Leszno [159]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gawdzik

http://www.clubbing.leszczynskie.ne...
    Ktoś reflektuje? :]]
  • zelik

Raczy; ]
  • perez

łeno chlopaki... a oczym to ta 'muzyka' jes ?
  • gawdzik

Pewno o miłości jak każda :P
    Czemu 'muzyka' ?
  • perez

no a to nie jes muzyka ? no w sumie chyba nie .. przynajmniej nie dla mnie
  • gawdzik

Dla mnie to muzyka nie 'muzyka'. Wiesz wogóle co to?
    Czy pojęcie muzyka kończy się dla wraz z brakiem gitary i perkusji?; ]
    Chyba nie... a nawet jeśli to i takie insztrumenty się w dobrym (nie takim z Relaksu) hałsie pojawiają.
  • perez

tak. dla mnie pojecie muzyka wlasnie konczy sie w momencie gdy odkladane sa Instrumenty Muzyczne
  • gawdzik

Np. http://infected.dynu.com:82/index.p... - wokal, klawisze, gitara, cała masa różnych bębnów, dęciaki. Tego typu rzeczy właśnie tam grają... muzyka czy nie muzyka? Som instrumenty czy ich nimo? :D
    Fakt, jest to tylko miksowanie, odtwarzanie... ale jednak muzyki.

A mówiąc, że muzyka kończy się tam gdzie kończą się instrumenty - co jest instrumentem a co nie? Keyboard jeszcze jest, a syntezator nie? Sampler jest instrumentem czy już nie?
  • larm

Czy jest sens szukać momentu gdzie kończy/zaczyna się muzyka ??? Kto co lubi - jak powiedział Titus z Acid Drinkers... jeżeli ktoś lubi to co inni nie uważają za muzykę, czy stanowi to problem, czy powinien przestać słychać tego czegoś, bo niby to nie jest już muzyka??? Do d.. byłoby jakby każdy z nas słychał to samo... byłaby to swoista monotonia... dlatego dobrze, że jedni słuchaja metal, a inni techno... jednym i drugim przeciwny gatunek muzyki zwykle się nie podoba... i niech tak zostanie... koniec tematu???
  • zelik

Nie zawsze. Ja lubie pewne gatunki muzyki technicznej, z naciskiem na mieszanie stylów i lubuje się w rocku, metalu, w szczególności w pewnej gamie kapel, które towarzyszą mi już od dawien, dawna. I żyje z tym, nawet zdrów jestem, dresów nie nosze, skór też nie. I prefereuje dobre koncerty, i zarówno dobrą imprezę (choć jedno i drugie zdarza się rzadko, bo nie sztuką pójść na młodzieżową potańcówke pod kryptonimem vixa albo koncert czarnego, umalowanego diabuuaa). Ba, i nie odczuwam, abym raz słuchał muzyki, a raz nie (tzw. 'muzyki'?); ]
  • larm

Dlatego powiedziałem: zwykle... jeżeli chodzi o mnie to również mieszam to i tamto bez sktków ubocznych :P