-
kaniɐʞ
-
! • Zosieńka • !
Ja bym powiedzala, ze jak dla mnie, to jednak Duhautoy wygrywa. On nic nie rozumie... No, ale ogolnie, to wszyscy nasi profesorowie sa ok... -
MaRy
sluchajcie, ale se pogadamy!! ula cale 3 osoby w tym gronie; )
szalejemy!
ale coz, ja jestem za Gasnier (nawet jesli jest mila) Megi jest ok a Duhautoy mnie smieszy... -
! • Zosieńka • !
No to Mary, jak jest nas tylko troje, nie pozostaje nam nic innego, jak promowanie GRONA w naszej szkole... :)
A jednym z moich ulubionych nauczycieli jest MAgnone'ek... Lubie go :) -
-
kaniɐʞ
cieszcie sie ze w ogole aktywowalem takie grono - pozostje nam reklama; ) -
kaniɐʞ
mam pomysł! wydrukujmy pełno nalepek takich z krotka informacja na temat tego grona i nalepiamy wszedzie! tylko ze potem nauczyciele beda wchodzic i nam tu jakies głupoty gada :P -
Anonim
PFFFFFFFFFFF jestem czwarta! Z miejsca głos na LWA MOCNEGO (czyt. Leo). Jest miły ale nuuuuuuuuuuudzi jak cholera :)... Chociaz w sumie to nie. Odwoluje. Jest jeden prof jakiego nie trawie... param param RODAK! Buzzi 4 everybody -
kaniɐʞ
ojej; d rodak... on kiedys jak miał lekcje z nami to zaczał wzeszczec na kogos "TA GEULEEE!!!! MAIS TA GEULE!!" potem ta osoba powiedziała "ouais d'accord" a on "quesque t'as dit?" i "j'ais dit oui d'accord" , i rodak znowu: "TAAA GEUUULEE!! JE NE T'AIS PAS DIT DE PARLER!!!!" :D -
MaRy
Rodak jak zwykle nie grzeszy subtelnoscia... no coz. Ale teraz sie skomputeryzowal; ) (nawet nie umie powiekszac obrazkow hehe, straszna pierdola) -
kaniɐʞ
już sie nauczył - w kazdym razie nam powiekszał.
kiedys mi sie udało znaleść jego account w skype, ale juz go nie pamietam:P -
! • Zosieńka • !
Ej, nie wiem, co wy do niego mqcie. Ja go mialam w zeszlym roku i strasznie go lubilam. Teraz tez lubie. Uwazam, ze jest bardzo mily...
Najlepsze bylo, jak w zeszlym roku tlumaczylam nam, ze penis to nie miesien, tylko cialo gabczaste, ktore sie napompowuje...; ) -
MaRy
Ale ja tez juz go lubie w tym roku, a umie dlatego, ze ja go nauczylam podczas lekcji :P -
! • Zosieńka • !
-
Anonim
No dobra moze ERodak jest mily ale kazdy powie ze4 to tragiczny nauczyciel............. -
! • Zosieńka • !
Ja tego nie powiem... Moze nie byl super nauczycielem, nie potrafil przekazac swojej wiedzy, ale nie byl tez taki zly...
Mysle, ze gorszym nauczycielem jest np. Renard... :) -
MaRy
Dobrze, tylko ja watpie zeby tacy nauczyciele jak renard albo pan czarnecki mieli cokolwiek wspolnego z pedagogika!! za to rodak musial miec, a sam mi opowiadal, ze jego kontakt z uczniami najczesciej konczyl sie tak (we francji), ze on ich targal za uszy a oni pozniej tak sie go bali, ze podchodzili do niego z zaslonietymi uszami...
A z wiedza tez mu srednio idzie poniewaz na jego nieszczescie on polowy rzeczy nie pamitea, badz tez nie pamieta dokladnie wiec zadawanie jakichkolwiek ambitnych pytan jest bezsensowne... -
! • Zosieńka • !
no, Mary... ale trzeba sie cieszyc, ze pamieta, iz penis nie jest miesniem...; ) -
kaniɐʞ
-
! • Zosieńka • !
-
Anonim
Jak tu sie dodaje?... bref... Ten idyjota tzw. Rodaczkiem, nawet nie wie ze "cette sorte de tour au centre'' c le pałac kultury... Logiczne, on ma zero culture G