-
-
panna pe
lewą się raczej nie da, wyprofilowana jest. poza tym cała rodizna praworęczna poza mną, więc z prawej strony leży. ale się przyzwyczaiłam, bo od zawsze tak jest. jak ze skrzynią biegow zresztą. -
krowuŚ...
-
krowuŚ...
-
-
K.
Prawą. Lewą zupełnie mi nie wychodzi. Są rzeczy, do których jednak prawą ręką łatwiej mi się zabrać. -
ash
-
A co dziwne lepsze czucie do myszki dokładność mam w prawej ręce - np. jak rysuję... Dziwne :-| -
K.
Mam trochę podobnie, chociaż rysuję też lewą. A piłkę którą nogą kopiesz? Ew. którą ręką walisz po mordzie; ) Bo ja tu mam prawostronność -
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Fioletowo mi
-
Grono.Net
-
Anonim
to zalezy, z której strony myszka jest podłączona najfajnie gdy jest z lewej ale prawa zupełnie mi nie przeszkadza : )
-
truskawki w nosie
prawą, chociaż zaczynałam od lewej i uparcie trwałam w tym przez kilka tygodni....ale w szkole oduczyłam sie tego....zwariowałabym od jej przekładania każdego dnia, na kazdych zajeciach (ksztalcilam sie/ksztalce na informatyka;) -
PangMadzik
błeee
jak sie nie ma tej wypasionej myszki dla leworęcznych to paranoja jest używać tej normalnej; 'JEDYNIE SŁUSZNĄ RĘKĄ'; p
Ja używam jej w prawym łapsku,choć jak próbowałam lewą to miałam ochotę jączasem przez okno wypierdzielić[a jest bez kabla to tym większa pokusa V_V]
Ktoś wie ile taka mysza leworęczna kosztuje -
Anonim
Myszka - prawa ręka (jakos tak sie przyzwyczailem od dziecinstwa i tak mi zostalo)
Po mordzie wale tez z prawej bo o dziwo lewą mam slabsza :| -
Anonim
no to nie jesteś zagadką dla atakujacych czy atakowanych, przewidywalna jest ta Twoja prawa ręka...zmień, zaskocz ich czymś. -
Anonim
no wlasnie cos bede musial zrobic z ta ręką; ) podcwiczyc ją troche czy cos :)