobno w Cieszynie będzie Ścianka, Mietal myśle że znów będzie (%%%%%) się kręcił po namiocie... jeszcze tylko sprowadzić 4L Rojka i może może był by koncerci LV.. organizatorzy mają ich namawiać... ciekawe czy im wyjdze -
Patricia Wolf
Jestem prawie pewna, że Rojas będzie, on przecież nie opuści Cieszyna...więc... do roboty :>
może pomożemy z namawianiu?; )))
jakośjakoś -
Anonim
-
lost4u
no dobra, to ja powiem to co Wy wiecie ale boicie sie wymowic na glos:
druga plyta LV bylaby niewypalem
wszystkie emocje ktore siedzialy w Rojku zostaly zgromadzone na Uwaga jedzie tramwaj
a z drugiej strony takie plyty nagrywa sie raz w zyciu
ale koncert...czemu nie...jak w Łodzi to sie pisze...nawet po nich pojade;) -
Anonim
eh, przypomniało mi się, że grali w łódzkiej Dekompresji, a ja nie mogłam się tam pojawić...
także...też mogę pomóc ich sprowadzić;)...o, jutro może jakieś negocjacje z jackiem :] -
▫ η
hm, jakoś tak strasznie łódzko tu się zrobiło :)
łodziacy - najwięksi fani lennego?; >
coś w tym chyba jest :)
-
Patricia Wolf
cieszmy się zatem :) bo jakoś zawsze miałam wątpliwości co do potencjału muzycznego mieszkańców łodzi; ) na szczęście po prostu źle trafiałam :] -
▫ η
o potencjale muzycznym łodzian nic proszę nie mówić, mimo wielu fanów lennego wciąż twardo trzymam się opinii, że w tym mieście rządzi dram end bejs, techno, hip hop, hałs i temu pochodne.
zgroza