Leworęczni [3619]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Którą ręką obsługujecie myszkę?

Ja prawą.
  • panna pe

lewą się raczej nie da, wyprofilowana jest. poza tym cała rodizna praworęczna poza mną, więc z prawej strony leży. ale się przyzwyczaiłam, bo od zawsze tak jest. jak ze skrzynią biegow zresztą.
  • krowuŚ...

ja prawa reka..poniewaz sie jakos tak przyzwyczaiłam...; )
  • krowuŚ...

zapomniałam dodac....jedyna rzecz ktora robie prawa reka..; ))
  • K.

Prawą. Lewą zupełnie mi nie wychodzi. Są rzeczy, do których jednak prawą ręką łatwiej mi się zabrać.
  • ash

Hmmm... Ja tu się wyłamię - lewą, a co!:P
  • A co dziwne lepsze czucie do myszki dokładność mam w prawej ręce - np. jak rysuję... Dziwne :-|
  • K.

Mam trochę podobnie, chociaż rysuję też lewą. A piłkę którą nogą kopiesz? Ew. którą ręką walisz po mordzie; ) Bo ja tu mam prawostronność
  • Piłkę: prawą.

A po mordzie to wolę z lewej :)
  • Anonim

lewa

jak mozna prawa????
  • Anonim

ja lewą no kurde lewą i już~!
  • Anonim

zdecydowanie lewą; )
  • Fioletowo mi

jedyna rzecz wykonywana prawa reką...:)
  • Grono.Net

prawą, bo u mnie akurat po tej stronie leży :)
  • Anonim

to zalezy, z której strony myszka jest podłączona najfajnie gdy jest z lewej ale prawa zupełnie mi nie przeszkadza : )
  • truskawki w nosie

prawą, chociaż zaczynałam od lewej i uparcie trwałam w tym przez kilka tygodni....ale w szkole oduczyłam sie tego....zwariowałabym od jej przekładania każdego dnia, na kazdych zajeciach (ksztalcilam sie/ksztalce na informatyka;)
  • PangMadzik

błeee
    jak sie nie ma tej wypasionej myszki dla leworęcznych to paranoja jest używać tej normalnej; 'JEDYNIE SŁUSZNĄ RĘKĄ'; p
    Ja używam jej w prawym łapsku,choć jak próbowałam lewą to miałam ochotę jączasem przez okno wypierdzielić[a jest bez kabla to tym większa pokusa V_V]
    Ktoś wie ile taka mysza leworęczna kosztuje
  • Anonim

Myszka - prawa ręka (jakos tak sie przyzwyczailem od dziecinstwa i tak mi zostalo)
    Po mordzie wale tez z prawej bo o dziwo lewą mam slabsza :|
  • Anonim

no to nie jesteś zagadką dla atakujacych czy atakowanych, przewidywalna jest ta Twoja prawa ręka...zmień, zaskocz ich czymś.
  • Anonim

no wlasnie cos bede musial zrobic z ta ręką; ) podcwiczyc ją troche czy cos :)
| |

Grono dla tych, którzy troszkę więcej używają lewej ręki niż wiekszość populacji:]. Jak by ...

Fotki

Miejsca grona (0)